Тракторист, який не змінив радянський паспорт,

Хочу віднести його в Україну з РФ, а українська сторона не приймає патріота.

Жителі міста Оса Дмитра Брудського 1 рік і 7 місяців знаходяться в спеціальному прийомі Перм для нелегальних мігрантів.

Єдиний документ, що посвідчує особу Брудського – паспорт громадянина СРСР, країна, яка не була на карті третій декап.
Ні Україна (з якої він настає) ні Росії, де він жив протягом 23 років з моменту розпаду країни радянських народів, хочуть визнати своє громадянство.
Дмитро є рідною українською мовою, працювала трактором в рідному селі. Після весілля родина перейшла до батьків дружини в Росії, в місті Осу. Дмитро отримав роботу як мускус, підняв дві дочки. Найстарші зараз 20 і найменше 18.

[нек]
Можливо, він жив у Осі, але в 2011 році Дмитро прийшов до районного офісу на випадок, і він, побачив екстер'єрний паспорт, звернувся до міграційної служби.

На жаль, 50-річний чоловік був незадовільним.
«Все в місті знала, що мав радянський паспорт: вони знали в паспорті, і в поліції», - сказав він. - Як мінімум хтось спробував змінити його на російську, але так, вона виходить, я сам був приступним - Я жив спокійно, ніхто не доторкнувся мене, так що я не змусив час.

У Центрі відбору незаконних мігрантів, де затримувався близько двох років.

- Я думав про те, що я повернувся до України. Моє брат і сестра живе там, людина каже. А сестра звернулася до української влади, але вона розповіла, що так, є така людина, народилася тут, але тепер він не має громадянства, тому він не буде дозволено в країну.

У спеціальному прийомі, який, власне, звичайний в'язниця, Дмитро йде за прогулянку, йде в будиночок, читає книжки, але все ж не можна приймати таку безглузду ситуацію. Часом своєї старшої дочки настає час, іноді його сестри закликають з України.

«Одно, це буде так довго, що не сечі, – скаржаться на раптове неправомірне. Я написав до прокуратури та комісара – ніхто не може допомогти мені. Я просто молиться Богу, щоб вижити звідси.

Відповідно до закону, в спеціальному центрі затримання можна проводити не більше двох років: в п'ять місяців Дмитро повинен бути випущений. Але, як тільки він опинився навколо кута спеціального рецепції, він знову може бути зупинений для перевірки документів і відправлений в тюрму на інший термін.

до Ми зберігаємо ситуацію з Брудським під контролем, - сухий прокоментував на "КП" в FMS для Пермської території.

Борис Поносов, юрист з мігрантів, вважає, що ситуація у людини не так бездії.

4 червня Свердловський районний суд розгляне можливість надання тимчасової резиденції Дмитра Брудського в Росії.

«Якщо він отримує тимчасове громадянство, то він може оформити посвідку на проживання, а потім отримати громадянство нашої країни», - коментує адвокат. Доведемо, що Брудський мешкав у Росії за 20 років. Я думаю, що немає проблеми з доказами.

Але трапляються речі. Зараз в судах Перм є кілька подібних випадків на громадян колишнього Союзу республіки з старими паспортами. Нещодавно депортували.

Головна

На фото: простий тракторний драйвер, не деякі блювота в червоному мокасині

47

Джерело: