День пограничника-2013.

Тут будуть 29 фото і коментарі.

2 рази на рік, російські міста і села покривають природною атакою - День прикордонних тропів і День повітряних суден. Святкування проводяться російською мовою, з сферою, і центр завжди вважається Горького парку. Звичайні громадяни намагаються не приїхати сюди в ці «криті дні», відлякувані апкаліптичними звітами про панампанське п'ясне і нечітко. Чи є це реально випадок? За перший раз я вирішив перевірити її у людини. На "deal" приймала об'єктива, щоб мати можливість фотографувати з красивого краю.

1.Так, так, я був плавання в фонтанах. Вони відвертають горілку, як вони не робили. Поцілунки і поцілунки. Як це було і що я думаю про це.

Авторизація

2,2 км У підпункті стали помітні кластери поліції. Так ми приїжджаємо.

р.

3. У На місці біля метро "Парк культури", за традицією, компанії колишнього прикордонника збираються. Що? Не існує ніяких екскордонних охоронців! Я приходжу, вітання, просити дозвіл на пагон. Це океї.

р.

4. У Квіти всім жінкам з жорстоких хлопців!

На жаль, деякі п'яні особи від компанії починають відроджуватися – кажуть, чому ніхто не запитав дозвіл від кожного? Ну, Досвідос, нехай рухаємось. Кримський міст.

5. Умань Як видно, що деякі не розраховують свою міцність і зараз борються з зеленою змією, яка порушує межі сприйняття реальності.

6. Жнівень У поліція прийшла на свято повністю озброєним. Але ще більше на мітингах.

7. Про нас Жилети і гіни, які хочуть відчути, звичайно, вже є.

8. У Відпустка хороша, але примикаючи місто поганий. Навколо урнів людина повинна залишатися навіть в стані інтоксикації!

р.

9. Навігація Я відчув трохи, як я був за ворожими лініями, хоча це моє свято теж. Біг біля підходу повернувся до реальності - великий кластер суб’єктів, який загрожує незнайомцям. Але наявність жіночих захватів. Вовк чоловічого світу і більше людей.

Головний вхід до КПКІО заповнюється з якоїсь причини з старими фортепіаноми. Люди поводяться в рамках відповідальності, боже, але ніхто не знищує техніку. Це добре. В даний час Airborne зламав його.

10.

11. Люди в парку переважно висять, знімають фотографії, соціалізують і п'ють.

12.

13.00 р.

р.

14. Завжди заданий - чому потрібно п'ятити, щоб не пам'ятати, і під час свята сидіти і страждати? Я не розумію це давньоросійське на замовлення.

15.00 р. У Горькому парку було багато звичайного відпочинку. Я думав, що він збирався в день. Але ні. Ви можете відмирати 5 серпня. Якщо ні, виправте, хто був.
Вода в фонтані дуже класна, люди піднімаються самостійно. Поліція не торкається нікому. Нікому доторкнутися до міліції

16.00 р.

17.00 р. Немає ніде, з'являється Wild Blogger. Суперфірма! Я міг ледь мати мій благородний гнів! Дикий Blogger Brazenly прийшов близько і взяв фотографії. Не всі помітили його. Про нас

18 років Найзвітніший ветеран Великої Вітчизняної війни імені Юра Миколайовича. Він у великій формі і він більше 80! Хлопці прийшли до нього постійно, привітали його, сказали подяку вам, і дав йому зелений берет. Він був дуже рухомим.

19.00 р.

20.

, Україна

21.

22. Добре, у великій п'яти сім'ї, не без свиней, звичайно. Якщо я хотів зробити дефаматорний звіт, я поставив ці фотографії першим. Але ні.

р.

23. Не пропустіть!

р.

24.

25. Несподівана дівчина.

26. Я не хочу, щоб отримати якомога більше, тому все це від відстані 40-50 м.

27. І тоді я зустрівся з чудовою жінкою - Людмила Павловна! Вона прийшла з Таллінна.

28 мар Вона сказала, що я був дуже красивий, в її смаку. Де мій сорок років, або я взяв його!
Ветерани не вирощують старий, але вона вже понад 70!
Вона шукала співробітників покійного чоловіка, але не було. Ми отримали під ручку і відхилялися до виходу, знімаючись по дорозі і дізнаючись людей. Одне з них з колінами і поцілунав її руку.

29 мар Це був день прикордонної охорони. Останній малюнок.

Прикордонні охоронці не дають.

Джерело: