У внутрішніх військах Міністерства внутрішніх справ Республіки Білорусь пройшла черговий екзамен з правом зношування берези.
17 зображень
Традиційно тести проводилися в 4 етапи: перевірка загальної фізичної підготовки, 10-кілометровий марш-рядок з проходженням перешкодного курсу, стрільби з різних видів зброї і, у висновку, ручний бій.
79032, Україна
3 хв
Тільки 22 з 89 заявників змогли пройти цю проблему.
У Білорусі з 1993 р. відбулися такі експертиза. На сьогоднішній день в країні налічується понад 700 власників матраців.
Р
6 хв
7 хв
8. У
з коментарів до статті:
Я не знаю, як це зараз, але коли я був в спеціальних силах, не в міністерстві інтер'єру, там не було пряників. Нормальний SWAT пройшов через ряд цих хлопців, як червоно-гарячий ніж через вершкове масло. І про так славізований ручний бій, назад в радянські часи інструктор сказав нам: Для того, щоб приєднатися до рукоятного бою, спеціальний офіцер сил повинен втратити кулемет, пістолет, балетний нож, лопатка, гранати і відповідно задовольняти точно таку дерев'ю з іншого боку. Це гонна бути ручним бою. В інших умовах не буде боротися.
з коментарів до статті:
Звісно, хлопці хороші, але чому «крапні берети» МВС РБ? Ці люди потребують МО.
з коментарів до статті:
Кожен чоловік обирає свій шлях. Успіхів, хлопці! Пам'ятайте, що ваша місія є захищати, не покарати.
з коментарів до статті:
Це гордість цих хлопців навчаються захистити режим уряду, не звичайні громадяни від органів влади.
з коментарів до статті:
Я не знаю, як зараз, і до того, коли я проходив (не рукою, половина хвилини не було достатньо), я був зуб збитий, скоса і синець нирок. Лікар в лікарні сказав: «Чому потрібно це?» Я не хочу бути підрядником. Понта це все.
70660.
з коментарів до статті:
Кожен має свої завдання і пов'язки, щоб зашифрувати, теж.
з коментарів до статті:
Це правда, звичайно, не тому що вони нічого не знають, але тому що це завжди важко боротися з цілою нацією. Тим не менш, вони мають досвід проведення військових дій проти дуже гідних воїнів - Вайнахів. Він нескінченно більше, ніж смажити власний сільський гарбуз з цеглою, і тому збирається на квадрат і дробиться жіноча ніжка.
з коментарів до статті:
В цілому, з точки зору бойової здатності, будь-який танк або моторизований полк подрібнять ці герої, як іргани. Ці клопоти не можуть боротися у війну, їхнє завдання полягає в тому, щоб добре харчуватися і подрібнити необґрунтовані люди. Я не погоджуюсь про корисність тесту. Більш того, цей тест є досить тестом волі, чоловічого персонажа, можливість подолати величезні психологічні навантаження, виконувати завдання в надвисоких умовах. Добре, це рівень DB, звичайно. Я люблю мати більше цих хлопців у ебать немовляти, коли я був уніформі. Більше і більше дітей були рекрутовані. А потім один раз кожні шість місяців хтось обов'язково знімав — потім навіть бійці в батлі не поцікавився і в, oh жах!, вони навіть пішли на охорону зброї! Тексти пісень, а це означає: Ви трохи заплутаний. Під час бойових дій з протистоянням противника в напрямку основного удару спеціальні сили не мають завдання. Вони не мають достатньо важкої зброї. Вони навчають їх трохи неправильно. Хоча, слід визнати, що через невелику кількість «великих» воєн за останні роки, більш і більш гончарних зрізів її спець, повітряно-морських, морських.
з коментарів до статті:
Я знаю, що йде. На жаль, навіть в такому святому моменті для спеціальних сил, є прибуткові люди, які, незважаючи на все, отримають довгоочікуваний буряк. Так звана статистика. Або ж, можливо, офіцер не схожий на тебе. Я знав, хто вони були і хто вони були. Я пам'ятаю в 2001 році близько 10 осіб з однієї компанії першого батальйону, що надійшло на буряк. Тоді я спілкувався з однією з таких (збірник). Він сказав, що це кулька. Але удачливий, він не завжди. До тих дітей і жінок, які, з потомою, кров'ю, діють, приймали цей символ особливої сили і людини. Людина з великим листом!
Додано до [mergetime]1369159016[/mergetime]
Дякую.
Фотографії та коментарі новин. Український
Джерело: