Amanda Bynes, потім і зараз.

Знімання і падіння американського актора або Чому наркотики не добре

Amanda Laura Bynes ( народився 3 квітня 1986 р., Southend Oaks, Каліфорнія, США) є американська акторка і колишній учасник телевізійного шоу Все це.

Ось 10 фото.

1,1 км У 1999 році тринадцятирічна акторка провела власне шоу, Шоу Аманди. За чотири роки сольний телевізійний проект Бинес залишився одним з найпопулярніших на каналі Nickelodeon, а Бинес чотири рази став переможцем дитячого премії Kids’ Choice у номінації «Фаворит ТВ актриса».

2,2 км Секрет її успіху, колеги Аманди вважали, що вона не боїться сміятися на себе. «Аманда не сором'язлива про клонування», – розповідає Леслі Grossman, 34, її партнер на телесеріалі «Чому я люблю тебе», «Чому я тебе люблю», «Хто має дуже привабливий зовнішній вигляд, але при необхідності вона не соромиться згодні стати дивним і негром». Найголовніше для неї. й

р.

3. У Аманда стала захопливою вечіркою та вступом до клубів.

р.

4. У Часом на час, колишня зірка дитячого каналу Nickelodeon почалася не сором'язлива, щоб розмістити її фотографії на Twitter.

5. Умань

6. Жнівень Аманда поступово стала наркоманією. Спочатку все було нешкідливим - Аманда витягувала марихуани, потім з'явилися поліцейські арешти.

7. Про нас У пізніх фотографіях можна зробити висновок, що залежність стала сильнішою. Не хвилюйтеся.

р.

8. У Нещодавно представник будівельної перевірки звернувся до міліції, він скаржився на зірку, яка постійно курить марихуана і скручує «папіррос» право на пом'якшення будівлі. Що лякало його, що Аманда говорилося з собою і вчинив бур'янів. Коли охоронці прибули на сцену, Аманда викинула «відвідчу» праворуч від вікна хмарочосу від 36 поверху.

до Не знаєте, що я? – Аманда зустрілася з поліцією з сердитися шаутами.

Але це не допомогла 27-річної актриса уникнути арешту – вона була відправлена до лікарні Росвелт в Нью-Йорку. І тепер зірка чекає психіатрична експертиза.

9. Навігація На судовому розгляді Аманди побили більше дивного, хоча не було нічого сказати.

10. Вона була такою хорошою дівчиною!

Всі

Джерело: