Довга історія одного планшета.

Я хочу поділитися досвідом, які я отримав в ремонті таблеток на моєму улюбленому сайті, забравши тут довгий час, але я вирішив прийняти мій пост недавно, для якого я зареєстрував.
Але історія не тільки про ремонт, але і зв'язок з поштою «фаворит», про кота (або ж кота, що пост без них), про кроковані хаги і діот сайти.

Тут буде багато лавок і 27 фото, які, як правило, були зроблені, потім на викрутці, потім на пачці сигарет.

- Новини

Все почалося з того, що наш вихованець, який завжди вважається нашим будинком його, і ми тільки засіб їжі "розширений" на планшеті Acer.ov в її відсутності і вилікував з таблиці, розщепивши останній сенсорний екран, після чого остання перестала реагувати на спинці в самому і закритому його віртуальному світі.

Це проблема.

Так як таблетка була придбана не так давно в одному з відділів дружини «Связно» відповідно прийнято рішення про те, що вона передається на ремонт, так як пошкодження було механічним через несправність кота я відразу зрозумів, що вона не буде безкоштовним, але відставила, так як моя робота займає весь час, крім сну. Але що чекав нас в лясоні, що шокували мене. Я скажу, що планшет був придбаний під час акції та вартості 14,990 р. У лясоні ми взяли планшет і з словами, необхідно надіслати до першого престолу, після того, як тиждень прибули SMS-повідомлення, і так сервіс виділився !!! Зверніть увагу на тиждень пізніше в задачі (до того, що ніхто не знав, що справа була) і видав постанову, що говорить ремонт, буде коштувати 15 000......... Ось тихий удар, відповідно, цей сервіс був відправлений в прямий напрямку з вимогою повернути планшет. І через тиждень я отримав текстове повідомлення, що планшет повертається в офісі лясон, і ми можемо прийняти його, але навіть тоді ми були вексельовані 800 килимок для ДІАГНОСТИКИ проблеми (Я впав в преципію, але без грошей вони відмовилися повернути його).

Габаритний зображення

Тоді я почав підбирати Runet і китайці в пошуках дотику для планшета (Acer Iconia tab A200) і зрозумів, що для цього планшета він практично неможливий, близько тижня пізніше на якомусь форумі знайшов мобільний номер, через короткий SMS-повідомлення і пішов на сайт однієї компанії, я не знаю, чи буде реклама і чи це дозволено в Япа. Де я замовив, що мені потрібно зі скляним серцем, так як покупка онлайн не мій прерогативний, а зв'язок з нашою поштовою скринькою зводиться до отримання підпотен. Компанія продавець працювала з передоплатою через економію банківського альфабанку або Яндексу грошей, заощадження та альфа на моєму запиті стояли на мертвому кінці і пам'ятаю, що у мене також є Інтернет-гаманець, який я прокинувся в інший відділ ліоні, оскільки я пам'ятав і ніжно "люблений" і поповнив рахунок за 4020 рут і повернув додому спробу оплатити їх, але пекло не 78 kopecks ))) Уявіть обличчя дівчини, яка взяла мене 4 кілограми іржі, коли я запитав залишити ще одну ліонію ONE, бо я був підключений весь день 11 я шукав у замовника.
До речі, я не маю претензій до компанії-постачальника, вони працювали чітко та якісно. Але після того, як сервіс EMS Post Росії вніс бізнес, а потім почався відстеження посилки. Я часто прийшов на веб-сайт megamatrix:

Але в кінці це сталося.

Найцікавіше починалося, коли месенджер збив на мої двері в будинку був тільки мій тринадцятий дочка, до якого цей ггул зумів доставити посилку, яку я бачив стопором, див. для себе, як це сталося:

І в цьому листі доставлено скло:

р.

І він відразу ж кинувся на мене, чому Upyr був доставлений посилку моєї дочки, яка ще не має паспорта і негайно зливається. Уявіть стан, в якому я відкрив його:

І завдяки компанії, диво повинно відбуватися до продавця (якщо вони й японські, я приймаю цю можливість подарувати їм величезний PASIP).

У них була їх упаковка.

Р

Вони не завантажували фіолетову плівку, щоб заспокоїти їх.

р.

Але вона має великі пучки, і вони не лопаються добре.

Фото

І ось це, весь скло, пошта пощастила, хоча я не знаю, що я зробив інакше.

Людина, як видалити його другий раз?

Я бачу, звичайно, але я не маю ніяких фотографій старого зламаного автомобіля, оскільки я не думаю, що я буду постати його на япі, але я його виправити.
Ось я з'ясував, чи прийшов він або не, добре, принаймні, за розміром, враховуючи я не електронний і не ремонтник, але простий драйвер. Я буде розумним.

р.

І з тих пір я відірвав скло без церемонії, звичайно я покрила матрицю з хнагами і мої принти виглядали як один тато на нашому районі, не впускаючи нічого іншого, я почав дихати на матрицю і протерти його цими палицями, які я чув від мого вірного. І приніс праві плоди.

Покладіть склянку на місце, витягнувши сливу в правий отвір.

І підключіть його в. У мене є фен, який я знімався, і він повинен бути якісним.

З'єднайте до планшета BP, чому він не хоче перетворити на себе, але далі.

Світло відійшов.

І зробив він!

р.

Відреагувати нормально.

р.

Немає скарг.

Покладання болтів на місці. Ви не можете бачити їх, як це, але довірити їх 4.

І я поставив передні панелі, які приховують болти.

р.

Якість пакету сигарет вбиває (()

Потім прогулянку по склу з феном, натискаючи її тканиною, щоб двосторонній кицька лежав і палички більш сильно.

Додано до [mergetime]1368777010[/mergetime]
Здавалося б, це перемога крокового ремонтника, але потім планшет нарізаного нового завдання, так як він не був включений і заряджався довгий час, заряд акумулятора знизився внизу плінтуса і відмовився працювати без зарядного пристрою, а акумулятор не витратив заряду, навіть після того, як я пішов, щоб заряджати більше, ніж на добу.
І знову в Інтернеті було масштабовано, щоб знайти рішення.
Перша стаття (http://planshetcomp.ru/ne-zarjazhaetsja-planshet.html) для вірного майстра просто загинув мене, читаючи для себе. Вони вирішують проблеми радикально.
Друга стаття (http://avfree.idhost.kz/index.php?article215/tablet-battery) була набагато краще, але я не поспішав взяти свою пораду, так як я боївся, що результат з моїми пангами не може йти добре.
Але ось коротка третина (http://xn--7sbbulbgbedozxmm4h.letnick.com/poleznoe/?id_109=477) зауважити, що вирішив все, а через 20 хвилин відключення і відтягування штепсель, мій акумулятор зрозумів, що це може бути гірше і почав весело заряджати !!!
Все про вас!

р.

Джерело: