Хам на Range Rover «по» на 10 суток араба

10 червня о 11 ранку біля перехрестя вулиць Куйбишева та Чкалова. Бренд автомобіля, настоянка "повільно", відсутність чисел, дорогий спосіб водіння - всі ознаки збігаються.

Тепер, коли операція авто без наборів стала більш частою, DPS-наряди перевіряють такі автомобілі дуже уважно. Автомобіль перевіряється пошуковими базими, а водій для порушень трафіку та непрозорих штрафів та інших «вузів».

На вимогу поліцейського, водій представив документи і... виявився таким же автохамом, ім'я якого добре відома офіцерам поліцейських з орієнтацією.

Відмовно відмовляється від подвійного твердого тіла, зловмисний відступник пішов до судді. До того, щоб не повернулися, поїздка через центр міста була під конвою поліцейського.

Хати залишаються назавжди: це те, як автохам паркується біля двору.

Перехрестя проспекту Комсомольського та Монастирської, нуон, шансів на паркувальні місця в цьому бізнесі гетто ще там, але тротуар з видом на пішохідну переправу здавалося більш привабливим для автокупе.

У коридорах суду автохам спілкується з адвокатом. Я щиро задаю, чому він був привезений до суду через одну неспроможність штрафу 500 рублів. Чому так багато журналістів?
У зв’язку з тим, як тільки випадково втратив цілу кількість виданих постанов про адміністративні правопорушення. Як останній, 500 рублів. Його поведінка на дорозі не згадувалося тут.

«Я поговорив судді так далеко, вона повинна бути Ви на записі, виправте, як я кажу, вирізати непотрібні, так що я вийшов з руки, попросила представників ЗМІ «безлімітних» і посмішувати дружній. Не розуміючи, він почав поводитися менш стриманим, підняти голос і стати нервом. Після того, як ще 2 хвилини, представники ЗМІ колективно занурили його «шахль» і втратили інтерес до подальшого діалогу.

"Для того, щоб врахувати обставини пом'якшення - визнання провини і наявність 5-річного дитини ..." - оголошення вироку почалося.

Суд початкової інстанції визначив покарання за затриманих – 10 днів адміністративного арешту. Затриманий і його представник має право на оскарження вироку у вищому суді, але вже розпочато «терміновий». Від судового досуду, відступник був прийнятий до спеціального центру утримання для адміністративних арештів.

«Безлімна» на фото праворуч.

Джерело: