Моноблок класу економ

Моя перша пост, хоча я хочу показати деякі мої "роботи" давно.

32 фото, зняті з яблуком, залишають трохи, потім ви можете критикувати, похвалитися і кинути все, що ви хочете.

Ідея прийшла давно, але ще не досягла рук. Сервер стоїть окремо, коли неможливо пройти через дистанційний доступ, необхідно від'єднати монітор від робочого комп'ютера, кинути подовжувальний шнур, порушувати віковий пил, потім, натиснувши три кнопки, зробити процедуру в зворотному порядку. І тоді я прийшов на старий монітор, який я не даю вчителям, щоб зберегти свої очі безпечними, і які повністю відповідали моїй ідеї. Що ще можна зробити в п'ятницю вночі? Природно, створення пристрою для неба!

Прийміть ногу першим. Ба! Він також отримав звук!

За допомогою викрутки починаємо демонтаж всієї системи кріплення підставки.

І ось звукова дошка і два маленьких спікерів. Думаю про це, я вирішив залишити спікерів в робочому стані - це небагато, що відбувається в житті? І звуки з глибини сервера завжди трохи стимулюються.

Акуратно, щоб не пошкодити проводку, витягніть всю височинну систему.

І починаємо відкрутити болти, які прикріплюють тіло.

Видаліть задню кришку монітора, зануривши її за допомогою плоского викрутки.

379484

Ретельно пропускають дроти в отвори кришки, піднімають її.

6619495

Перше, що лове око є щедрим китайцем, не запресовано штрих-кодами. Або, швидше, вони застигають, щоб вставити її на ключові вузли. Якщо ви можете отримати там, ви можете покласти його самостійно.

Видаліть повністю зворотний чохол і дотримуйтесь технону.

568222р.

І ось пацієнт, який отримує пересадку.

Незважаючи на більш, ніж скромний зовнішній вигляд, цей сервер служить файловим сервером для сотень робочих станцій. Зібрані без будь-яких фінансових ін'єкцій зі школи і плуги за свою користь. Всередині i7, 16гб оперативних та двох терабайтів для фото останніх дзвінків, документів та палів навчальних матеріалів.

Покладіть статеві органи на виступаючі частини обличчя.

Візьміть кришку, лінійку і інструмент для малювання високої точності, систему "до 80". Дуже зручно малювати на фарбованій прасці.

Заміряйте внутрішню, протрудуючу, частину монітора, не забудьте про кріплення кришки блоку системи (найкращіше відступати сантиметр від країв, так як потім кришка повинна переходити і не чіплятися до вбудованого монітора).

Ваш шлях, Казимир! Тут є чорний квадрат!

Всі права, всі права, давайте прямокутник.
Візьміть зорочку, щоб вирізати серцевину. Не забудьте про TB! «Так що стружка не вдарила око, носити ...» Добре, добре, в цілому.

Після перших зрізів ми розуміємо, що аус робить дуже хороший випадок, з точки зору товщини заліза, і це залізо, і не фольга, як в дешевих випадках.
Давайте змінити масштаб приладу трохи.

Р

Невелика сала, на честь "Ластного Дзвінка" і тут

Обов'язково прибрати гострі краї з файлом - такі рани загоюються дуже погано!

Чорна фурнітура кришки і монітора.

р.

Визначаємо отвори в кришці, щоб потрапити в кріплення, які використовуються для утримання задньої стінки монітора, а свердлити отвори в свіжозапаленому кришці. Ми закручуємо в старих болтах і піднімаємо отриманий дизайн

Ми бачимо проміжки між кришкою і монітором. Без них ніде, інакше вам доведеться запускати ще одну форму кріплення.

Весь час ми мали ущільнювач, ми не даємо його сухим!

Уважно заповнюємо стібки, між кришкою і монітором. Потім після висихання він буде очищений і пофарбований чорний, щоб об'єднати з кришкою.

Приклеюємо дроти, що надходять від монітора, щоб вони не потрапляли в охолоджувач і не викликають теплової смерті всієї системи. Я приклеїв на скотч, не тому, що «де скотч не тримається – зварювальне, щоб не сидіти», але просто під рукою в десять вечора нічого іншого не було. Завтра я буду купувати клейові пластини і принести гамутіки.

Вийняти відкладені «акустика» і приклеюємо її на двосторонній м'ясній стрічці, щоб тіло не доторкнулося.

З'єднуємо всі дроти, а також закріплюємо їх так, щоб вони не висять.

Мені важко побачити, як це було б працювати, і моя дружина не могла бачити мене вдома, як телефон повідомили eloquently.
Швидко збираємо, проходячи дроти з монітора через отвори для слотів PCI.

Забезпечуйте дихання (одноразово працює де!) Отже, що утеплювача було перевірено двічі) з'єднання до виходу. Світлодіодні ліхтарі вгору на моніторі – половина виконана робота.

Почнемо систему, і! Усе це! І вона запалюється і санг.

907617р.

Добре, як про відсутність контрольного тесту?

Додано до [mergetime]1369434507[/mergetime]
Я зробив. Бюджет на всю роботу є нульовим і ситом. Цей пристрій не підходить для походу з ним в будь-який час, тому що вам буде потрібно стежити за захистом, але в офісі – приємно, ніхто не матиме бажання замінити ваш прихований сервер монітора, «і чому це так просто так свічка?» Немає нічого неправильного живлення. Але зараз слова «Якщо я не приходжу, він виглядає на своєму процесорі все» повністю виправдано.

Джерело: