Ремонт кузова. Рекомендація дверей...

Я збираюся показати вам завантажувальний файл тут. Техніка незвичайна, але вже довгий час.

20 зображень.

Це дуже рідкісна машина, з проблемою запасних частин.

свінгери

Метал гнутий поруч зі склом, це небезпечно для роботи поруч з ним, я зрізаю його.

Також пошкоджений дверний каркас.

Я ріжу скло з ниткою, знімаючи все зайве до цього.

далі спробували вибити каркас на місце за допомогою молотка через дерев'яний прокладок. Я думав, що він буде швидко, але це не було справи. Зовнішня підкладка дверей почала розпакувати і знімати каркас.

Я повинен зварити. Я очищаю все від фарби до промити праскою, щоб при зварюванні він не п'є, і вам потрібно працювати там з плямою.

Я свердлю отвори практично через і відварити зовнішній підкладку разом з каркасом.

Все, що ви можете безпечно продовжувати скелю, рама йде одночасно з накладкою.

Дверний стрижень приймав бажаний радіус через ліхтарик, але немає проміжку. всі метал ще в отворі.

(доб. 616)

Потім за допомогою плямиста я зварив нігті і витягніть великі кірки на грубій.

Після грубої витяжки виходить таке потворне зображення з конусами-ямами

Звісно, можна обійтися без плям і вичавити зсередини інсталяціями, але так як у мене є це, значно полегшує роботу.

Добре, тепер про файл, тут він поєднується з підтримкою.

Як працює і чому я описую його зараз.
підтримка преса з внутрішньої сторони на отвір, і зовні притискають всю площу файлу. файл не вайн, то на ньому не допускаються металеві застібки. i.e. метал не розтягується, але зберігається в його стані в зоні впливу файлу, що виключає зовнішній вигляд додаткових клаптиків. файл на відміну від молотка має велику зону впливу, і не робить додаткових отворів

шемале

Р

Кілька до тих пір, поки поверхня ідеально рівна.

Власник буде в іншому місці, щоб фарбувати, тому він обприскував кислотний грунт, щоб він досягався і не зловив іржі.

р.

Натюрморт

Я думаю, що це.

Джерело: