Будівництво АКЛ 4.3 м. Москва

Так трохи історії. Я купив собі ПВХ 290 Hunter. Я забрав старий двигун 2E від друга, я постраждав з ним на 3 вихідні в рядку, поки я зрозумів, що запалювання з якоїсь причини становить 180 градусів. Я пішов на літо і восени, і зробив щось неправильно. Я хочу твердого човна. Шукаю ціни на човнику, я був
Хто я взяв двигун з. Моє батько займається будівництвом яхт в Конакове. Коли двигун підібрав катер. Після того, як мислити і говорити про те, як побудувати, я перевернувся і прийшов через ACL і відразу зрозумів, що я б побудувати ACL.
Будь ласка, не порушайте. Я буду знати в кінці.
Основні характеристики:
Пасажирська ємність: 4 особи.
Ємність навантаження: 400 кг.
Мотор: Yamaha 30 HWCS

38 зображень

Потім фанера FSF 4 мм. 3 листи і 6 мм 3 листи, в кінці не було достатньо 6 мм фанери і довелося купити інший лист.

Я зробив фанери, як шлам.

Склеюємо фанери довго.

Починали розмітку і випити сторони і дно.

Натюрморт.

Тоді я почав процес зшивання. Не дуже легко поставлено завдання, головне було пришити якомога щільніше. Пришиваємо в'язання і мідний дріт. Стежка і клей.

Після того, як я пришивав його, мені довелося ставити його по всій стороні, автомобіль ще не вирішив, куди поставити його поза гаражем.

Ось як було видалено каналізований корпус, і автомобіль був введений в ляпас.

Будівництво АКЛ 4.3 м. Москва р.

Ще один вишитий чохол.

Я приклеював шви зсередини в один шар.

Повільно почали клеїти стрижні в домашніх умовах.

Я не хотів. Я думав, що я поставив в кадри. Збоку, де не склеюються шви фанери, приклеюються 2 шари скловолокна під рамки і відразу ж рамки приклеюються на сиру.

Після заклеєного фанери з внутрішньої сторони в 2 шари скловолокна і зібраного носа.

До цієї точки я приклеїв брус. 20х30. Перші rake зрізали і регулювали, щоб дати маркеру більш нормальний вигляд. Потім я просто приклеїв ще 20х30 стійки і нічого не планував.
На цій картині можна побачити лише ближче до сходу, як приклеїли пельмен.
Я збирав корпус майбутнього ходука.

Ще один погляд.

Після чого проклеюємо між рамками, нижню частину, щоб дати скутість плато при проході на них.

Я почав пошиття рундуків.

На передній частині.

3250Р. 3700Р.

Наклеюється в внутрішній бункер і на бортовому колонці.

Я ущільнюю щілину з боку до внутрішньої сторони.

Ще один погляд.

У мене є всі смоли. Увімкніть чохол для плаката.
Плата.

ніс.

Перегляд спини.
Для інших речей потрібен багатометровий і паяльник.

Видаліть папери, перекусаючи і перемішуючи надлишок. Також в місцях скручуються гвинти і заповнюють смолою недійсності.
Плата.

Знайдено витяжку в гаражі ями і викручують її на місці. Сонний клей, грунт і фарба.

Стиснув корпус човна. Знизу 2 шари з флавером на дошці до половини. (знімання)
Всього на келі вийшли 5 шарів, а по краях суглобів 3 шари. Половина дощок в одному шарі.

Детальніше

Дошка

ніс.

Потім після висихання він проходив з більш смолою і заливається там, де повітряні бульбашки вийшли. Наклеюється червоний. Я отримав 1,5 метрів на одну сторону. Потім довгий і нудний спатерінг і шліфування тіла, момент не взяв картини, я був зважений в пилі.
Ось картина примушеного випадку. Не можна довести до ідеального стану тіла. Я дуже втомився від усього. Ми працюємо.
Gruntova Body 989 епоксидна. 1 кг зовні.

Ще один грунтовий корпус.

Не залишилося. Весь корпус копчений і розфарбував автомобіль емаль, що я знайшов в гаражі. Садолін і теломікс були в правій кількості. Я купив тільки загартувач і розчинник.

Ще один розписний чохол

Немислимий блок.

Вишиваємо весь чохол.

Увімкнено над тілом, грунтовуючи стару машину з ґрунтовкою, приймали близько 1,7 кг. Потім він шліфується і фарбується. У залишках синього доданого білого кольору, тому отримав світло-синій 1 кг. Немає інших.

Я пішов перевірити його, це не було без проблем. Але ми в Росії і все вирішили, що я хотів би запитати. Я на вулиці Ґімса. Свобода. Ну, все ж, не залишався... Але у мене є кишеня корабля і травери до.
В результаті: Потім він викручує стільці, редуктори, машини, прокинув кабелі.
Він вішав двигун, прибрав двигун, перекинув його в стовбур і кинувся в котедж в Конакове (Тверська область)
Довгий 3:10, і пішов на 1 a.m. Я трохи похил і почав. Він вішував двигун, з'єднав дистанцію ( нам довелося зняти рмелі) налаштовувати газ-реверсію. Ми приїхали до води, відчинили шампанське, заливають катером і всім, хто прийшов і навіть мав трохи напою. Це був чудовий пляж. Починав двигун, стояв 10 хвилин і пішли на невеликому газі. Почуття перевели мене, радість для всіх це ... просто море ... Ми похилили час і пішли додому на дачу. Всі завантажені. Ми чекаємо на шашлик і воду.
Ось як з'явилася споруда. Можливо, я отримав це неправильно. Спочатку будуємо катер. Починав покупку матеріалу на початку 2013 року і побудував на будні дні після роботи з 19 по 23, а іноді на вихідних, хоча в останні дні і до 00:00 годин він затримував. В результаті будівництво взяло близько 3 місяців. Не допомогло батькові. Інструменти були придбані: викрутка, л. rubbing, El. jigsaw і 2 будівельні фени. 1 загинув кінець будівництва.
Все, що зліва - вітер. Я буду на відпочинку.
Я все! Ви можете курчати. Дякую!

Джерело: