Пірат коляда

Тільки 32 фото і кілька літер.

01. Мар Власне, карта. Я пофарбував його боляче в фарбі. "Завантажили карту піратського скарбу в Інтернеті" Він був лише 7 в той час, щоб він вважав його. Тепер він 10, безумовно, не буде. Оприлюднюючи карту, я оголосив, що є одне схоже місце в Кусківському лісопарку, де розташована залізнична переправа і парковка. Але що дивний олівець з числом 1 – ми повинні дізнатися.

Пірат коляда

02. Мар Це мій проект і обдурити аркуш. Напередодні полювання на піратський скарб я провів кілька годин, які блукають навколо Кусковського лісного парку з навігатором і маркером, вибираючи пам'ятки і створюююючі точки. Я переїхав у зворотному напрямку майбутнього пошуку, поставивши координацію чисел і знак "Джоллі Роджер" у вибраних місцях.

Пірат коляда р.

03.03.2014 р. Ми збираємось на нашу призначену точку початку. «R» - паркувальний лот, поруч з пішохідним містом над залізницею, а червоний і білий «олівець» з числом 1 липками з трави - все схоже на карту!

Пірат коляда

04.03.2014 р. Напис на стовпці не потрапила в кадр, але там, це серія чисел з літерами N і E. Ці координати! У мене є навігатор.

Пірат коляда р.

05. У Поруч в кущах знайдено гніздо птахів.

Пірат коляда Габаритний зображення

06. У Тільки одна рама і відразу ж приберіть так, щоб не відлякувати птахів.

Пірат коляда

07. Мар Ось навігатор. І на польських неатських піратах писав в чорному маркері координати наступного пункту!

Пірат коляда , Україна

08.03.2014 р. Наш наступний пункт. Мост точно схожий на карту! Син побачив його з афару. Зацікавлена мама.

Пірат коляда

09.03.2015 р. Ми забиваємо координати наступної точки.

Пірат коляда

10. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це береза, але це не так!

Пірат коляда

11. Пиріг зробив свій знак! Дад може ледь дістатися.

Пірат коляда

12. І це наступний береза. Один поруч з дубовим деревом.

Пірат коляда

13.00 р. Тут, у верхній частині кадру можна побачити запис пірата з чорним маркером.

Пірат коляда

14. Стоп і закуска.

Пірат коляда

15.00 р.

Пірат коляда

16.00 р. Переміщення.

Пірат коляда

17.00 р. Дуки зустрілися на шляху.

Пірат коляда

18 років П'ятий пункт. Це бетонна річ тут є парканне скло. Це називається F2, якщо ви не знаєте.

Пірат коляда

19.00 р. Під ліктям дитини – на бетон.

Пірат коляда

20. Закриємо. Може бути, що пень!

Пірат коляда

21. У нас також траплялося, що ми з нами.

Пірат коляда р.

22. Помилка, захищена від шкідливих червоних мурах.

Пірат коляда

23. Про нас

Пірат коляда

24. Щось.

Пірат коляда

25. Мистерський синій мішок.

Пірат коляда

26. Пакети Важкий. Повернемося до піратів!

Пірат коляда

27. У нас є гармата!

Пірат коляда

28. Залізо, з поршнями!

Пірат коляда р.

29. Пристрої і поршні, звичайно, не в упаковці магазину, але загортають в тканину. Я вгадаю.

Пірат коляда

30.

Пірат коляда

31. Він чуйний голос. Доброго дня!

Пірат коляда

32. Останні фотографії Я думав, що я був свого роду божевільний тато, щоб зробити вихідні квест для своєї дитини. Як виходить, немає! Останнім часом були подібні теми з іноземцями на YAP, які насправді підказали мені, щоб написати цю посаду. Дуже дякую.

Пірат коляда

Джерело: