Яка історія? Ми регулярно покриваємо різні інциденти, але ми також входимо в них.
Учора, 16 червня 2013 року, був чудовий день – відкриття сезону плавання на озері Новопитигорськ. Ми і наші хлопці пішли на відкриття, щоб знімати наступний випуск «Провокодости». Щоб бути чесною, вона вийде і весело, і серйозним, і цікавим. Ми не можемо чекати, щоб виїхати звідси.
З нашим хостом Наталя Капленко в районі 18:40 ми вирішили зупинитися в Макавто, мати закуску. У чергі при касовому реєстрі поруч з нами припинили білий тон до M545MA 05rus. Молоді люди хотіли розпочати культурний діалог:
- Ух, ух, що?
до Що це таке?
- Ви в рядку?
Ноп.
- Ви хочете їсти?
Ноп.
- Чому ви йдете мені, як це?
Тоді прибули високі плавні порівняння мене з різними представниками флори і фауни.
Я не хочу поговорити з вами і закрити вікно. Але потім ... перелічивши все це для себе за сторіччя, здається мені, що я відчую сценарій дії фільму. Прибуваючи в платіжному вікні, певний Магомедов тягнеться між собою і касиром, висотою 160 см в білій сорочку, на фото він зліва.
Молода людина, яка втратила свій погляд і точність від «неправдивої любові», розповідає про те, що він зробив зі мною і як, з батьками, з цілою родиною, бо він прийшов з великого Дагестана, а жарти з ним погані. Я просто, як культурно запитав його, щоб повернутися і заповнювати. А касіра, яка була веселою (достатньо від удару), званої безпеки. Тоді я зрозумів, що це було в зв'язку, що це може забезпечити безпеку McDonald's в цьому випадку? Вони прибули пізніше, коли прибули кілька поліцейських. Отже, ardent Magomedov без страждання таких відмов, збиває руки в склі і його стопу в двері водія. Неважливо, і слова, і грубість, автомобіль шкода, це всього три тижні... і зараз є подряпини, автографи реальної гірської гірки, кавказький чоловік.
Як ми підходимо до другого вікна МакАвто, наші пригоди продовжували. І знову звернулися між мною і вікном доставки. У цей час він оцінив могутній Дагестані люди, які мали забій всієї родини до останнього коліна. Мій друг почав знімати подряпини на телефоні, які не люблять Magomedov, ми змогли видалити телефон і просто приховати в машині. Я додаю, що все це відбулося перед величезною кількістю людей, деякі фактично панували на попкорн і сідають у відкритому районі Макдональда до останнього патрульного автомобіля. Магомедов не заспокоївся, викликав своїх друзів, вони чекали нам, щоб залишити. У діалогі між собою Магомедов попросив свого друга, вказавши на руки - чи мав він гармати, він затвердив і недбалий, після цього Магомедов вказував свою руку, складену в пістолет на мене і показав мені, що робити далі.
Я вирішив стояти ще і викликати поліцію. Почуття неправомірних, валіантних гірських походів лівою. Я сказав міліції номер автомобіля і буквально 10 хвилин пізніше одного поліцейського автомобіля поїхав до нас, і через 20 хвилин після того, як один і білий до M545ma05rus вже супроводжується міліцією, прибуваючи. Тільки герої історії не були, а також дівчата в останньому місці. Хлопець вийшов з автомобіля, який сказав, що він не мав ідеї, які їздили на машині 10 хвилин тому, і це було багато людей, які могли б зробити контроль своєї машини. Про якість одного, шахти і мій автомобіль, і мій друг, і міліціонери тривало, 1,5 години. Усе це оповідання я здивував позицію прецинкту, який ніколи не бачив злочину: ні у пошкодженні особистого майна, ні в непристойній мові, ні в загрозі життя, ні в загрозі відляку, ні в кінці в явному наркозасобі інтоксикації підозрювань. Але навпаки. район Г. Г. сміхався, пропрасував мене, вдосконалив мене так, що я не себе, плутаюся в свідченнях, плутати, він не розуміє мене, і в цілому коштує 500 рублів, щоб шліфувати мій автомобіль. Але він зробив заяву. Я не говорю з готелями, які були свідками. Тоді, в самому кінці я шукав офіцера поліції в очах і запитав: Що б ви робили, якщо ваша дружина, подруга, сестра це? Вбити автомобіль, погрожувати вбити? Я збираю їх, візьміть їх і поговоріть з ними. Я не маю можливості, я дівчина і я запитую допомогу. В одній точці було 4 поліцейських і близько 11 поліцейських біля McDonald's. А потім, навіть в такому стресовому стані я поклав одну думку: oh! як красиво! Реальні чоловіки!
Я не знаю всіх цих людей, валіантних правоохоронців і реальних чоловіків, але хочу сказати подяку вам дуже багато, кожен, за свою оперативну роботу, за допомогу, заохочення, емпатія! Для скрабів, які затримуються, і їх авто на стоянці! Досягнення! І я знову повторю – в нашому П'ятогорську можна спокійно спати. Але повернувшись до оповіді. Про те, що Магомедов проявляється. Коли всі залишилися, підписали останні форми в районі, це мій поворот, щоб піти додому. А потім... Я бачив, як з площі PGLU не затриманий друг (не був на злочинній сцені, він тільки приніс документи своїх братів), веде Магомедов до ілфованого McDonald's. Я відразу ж назвав поліцію, яка стояв на двері протягом 5 хвилин. Магомедов не був вибір, але сказати: Я пишу згоду! Що я говорю про? І той факт, що в нашому місті ми повинні відчувати себе комфортно, спокійно і захищено. Відмова від не повинна бути підставою для пошкодження майна, пов’язаних із загрозами вбивства. Я не буду піклуватися про те, що регіон ви маєте на ваших номерних пластинах, але я зроблю вашу сім'ю сірим для їх роздягання. Довіряйте поліцію! До останнього! Я також дізнався, що Поліція читати Govorun26. А потім, якось, настрій пішов. Дякую за безпеку, ефективність та турботу!
Зареєструватися
Джерело: