Цікавий проект з історії СРСР

Цікавий проект з історії СРСР - І ЛАЙК СРСР - спогади про країну, яка вже не існує, у фотографіях!

Неприємно, історія СРСР мало вкрита, можливо, це логічна, адже вона поступово перетворюється в далеке минуле, але це правильно? Чи правильно ті, які народжуються в 90-х і нулі на кращій доступі до сухої інформації з навчальних посібників?

20 зображень
Зареєструватися

2,2 км У сучасному світі, який повністю змінився протягом останніх 25 років, спогади Радянського Союзу значно змінилися від негативного до позитиву. Сьогодні це пам'ять молоді, дитинства. У нього були посміхання, небо був синим, сонце був яскравим, кінотеатр був своєрідним.

р.

3. У Для мене це всі мої дитячі почуття. За багато років я збираю предмети з мого радянського дитинства. У мене є сильне захоплення для старих речей, ресиверів, листівок, побутових речей.

р.

4. У В цілому, моє захоплення об'єктами та СРСР та другим захопленням з фотоартом штовхнув мене для створення фотоблоґу. Я сподіваюся, що з моїми діями я зможу подарувати тим, хто цікавиться цією темою позитивними емоціями, спогадами від дитинства, молоді, від сонячних днів.

5. Умань За допомогою таких листівок в СРСР рекламуються автомобілі власного виробництва. Це виглядає як вірусний маркетинг, що виникло в Радянському Союзі і, можливо, навіть раніше. Припустимо, що людина, яка дивилася їх, хоче купити себе Giguli або запору, тоді як він обов'язково покаже карти своїм друзям (справжній ефект).

6. Жнівень

7. Про нас

р.

8. У Останні роки в історії СРСР були надзвичайно складними в економічних та політичних аспектах. На обличчі, бідності та безробіття були буквально бойові дії. Фотозйомки, зроблені фотожурналістом Петра Терни, коротко перед розпадом Радянського Союзу в 1990-91 рр.

59604334

9. Навігація

10.

11.

12. Пара красивих листівок, замочених в атмосферу часу. Великий

13.00 р.

14. Перші кроки капіталізму в СРСР. У 80-ті скляні пляшки Пепсі з'явилися на продаж у великих містах, а в місцях застібки громадян були встановлені автоматичні машини з морським ефервінгом.

15.00 р. Фізика і лірики – тема на початку 60-х років. Знаменита іконічна фото Володимира Тарасовича «Дуель» 1963 р.

16.00 р. Сьогодні, 25 травня, День народження двічі Героя Радянського Союзу, космічний пілот Георгія Гречка!

17.00 р. Стара школа Solarium: )

18. Трафік? Ні, ви не зробили.

19.00 р. Гроші на касі, ЗАЗ на маси!

20. Додати фотографії та фотографії
й
Всі права.

Джерело: