Давайте подивимося новий музичний центр

Вже в 1996 році я працюю всіх літніх людей, щоб мати власний музичний центр JVC в моєму приміщенні. Це був чудовий час аудіо CD і 60/90 хвилин, касета ре-рекордінг, де здаються 3-5 дисків, компіляція була створена для касету "для себе"; в той же час ретельно керували іменами пісень на паперовому кришці касету. В цілому прилад працює щодня, радує мене дуже гарним звучанням і, рідко, нормальними сусідами.
За 17 років цей пристрій перебував на 8 тис. км. і три невеликих локальних переправ. Незважаючи на японську збірку, диск CD і віддалений загинув героїчно в боротьбі з часом, і зовнішній вигляд спікерів став досить непристойним і навіть планується пересуватися тимчасово до підвалу в очікуванні маршруту: глобальне очищення - сміття.
Я не люблю музику, але я ціную хорошу музику на високоякісній технології – за будинок – середня цінова категорія Yamaha за 2 зони, а в машині Audi – Bang & Olufsen 10 + 1 (505 Вт). Тим не менш, було прийнято рішення не викинути весь старий центр і займатися невеликою реставрацією стовпчиків. Нове завдання майбутнього пристрою – порадувати музику в гаражі.
Тільки 17 фото. Я фотографувала на банці 88 клею.

На з'єднаннях шпон очистився, нижня частина набухала трохи після тривалого невеликого паводка, пластик відступився.

Підготовка, витягування всієї печінки. Примітно, що в цих динаміках одна з динаміків знаходиться в окремому пластиковому корпусі - оформлення великого розміру сучасних саундбарів. Також є електродвигун, який за допомогою пульта дистанційного обертання динаміка разом з сітку під різними кутами. Звісно, ця функція абсолютно зайва і безшумна, але в 96 році необхідно показати таку «холоду» всім друзям.

Давайте подивимося новий музичний центр р.

Купити ковролін в магазині автомобілів - дивно приємний і незрівняний матеріал в роботі. Клей з звичайним диким покриттям 88 клею.

Додано до [mergetime]1370612647[/mergetime]
На периметрі пропускають меблі степлера

Зараз на спині. Потім нарізаємо і приклеюємо суглоб в суглоб.

Спочатку планується пофарбувати зовнішню підкладку з аерозолевою фарбою, але потім він також венчурився вставити її килимом.

660968

Передній. Займав мене 40 хвилин з вирізами. Робимо останні отвори вже "під клею"

Поставляючи спікерів на місці.

Facing збірка

Я мав дві з цих стендів від красивих 24-дюймових моніторів Benq, тому чому їх не використовують?

Зніміть кронштейн поворотного механізму, видаліть додаткові болти гвинтів, щоб змінити кут нахилу і кріплення.

Я прийшов з інтернет-магазину JVC. Недорогий - тільки USB і радіо. З плюсів - є примітивний еквалайзер і відображає російські теги.

Підготовка бази. Використовуйте старий блок живлення ATX від комп'ютера. Закрийте на головному взутті чорно-зелених контактів для безперервної роботи ПД. Невідомий рідний вентилятор висаджується замість стандарту + 12 В на + 5v - ми отримуємо менші обороти і зменшення загального шуму. Навантаження на BP, хоча невелике, але я боївся відмовитися від активного охолодження, тому слабкий вітер буде прогулятися.

Полийте його, приєднайте його, вставте його з килимом. На правому – вертикальна вставка шматочок лексигли та двох світлодіодів. Плексіглас зробив освітлення навіть. Магістраль для того, щоб не забути, щоб відключити основну турботу про їжу від гаража. Придбання світлодіодів синіми, паяльними - виявилася жовто-зеленою. Це занадто ледачий до червоної.

Колонки.

Пародія музичного центру

Це загальний вигляд сапопали. Вони добре грають за свої витрати. Розмір кузова спочатку задуманий під полицею.

Вартість:
1,1 км Карпет (на площі в будь-якому пристойному магазині автомобілів) 1 п. - 200 с.
2. Клей 88-й (зварений запах) 250 мл. - 50 б
3. У Щітка / болти / гвинти - 50 с.
4. У Магнітол JVC 1400 р.
5. Умань Підставки / блок живлення - просто лежачи в гаражі
6. 7-8 годин всього часу на роботу.

З Днем народження!

Джерело: