А після роботи в небо.

погода була гарною і спокійною. Це пара годин до заходу сонця. Чому не ходити?

Я не маю власного літака, який паркується десь в аеродромі кілька годин з дому. Нема нерухомості з тапочкою. Немає пілотної ліцензії або сертифікату від VLEC. Я звичайний програміст, вдень я пишу код в московському офісі, а ввечері я ходжу в будинок поїзда в передмісті.

Але я знаю секрет, що літати, коли-небудь бажання, час відпочинку, і погода збігається - навіть після роботи. І мріяв про небо, так як я був дитиною. Коли я відкрив цей метод, я пішов і сказав всіх. Алас, основним відкриттям було те, що велика більшість моїх співрозмовників не знають, як або бояться, але просто не хочеться літати.

Так, ми витягуємо наш літак з дому, вантаж і залишаємо на полі кілометр від мого будинку. Місце дуже люблять літаючі бретрени і літаки, близько до них в духі, але сьогодні немає одного, але нам. Ось як він підходить в багажнику. На фото великий американський мінівен, але в звичайному седан все підійде.

28 зображень

733180 р.

Все, що нам потрібно для польоту (крім пілота) є парамотором (коректно «порочна парамоторна установка»), крилом (паргалдер) і шоломом. У сумці праворуч є гвинтовий паркан і сам гвинт.

А після роботи в небо.

Ми будуємо паркан. Його основне призначення полягає в тому, щоб стропи м'яко слизлилилилися пасом повороту на старті. Крім того, паркан захищає гвинт від контакту з частинами парамотора, кінцівками пілота і елементами ландшафту.

А після роботи в небо.

Огородження складається з чотирьох частин, протягованих разом "Velcros". Велкро. На перший погляд, така кріплення не здавалася надійною, але таке Velcro використовується навіть в космосі.

А після роботи в небо.

Затягуємо шестистороннім ключем шести гвинтових болтів. Цей гвинт виготовлений з вуглецю і витрат 250 євро. Дерев'яні шурупи коштує вдвічі більше, але пошкоджені навіть травою і снігом. Вуглецевий гвинт набагато сильніше.

А після роботи в небо.

Ми не побачимо процес змішування і заправки палива (А-95 бензин і 3% від дорогих двострокових синтетичних олій Motul-710), тому що резервуар був заправлений останнім часом до кінця. Після накачування палива "гори", запустіть двигун за "дріфтом". Є парамотори з електричним стартером, але для задоволення розкоші їх власники повинні перетягнути стартер, акумулятор і генератор на спині і боротися з їх невдачами. Існує також приклад екстремального мінімалізму - відпуск шнека з рукою.

А після роботи в небо.

Розігрів двигуна на середньому газі. Не можна давати повні гази, тому що не можна утримувати двигун - на траві перевернулася назад. Виробник стверджує, що максимальна тяга становить 75 кілограмів.

А після роботи в небо.

Вимкніть двигун і розподіліть крило. Параплан I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen Не особливо призначено для літати з двигуном, але я не хочу мати окремого крила для двигуна.

161594

Витягніть і випрямляйте стропи. Головне, що стропи першого ряду (A-row) були зверху, і щоб не було зв'язків і петель. Закріплюємо крило до карбінів на парамоторі. Спочатку плутанини лямають, але потім ви звикли до неї і все займає кілька секунд.

А після роботи в небо.

Ми обв'язуємо. Ми закріплюємо гомілки ніг, ременя сундука і стрибок між ременями - "бра", а саме відбувається на рюкзаках. У зв'язку з тим, що пілоти забули, щоб закріпити ногу, і на висоту висить підвіску. Тож я завжди починаю з ногами.

А після роботи в небо. р.

Ми повинні носити шолом. У мене також є шолом для безкоштовних рейсів, автомобільний шолом зазвичай відкритий (без парі) і має хороші звукоізоляційні навушники. Я думаю, що я даю себе на день народження.

А після роботи в небо.

Ми попросимо помічника (на сьогодні він мій брат) для запуску двигуна. Ви можете почати це самостійно, але це набагато важче. У будь-якому випадку, ви не повинні ходити на рейси самостійно - це не варто...

А після роботи в небо.

Зігрівайте двигун, згинайте вниз, щоб заправити струменя від гвинта вгору. Якщо це не зроблено, то потоки повітря акуратно викладають на грунтову крилу.

А після роботи в небо.

І ось час відкликання. Тримачання клевантів (дозатор на кінцях контрольних стропів) і A-рядів стропів, дають газ, а тяга двигуна виштовхує вперед, закріплюючи руки для розтягування крила. Гравітність відштовхує нас вперед, крило наклад, збільшує швидкість, з'являється підйомна сила.

А після роботи в небо.

Як тільки наша швидкість досягла зльоту (десь 25 км / год) - розбій! Давайте!

А після роботи в небо.

Ми сидимо затяжку в підвісній системі, для цього вам потрібно кинути одну п'яту і допомогти дошки сидіння проходити під асами з рукою. Політ відбувається в положенні сидячи, але, до речі, підвісні системи для безкоштовних рейсів набагато зручніше, ви не хочете виїхати з них.

А після роботи в небо.

Отримавши п'ятдесят метрів висоти, ви можете опустити газ і оглянути навколишню площу.

Контроль при польоті на двигун здійснюється за допомогою РУД (поручка управління, "газ") і лівих і правих тримачів. Пресування газу, збільшення тяги і, відповідно, вертикальна швидкість. Далі переходимо вліво і вмикаємо вправо. Витягування (без вболівальників) як клевантів, ми отримуємо аналог клаптиків літака - зниження горизонтальної швидкості, вертикальне збільшення.

А після роботи в небо.

Чи не так великий постріл? До речі, горизонтальна швидкість параплану (ми) становить близько 35 км / год, хоча на яких можна прискорити до 60-70 км / год. Швидкість підйому становить 22,5 м / с на повному газі, а швидкість відхилення від замоченого двигуна трохи більше 1 м / с.

А після роботи в небо.

Ми збираємося на землю.

А після роботи в небо.

Перебуваючи в провулку, змиваємо двигун, випускаємо «хаз» і затягуємо клеванти. Якщо ви даєте крило трохи, щоб розбити нас, а потім гальмувати його з клевантами перед землею, ви отримуєте так звану «подушку» і ми будемо видувати як вертикальні, так і горизонтальні швидкості, так і отримати на наших ногах без бігу на землі.

А після роботи в небо.

На відміну від літака, посадка на параплані легше, ніж знімається.

Ми будемо відпочивати перед тим, як ми починаємо роботу.

А після роботи в небо.

Згинаємо кожну половину крила навпіл, потім навпіл, і так далі. Кріплення виготовлена з спеціальної тканини з щільністю половини, яка складається з офісного паперу, і просочена для запобігання проходу повітря. Тому вимагає ретельної обробки.

А після роботи в небо.

Приємним моментом є витискання повітря від крильця, лежачи на ньому розтягують і запалюють просочення тканини.

А після роботи в небо.

Цікаво, що ми літали. Це двостроковий італійський двигун Vittorazi Moster-185 об'єм 185 кубічних сантиметрів, 25 к.с. і вагою всього 13,3 кг. Розроблено та виготовлено спеціально для парамоторів. Цей двигун є останнім squeak в парамоторному будівництві – мінімалістичний і надійний, легкий і потужний.

412080

Джерело: