Доброго дня!
Давайте мені почати з невеликого введення: Я зараз 24 роки. Я дуже успішний молодий людина, у мене є хороша робота, і в цілому, я роблю зараз! Що задоволення!
І ось історія: близько 3 років тому, моя вага була ... близько 140 кг. Я люблю смачно їсти, я любила бенкети і швидку їжу. Я теж не обмежував себе в спирті на всіх, регулярно один раз на тиждень я збираю, п'яні, бенкети, з великою кількістю алкоголю, а також один раз на добу я не можу відмовитися від додаткового напою або пари банок або пляшок пива. На додаток до цього, я купив багато 1-1,5 упаковок в день, тому чому? Чому не курити в хорошій компанії з іншої пляшки горілки? Що було замовлення речей для мене тоді.
Проблема зайвої ваги чула мене так як я був 7-8 років. Я не можу пам'ятати напевно, ви знаєте, що в школі було часто проблеми, лесби, шинки і т.д. Про 14 років я вперше спробував сильний спирт (на мій погляд, це був страшний якість місячних, я не пам'ятаю точно) в той же вік почав курити, не просто неприпустимо, але вже курити для реальних, дорослих, а з тих пір пішли п'яні і вечірні.
І в одному місці в моєму житті я зрозумів, що я не можу піти, як це все більше, я мав змінити щось в моєму житті. Так я вирішив почати з втрати ваги, принаймні до дуже рівня людини. Ось де все почалося. 11 січня 2010 р., тільки після закінчення спиртних канікул, це те, що я зробив, а потім я дивився щось, як це:
Фото 2
Фото 3
Я пішов на сувору дієту, виключивши з мого раціону будь-які продукти, які можуть якось вплинути на збільшення ваги, так що в моєму раціоні були тільки овочі, фрукти, деякі рис і мінеральні води і нічого іншого! Я маю на увазі, нічого іншого. Спочатку я хотів піднятися в петлю, я став дратівливим, нервовим, у мене був розбитий сон, запаморочення почався, а крім старої звички, коли ви хочете щось не годувати або полоскати з смачними речами, потім ви починаєте розбити ...... Поступово, мій організм був перебудований до нової дієти, після 1-1,5 місяців я був нормалізований сон, я був запаморочений, я став більш-менш адекватним, після чого я думав, не б я кинути палити під шумом усього цього бізнесу?. так що я зробив, я різко кинути паління, повністю відмовитися від нікотину, через 2 місяців я відчув і побачив перші серйозні результати, мій вага знизився принаймні 10 кг. І було дуже помітно, через 2 місяці я майже повністю перейшов на новий раціон, я вже пропустив «розрив» на їжі і з погляду смачної і маленької корисної їжі я більше не мав відчуття ейфорії. Зняття нікотину тривало близько 2 тижнів, але я пережили, курити припинили захоплення. Після цього все пройшло плавно. Час проходив... літо... осінь... зима... Я багато подорожую в різні країни, Європа, Південно-Східної Азії і багато іншого, і як про без улюблених курортів росіян, Туреччини і Єгипту, але я не один раз стикався з спокусою, щоб заповнювати живіт з місцевим приготуванням, навіть коли була улюблена система в готелях "всити і пити, поки ви лопнете" (Все включено). Моя вага впала до 90кг. Я був слабким, і за моїми стандартами я був схожий на руббіш.
Час пішов, до кінця 2010 року. Я шукав щось, як це:
р.
Фото 5. Жовтень 2010
Фото 6. Жовтень 2010
Фото 7. Листопад 2010
Фото 8. Листопад 2011
Фото 9. Грудень 2010
На початку 2011 року. Я вирішив, що я теж потрібно зробити щось і 11 січня я повністю припинив пити, і як я вже вказали, я дуже любила пиття і часто сподобалося «всмоктувати п'яний» і так я повністю дав спирт, від будь-якого, не на святах, не на День народження, в цілому я не п'ятаю грам. У той же день, коли я припинив пити, я купив одну-річну підписку в фітнес клуб (зал) почав регулярно практикувати, практикував як після роботи, так і на вихідні та свята, бігові доріжки, я поїхав собі втратити мій пульс, поки я просто впав, після чого всі загальні тренажери, програма я не маю, я просто навчився і вичерпував себе з фізичним навантаженням, так як я писав часто їздити на поїздках, це здавалося заважати мої професії, але не в усіх готелях я регулярно взяв спортивних залів, якщо вони не, то я пішов на інші місця для спорту.
Я продовжив контролювати себе в їжі, але вже дозволяючи собі рибу в будь-якій формі, смажені варені овочі і т.д. Я не їсти м'ясо, борошно, солодкий. Він також продовжує працювати жорсткий і жорсткий, плавно переходить до силових вправ, барбеллів, гантелі тощо. У мене була побудова м'язової маси, моя фізична форма значно поліпшилася, я вже можу дати багато старту голови, тому пропущена 2011. В твердих тренуваннях, дієтах, подорожі та розвагах.
Тепер я шукаю щось, як це:
Габаритний зображення
Фото 11. лютого 2011
Фото 12. квітня 2011
р.
13 Червня 2011
р.
Фото 14. Грудень 2011
р.
Фото 15. Грудень 2011
Я хотів би підвести підсумки, я не подбаю, що хтось говорить: так що це велика угода? Тому що це було все дуже важко, поки ви спробуєте себе, ви будете розуміти, це дійсно величезна робота.
Найголовніше і найважчіше було зупинити харчування, пити і курити набагато простіше.
Тепер я продовжую працювати в тренажерному залі, скелястих, будівельних м'язах і мені дуже сподобалося, я брав участь в ньому. Я дуже щасливий, щоб всі види алкоголю і куріння. Все це тільки корисне мені як в моєму фізичному стані, так і в моєму духовному стані, так само, як це стало набагато простіше для мене реалізувати всі мої цілі в житті.
Тепер я можу сказати, що я керую здоровий спосіб життя і грати в спорт.
P.S. Я дуже раджу всіх кинути пити, палити і гасити, це важко - але це варто!
Спасибі всім, я зробив, я шукаю коментарі.
Джерело: