Пірат коляда

Тільки 32 фото і кілька літер.

01. Мар Власне, карта. Я пофарбував його боляче в фарбі. "Завантажили карту піратського скарбу в Інтернеті" Він був лише 7 в той час, щоб він вважав його. Тепер він 10, безумовно, не буде. Оприлюднюючи карту, я оголосив, що є одне схоже місце в Кусківському лісопарку, де розташована залізнична переправа і парковка. Але що дивний олівець з числом 1 – ми повинні дізнатися.

02. Мар Це мій проект і обдурити аркуш. Напередодні полювання на піратський скарб я провів кілька годин, які блукають навколо Кусковського лісного парку з навігатором і маркером, вибираючи пам'ятки і створюююючі точки. Я переїхав у зворотному напрямку майбутнього пошуку, поставивши координацію чисел і знак "Джоллі Роджер" у вибраних місцях.

р.

03.03.2014 р. Ми збираємось на нашу призначену точку початку. «R» - паркувальний лот, поруч з пішохідним містом над залізницею, а червоний і білий «олівець» з числом 1 липками з трави - все схоже на карту!

04.03.2014 р. Напис на стовпці не потрапила в кадр, але там, це серія чисел з літерами N і E. Ці координати! У мене є навігатор.

р.

05. У Поруч в кущах знайдено гніздо птахів.

Габаритний зображення

06. У Тільки одна рама і відразу ж приберіть так, щоб не відлякувати птахів.

07. Мар Ось навігатор. І на польських неатських піратах писав в чорному маркері координати наступного пункту!

, Україна

08.03.2014 р. Наш наступний пункт. Мост точно схожий на карту! Син побачив його з афару. Зацікавлена мама.

09.03.2015 р. Ми забиваємо координати наступної точки.

10. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це береза, але це не так!

11. Пиріг зробив свій знак! Дад може ледь дістатися.

12. І це наступний береза. Один поруч з дубовим деревом.

13.00 р. Тут, у верхній частині кадру можна побачити запис пірата з чорним маркером.

14. Стоп і закуска.

15.00 р.

16.00 р. Переміщення.

17.00 р. Дуки зустрілися на шляху.

18 років П'ятий пункт. Це бетонна річ тут є парканне скло. Це називається F2, якщо ви не знаєте.

19.00 р. Під ліктям дитини – на бетон.

20. Закриємо. Може бути, що пень!

21. У нас також траплялося, що ми з нами.

р.

22. Помилка, захищена від шкідливих червоних мурах.

23. Про нас

24. Щось.

25. Мистерський синій мішок.

26. Пакети Важкий. Повернемося до піратів!

27. У нас є гармата!

28. Залізо, з поршнями!

р.

29. Пристрої і поршні, звичайно, не в упаковці магазину, але загортають в тканину. Я вгадаю.

30.

31. Він чуйний голос. Доброго дня!

32. Останні фотографії Я думав, що я був свого роду божевільний тато, щоб зробити вихідні квест для своєї дитини. Як виходить, немає! Останнім часом були подібні теми з іноземцями на YAP, які насправді підказали мені, щоб написати цю посаду. Дуже дякую.

Джерело: