Як я бачу, теми про Китай в YAP популярні, тому це гріх не розміщувати :
Мій друг написав пост на лепросі, але він не має одного на ЯП, тому я перерахував.
У вас буде 39 зображень + текст, не ламаються.
7066669
!?
Так сталося, що я люблю китайський чай і часто їду з друзями в Китаї. Ми називаємо ці вироги чайні експедиції: природно сходження в нетуристичний ебать Китаю, щоб дізнатися, як вирощується чай і виробляється без міфів і легенд.
Кілька днів тому я повернувся з Сямень (е): в травні я побував в Анксі (е) і Вісхан (е част), найвідоміші чайно-продукційні райони Фюзіан (е). Але пости не про них, а про квітень запрошують в місто Довгий (з), що знаходиться біля Фудінг (з), все ж Фюзіан. Серед інших знахідок в цьому місті роблять білий чай, і ми (у складі мене російський друг і його подруга) пішли в дуже час збору чаю. Сім'я, що привітала нас, як гості, друзі мого друга подруги, тому можна було захопити життя звичайних колгоспів з серця Китаю.
Всі любителі сидять на пісочному ковроліні за допомогою свічок для чашки чарівного чаю з чайних аграріїв, щоб спекулювати про велику маститішність і гонгфу чайних майстрів і потужності ци витриманого Shen Puerh читати більше Я не рекомендую. Там немає ебать шати в ньому.
Місто Довгого - це досить депресування і абсолютно нерозмітна. Ландшафт 100% тьмяник: монотонні бетонні коробки без вікон, вугільні котли димують всюди, основне виробництво в місті є гумовим і кам'яним. Немає натяку проростання дорогого, тонкого, вишуканого і первозданного білого чаю.
Шукаємо в пошуках деяких культур і в цілому підлімного відпочинку, ми знайшли буддійський монастир на схилі гори, а з ченців любить чай, був гріх не шукати міністрів культи.
Р
Село біля підніжжя гори називається ж. До речі, - транслітерований в китайській ромашкі, тому село було в стилі ромашки.
На шляху до монастиря зустрілися багато чайних терас і чайних колекціонерів, а також лоафії лаобани (власники), які охороняли їх.
р.
Дивитися на обличчі колектора, китайські селяни дуже подобаються і відкриті люди.
У білому чайі йдуть тільки верхні бутони і листя поруч з ним. Таким чином, один кущ виходить ручним з таких бутонів, це визначає його ціну, такий чай можна зібрати тільки вручну! Цікаво, що в більшості випадків виробники та власники переробної промисловості не пов'язані. Останнім є більш інтелектуально розвинені (якщо це правильно використовувати цей термін щодо цього класу людей) і савви займають менше болів і важкої роботи, отримання найбільшого прибутку. Сировина, придбані з селянських колекціонерів, які займаються цією спіральною роботою, є копійка і після простої обробки в виробництві, зростає ціна 3-4 рази.
Джерело: