214
Пілім самі кенгарину.
Привіт всім, моє ім'я Сергія, я з Естонії, і я розповім вам, як пиляти кенгарину на машині для трьох пінгней.
23 фотографії.
Чому ви починаєте всі компот? І тому, що кенгарини на деяких автомобілях виглядають красивими, а ціна бирка на кенгарині потворна. Кангарін варто, але гроші варто! Що робити?
Ми пишумо самі. Я даю вам бюджет наприкінці. Ціна тега красива і блискуча!
2 000 р. Зробіть його з чорних металів. Купуємо 90 градусів. Діаметр - 60.3 мм.
3 хв Груша, або підібрати, де нитка труба 60.3, можна іржі. Я знайшов колишнього каналізатора під мостом. Када приготувала - в'ялена, була справа.
419479
4 ми шукаємо шматок труби тонше - так красиво, і я пощастив з ним - новий був знайдений! вирізати трохи, вигнути і відварити вигин.
5 Кангарін Я збираю на зовнішні криві бампера, захоплений на точках. Ми намагаємось – регулюємо середню частину.
6 Йти його.
7 хв Ми робимо вигин головної труби, як нам подобається - це те, як він виглядає з боку.
8 Над.
10 хв Ми відварюємо після фітингу всіх швів.
10 хв Ми очищаємо шви, які необхідно очистити. З'явився деякі види клімсі. Я естонська, шкода!
11 Продовжити прибирання, одночасно знімати жито.
р.
12 Чистий, уррія !!!
13 Перегляд з іншого боку.
14 Перегляд задня. Або назад, що вам подобається.
15 хв Колеги намагаються оцінити картину.
16 мар Ми шукаємо в кутах для деяких ниток товстої праски - ми також будемо пиляти кріплення. Я викопаю тільки шматок товстого кута - від нього і трохи порізати.
Габаритний зображення
17 мар Перегляд кута зрізу. Я забув, щоб зніматися, тому в слова: в Chrysler під пластиковою залізною міцною армуванням, я просто зварив горіх до нього, закріплений до неї, і підійміть кангарину до неї.
18 років Він вже тримається без допомоги!
р.
19 Краса, huletam!
20 хв Захоплюємо одну штуку від нашої іржі, гомілки труби, вирізаємо картонний візерунок і красиво відрізаємо частину труби під бампером. Для чого? І я не хочу, щоб зменшити люмен з низьким кенгарину внизу.
21 мар Наріжте шматок ноги старого мулу, зваріть горіх в неї, і зваріть його в підрамку. Не кип'ятять твердо, але струм на правому і лівому, щоб кріплення ламається при ударі, а не підрамних подушок вгору. Він зламається - ми зваримо, а підрамка не хоче виправити щось!
22 Та, Даам! Пофарбована і встановлена!
23 мар Що ми маємо? Кангарін тут! Легко знімати, ніхто не стелить - тому що вона личить, і це все ще не так легко видалити.
Бюджет: 60 мм - 2.50 x 4 шт - 10 євро
Труба 60 мм - від полігонів.
Труба посередині від скидання.
Болти - горіхи - що знайдено в коробці.
Фарба Текнос (за аналогом молитви) Це 23 євро на три літри. 200 до 300 грам.
Фарбувальний валик - 0,75 євро.
Труба стіна 4 мм товста, тому це не моя несправність.
Зварювальник - напівавтоматичний, руки і 5 годин часових nides.
Чому не купувати або варити з нержавіючої сталі? І буде дорого, і nerd не лежить в кутах, і аргон з часом зварювання TIG займе багато. Мій Войджер на ринку на 1000 євро, не потрібно витрачати 100 євро на кенгарину.
Дуже дякую.
Джерело:
23 фотографії.
Чому ви починаєте всі компот? І тому, що кенгарини на деяких автомобілях виглядають красивими, а ціна бирка на кенгарині потворна. Кангарін варто, але гроші варто! Що робити?
Ми пишумо самі. Я даю вам бюджет наприкінці. Ціна тега красива і блискуча!
2 000 р. Зробіть його з чорних металів. Купуємо 90 градусів. Діаметр - 60.3 мм.
3 хв Груша, або підібрати, де нитка труба 60.3, можна іржі. Я знайшов колишнього каналізатора під мостом. Када приготувала - в'ялена, була справа.
419479
4 ми шукаємо шматок труби тонше - так красиво, і я пощастив з ним - новий був знайдений! вирізати трохи, вигнути і відварити вигин.
5 Кангарін Я збираю на зовнішні криві бампера, захоплений на точках. Ми намагаємось – регулюємо середню частину.
6 Йти його.
7 хв Ми робимо вигин головної труби, як нам подобається - це те, як він виглядає з боку.
8 Над.
10 хв Ми відварюємо після фітингу всіх швів.
10 хв Ми очищаємо шви, які необхідно очистити. З'явився деякі види клімсі. Я естонська, шкода!
11 Продовжити прибирання, одночасно знімати жито.
р.
12 Чистий, уррія !!!
13 Перегляд з іншого боку.
14 Перегляд задня. Або назад, що вам подобається.
15 хв Колеги намагаються оцінити картину.
16 мар Ми шукаємо в кутах для деяких ниток товстої праски - ми також будемо пиляти кріплення. Я викопаю тільки шматок товстого кута - від нього і трохи порізати.
Габаритний зображення
17 мар Перегляд кута зрізу. Я забув, щоб зніматися, тому в слова: в Chrysler під пластиковою залізною міцною армуванням, я просто зварив горіх до нього, закріплений до неї, і підійміть кангарину до неї.
18 років Він вже тримається без допомоги!
р.
19 Краса, huletam!
20 хв Захоплюємо одну штуку від нашої іржі, гомілки труби, вирізаємо картонний візерунок і красиво відрізаємо частину труби під бампером. Для чого? І я не хочу, щоб зменшити люмен з низьким кенгарину внизу.
21 мар Наріжте шматок ноги старого мулу, зваріть горіх в неї, і зваріть його в підрамку. Не кип'ятять твердо, але струм на правому і лівому, щоб кріплення ламається при ударі, а не підрамних подушок вгору. Він зламається - ми зваримо, а підрамка не хоче виправити щось!
22 Та, Даам! Пофарбована і встановлена!
23 мар Що ми маємо? Кангарін тут! Легко знімати, ніхто не стелить - тому що вона личить, і це все ще не так легко видалити.
Бюджет: 60 мм - 2.50 x 4 шт - 10 євро
Труба 60 мм - від полігонів.
Труба посередині від скидання.
Болти - горіхи - що знайдено в коробці.
Фарба Текнос (за аналогом молитви) Це 23 євро на три літри. 200 до 300 грам.
Фарбувальний валик - 0,75 євро.
Труба стіна 4 мм товста, тому це не моя несправність.
Зварювальник - напівавтоматичний, руки і 5 годин часових nides.
Чому не купувати або варити з нержавіючої сталі? І буде дорого, і nerd не лежить в кутах, і аргон з часом зварювання TIG займе багато. Мій Войджер на ринку на 1000 євро, не потрібно витрачати 100 євро на кенгарину.
Дуже дякую.
Джерело: