Пілім самі кенгарину.

Привіт всім, моє ім'я Сергія, я з Естонії, і я розповім вам, як пиляти кенгарину на машині для трьох пінгней.
23 фотографії.
Чому ви починаєте всі компот? І тому, що кенгарини на деяких автомобілях виглядають красивими, а ціна бирка на кенгарині потворна. Кангарін варто, але гроші варто! Що робити?
Ми пишумо самі. Я даю вам бюджет наприкінці. Ціна тега красива і блискуча!

Пілім самі кенгарину.

2 000 р. Зробіть його з чорних металів. Купуємо 90 градусів. Діаметр - 60.3 мм.

Пілім самі кенгарину.

3 хв Груша, або підібрати, де нитка труба 60.3, можна іржі. Я знайшов колишнього каналізатора під мостом. Када приготувала - в'ялена, була справа.

419479

4 ми шукаємо шматок труби тонше - так красиво, і я пощастив з ним - новий був знайдений! вирізати трохи, вигнути і відварити вигин.

Пілім самі кенгарину.

5 Кангарін Я збираю на зовнішні криві бампера, захоплений на точках. Ми намагаємось – регулюємо середню частину.

Пілім самі кенгарину.

6 Йти його.

Пілім самі кенгарину.

7 хв Ми робимо вигин головної труби, як нам подобається - це те, як він виглядає з боку.

Пілім самі кенгарину.

8 Над.

Пілім самі кенгарину.

10 хв Ми відварюємо після фітингу всіх швів.

Пілім самі кенгарину.

10 хв Ми очищаємо шви, які необхідно очистити. З'явився деякі види клімсі. Я естонська, шкода!

Пілім самі кенгарину.

11 Продовжити прибирання, одночасно знімати жито.

Пілім самі кенгарину. р.

12 Чистий, уррія !!!

Пілім самі кенгарину.

13 Перегляд з іншого боку.

Пілім самі кенгарину.

14 Перегляд задня. Або назад, що вам подобається.

Пілім самі кенгарину.

15 хв Колеги намагаються оцінити картину.

Пілім самі кенгарину.

16 мар Ми шукаємо в кутах для деяких ниток товстої праски - ми також будемо пиляти кріплення. Я викопаю тільки шматок товстого кута - від нього і трохи порізати.

Пілім самі кенгарину. Габаритний зображення

17 мар Перегляд кута зрізу. Я забув, щоб зніматися, тому в слова: в Chrysler під пластиковою залізною міцною армуванням, я просто зварив горіх до нього, закріплений до неї, і підійміть кангарину до неї.

Пілім самі кенгарину.

18 років Він вже тримається без допомоги!

Пілім самі кенгарину. р.

19 Краса, huletam!

Пілім самі кенгарину.

20 хв Захоплюємо одну штуку від нашої іржі, гомілки труби, вирізаємо картонний візерунок і красиво відрізаємо частину труби під бампером. Для чого? І я не хочу, щоб зменшити люмен з низьким кенгарину внизу.

Пілім самі кенгарину.

21 мар Наріжте шматок ноги старого мулу, зваріть горіх в неї, і зваріть його в підрамку. Не кип'ятять твердо, але струм на правому і лівому, щоб кріплення ламається при ударі, а не підрамних подушок вгору. Він зламається - ми зваримо, а підрамка не хоче виправити щось!

Пілім самі кенгарину.

22 Та, Даам! Пофарбована і встановлена!

Пілім самі кенгарину.

23 мар Що ми маємо? Кангарін тут! Легко знімати, ніхто не стелить - тому що вона личить, і це все ще не так легко видалити.
Бюджет: 60 мм - 2.50 x 4 шт - 10 євро
Труба 60 мм - від полігонів.
Труба посередині від скидання.
Болти - горіхи - що знайдено в коробці.
Фарба Текнос (за аналогом молитви) Це 23 євро на три літри. 200 до 300 грам.
Фарбувальний валик - 0,75 євро.
Труба стіна 4 мм товста, тому це не моя несправність.
Зварювальник - напівавтоматичний, руки і 5 годин часових nides.
Чому не купувати або варити з нержавіючої сталі? І буде дорого, і nerd не лежить в кутах, і аргон з часом зварювання TIG займе багато. Мій Войджер на ринку на 1000 євро, не потрібно витрачати 100 євро на кенгарину.
Дуже дякую.

Пілім самі кенгарину.

Джерело: