G1 з Пекіна в Шангая

Я раджу приймати найшвидший поїзд G-class з мною і приймати 1318-кілометр Пекін-Шанхай шосе. Довжина лінії приблизно еквівалентна відстані Москва - Варшава (1284 км) або Москва - Одеса (1342 км, на найкоротший шлях). Поїзд працює на ньому трохи менше п'яти годин і зберігає швидкість в основному 290 км / год, плюс або мінус 5 км / год. Давайте подивимося на самому поїзді, деталі, автомобілі різних класів, харчування, життя.
* * * * * * * * * * * *
Пекін-Шанхай швидкісна лінія - це новий бренд, який відкрився для руху влітку 2011 року. На час моєї поїздки вона не була навіть двох років. Також цікавим є те, що він розміщує два найбільших містобудівних споруд на планеті - Danyang-Kunshan Viaduct 165 км, а Tianjin Viaduct 114 км. Ціна лінії для Китаю становить 34 мільярди доларів США; це виправдано, не маючи трафіку, крім швидкісного руху. Але це досить інтенсивно там - 52 пар експресів в день тільки між Пекіном і Шанхайом, це не підрахунок з'єднань між ближніми точками.

Ми приймали квиток на поїзд G1 з однією зупинкою в Наньжін, вирушаючи в 9:00. Ось ми йдемо.

У ній буде 30 фото і коментарі.
Головна

G1 з Пекіна в Шангая

2,2 км Початкова точка Пекіна Південна станція. Неподалік, хоча підключений до загальної мережі метро.

G1 з Пекіна в Шангая

3. У Квитки на поїзд виглядає так. Вартість поїздки становить 553 юань, або 2751 рублів. за курсом обміну за квітень, за 1318 км від подорожі. Для порівняння цінового рівня – аналогічний поїзд від Москви до Санкт-Петербурга вартість в квітні 3240 рублів. в день off-Friday (не збільшений) тариф, на 650 км. З європейськими цінами, порівняння, ймовірно, буде ще гірше. Справа в тому, що китайська держава частково підпорядковується дорогим швидкісним перевезенням, щоб забезпечити їх доступність до середньої страти громадян та високої зайнятості, а в результаті збільшення рухливості та господарської діяльності громадян в межах країни. У сумі це має довгостроковий позитивний ефект.
Слід зазначити, що швидкісний квиток становить близько 1,6 до 1,7 разів дорожче звичайного, тому в Китаї транспортний засіб «не для всіх в рядку», але близько чверті більш корисного населення великих міст. Але чверть населення є величезною кількістю громадян, близько 350 млн осіб.

G1 з Пекіна в Шангая

4. У Хто на цьому поїзді? У 2-му класі - звичний капітал-додаткові люди. Інженери, програмісти, торговці, менеджери, бухгалтери, клітки, будівельники-форемени та інші подібні громадські. Багато з ноутбуками, які працюють на шляху. Неймовірно поширені «ховелі»-смартфони - мабуть, 2-3 рази більше, ніж у наших столицях. Покраїнскей, один (вони дуже легко розпізнати). Іноземці буквально кілька, 98% пасажирів китайці.

9543761

5. Умань Всі сидіння в машині вимушені перетворювати під час поїзда. Якщо поїзд йде назад, залізничні працівники прийдуть і перетворять їх в інший напрямок за 5 хвилин.
Про чверть людей на поїзді не входять до складу з їхніми чайними термозварами. Він завжди і всюди китайці, і його звички утворилися протягом століть.

G1 з Пекіна в Шангая

6. Жнівень Тому всі поїзди з «Західною» підкладкою, мудро Китаянки потім пристосовуються до себе, до психічності і звички їх населення. Найяскравіший приклад охолоджувачів з безкоштовним гарячою водою при температурі близько 65 градусів. Вони стоять на кожній машині, і китайський постійно працює для збору та заварювання іншої партії чаю в термосі.

G1 з Пекіна в Шангая

7. Про нас У кожному рядку є вихід. На дно один за 3 місця (ліворуч) і один за 2 місця (праворуч).

G1 з Пекіна в Шангая

8. У Перемістити в інший автомобіль.

G1 з Пекіна в Шангая

9. Навігація Звичайно, потрібно плівку треморів, вони два на машині (до речі, на лівому охолоджувачі з гарячою водою). Якщо ви не відчували трахкав, то це не повідомлення про поїзда.

G1 з Пекіна в Шангая

10. Один туалет великий, з обмеженою інфраструктурою, другий невеликий, без. Умивальник.

G1 з Пекіна в Шангая р.

11. Обидва туалети – європейський тип, з туалетами, на відміну від звичайних поїздів.

G1 з Пекіна в Шангая

12. Нарешті, після 17-20 хвилин поїзд йде в нормальний режим - 295-297 км / год. Після аварії Чжецзян 23.07.2011 р. обмеження швидкості для китайських експрес-поїздів було зменшено до 300 км / год (від 350 км / год); при затримці поїзда допускається більше 10 км / год, але не більше. Таким чином, максимальне ви можете теоретично побачити на блоці 309 км / год. Швидкість 350 пішла в історії, поряд з міністром Лю, архітектором ЗС Китаю.

G1 з Пекіна в Шангая

13.00 р. Ось шведський автомобіль. Ось, на жаль, я з камерою спричинив стопор серед фуршетів, з якихось причин. Вони рум'яні, п'яні, зроблені великі кальмари очі, а щитовидно закривають ціну, не дозволяючи стріляти. Так не буде ціни на їжу (до речі, досить сане на розмітці).

G1 з Пекіна в Шангая

14. Буфет автомобіля, ближче. На лівій стороні є начальники поїзда; один з його спини прийде говорити мені в годину і навпіл. Ми розуміємо один одного, покажемо його шматочок паперу на персонажах, спеціально складених для таких випадків (як ви, друзі-транслятори!), він проникне і подарує карте бланш для зйомки. Але це буде пізніше. В той же час бармени в стопорі.

G1 з Пекіна в Шангая

15.00 р. Але кілька їсти в фуршеті. В основному китайська бере на себе їжу з ним, chifan на поїзді. Запах китайського поїзда є особливим - ви не можете заплутати його з чим завгодно. У будь-якому поїзді, припливаючи в найбільш помпезний, найшвидший. Я знаю запах. Вид складної суміші лікованої локшини, соєвого соусу, сумки фаршированих горіхів і ароматного квіткового чаю.

G1 з Пекіна в Шангая

16.00 р. Термосумки з чайом обов'язково, заварені локшини теж. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І це незважаючи на те, що не найлегші і бідні люди приходять тут. Але звичок ще однакові.

G1 з Пекіна в Шангая

17.00 р. Крім того, середня китайська говорить багато. Навіть столиця. Вони мають таку погану рису. Тим не менш, навіть тут китайська думка знайшла своє антидот: 1) для сміття є дрібні, а рогатні особи можуть отримати бо-бо в пари сто юань, 2) на перевезеннях дівчина з великим пакетом і збирає з пасажирів різноманітність сміття. В цілому не існує інтелектуальних висихань про неправомірних людей, але є грамотний обліковий запис особливостей національного характеру, в тому числі негативних.

G1 з Пекіна в Шангая

18 років Я бачив досить хороший варіант напою, грушу воду. Ось для 0.5 derut 6 юань, 30 рублів. Розмітка звичайного магазину становить близько 50%. Надувна.

G1 з Пекіна в Шангая

19.00 р. Знову поїзда.

1-й клас Схема не 2 + 3, як в другому, але 2 + 2, не маю уваги від інших. Послухайте мене, хто не ледачий. індивідуальна розетка.

G1 з Пекіна в Шангая

20. І це один мега-duper-hyper клас, 1+2. Так я запитав, як, знизився до фільму і порушує зайвих громадян.

G1 з Пекіна в Шангая р.

21. Мільйонери побудовані хефти з десятками шляхів. Все повністю електрифіковано.

G1 з Пекіна в Шангая

22. З усім звичним асортиментом (чипси, вода, пиво, локшина, горіхи), польотні гойдалки ходять на автомобілі постійно.

G1 з Пекіна в Шангая

23. Однак, в середині шляху, через 2 години дівчина з швидкісними комплексними обідами пішла на склад. Вони просять 45 юань на комплекс (225 рублів). Пиво робить 260 p. Дівчата з харчуванням, все як для вибору, тонкого і приємного - очевидно, є особливий вибір. Дівчата з мішками для сміття легше.

422781

24. Звісно, я не можу перевірити швидкісний обід, тому я приєднався.

G1 з Пекіна в Шангая р.

25. Немає у всіх. Не великий, але ви їсти більше або менше. Рис, смажені баклажани, риба, м'ясо, соєвий соус посередині. Мінус один - в момент масового відкриття обідів автомобіль пахне всю сою і в цілому, китайський запах. Потім погода в кондистинах 15-20 хвилин.

3610Р. 4200Р.

26. Знизити швидкість, а через 4 години і 48 хвилин ми відстежуємо на шляху Шанхай-Хонгчаяо залізничної станції. Десь в боці, літаки іржі закриваються, і це не дивно: залізнична станція поєднується з аеропортом.

G1 з Пекіна в Шангая

27. Залізнична станція Гонконгу, спеціалізована тільки на швидкісних поїздах, має 16 платформ і 32 пасажирських трас. І є також технічні, послуги.

G1 з Пекіна в Шангая

28. Ми будемо йти, теж справа? В носі поїзда почервоний чорницею - при цій швидкості він взяв на птахів і великих комах.

G1 з Пекіна в Шангая

29. І на наступному шляху, інший Гаоті готується до відправки.

G1 з Пекіна в Шангая р.

30. Тепер виходите. Як ви вже пам'ятаєте з мого оповідання, нам зараз потрібно вийти на 3-шарову станцію «сандвіч», схема типова всюди, не подряпини голову.

Це його. Спасибі всім. Товсті преси жорсткий.

G1 з Пекіна в Шангая

Джерело: