Ремонт кузова. Соренто, ремонт зламаного обличчя

Ремонт Sorento, побічний ефект. Що було після нещасного випадку, з'явився напіврозбірний. За словами власника, автомобіль стояв ще на момент аварії, удар не був сильний. Після вимірювань виявилося, що підрама залишалася в місці, з'явилися лише пащі і багато пластику. До речі, чим більш сучасний автомобіль, тим більше і більше пластмас, скоро нічого не буде тягнути.
Найкрасивіший момент – це те, що кульприт таксі-гастробайтер безпосередньо розповів власнику на місці, що крім платежів OSAGO він не сяє. КАСКО відсутні... Це загальний мес. Єдине, що безпека автомобіля не постраждала.

Це буде 35 фото.

Червоні лінії, позначені де повинні стояти штани. на офіційному КДІ в ремонті списків відмовлено, фактично вони праві, але це означалось, щоб увімкнути машину, просто напишіть його. Зважуючи те, що вигнуті частини не впливають на продуктивність автомобіля, але тільки виконують роль кріплень для вкладення на власний ризик вирішив відновити. Жорсткість в їх ремонті я думаю не буде змінюватися. і Бог заборонений, з наступним ДТП вони будуть працювати 100%.

поруч

157245

ліворуч.

Р

Я кладаю на ковзанку і починайте його на місці. Я підтягую правий проміжок.

Пробійники сильно згинаються, при цьому складка була витягнена. спробував все по-іншому і збоку, ковзанка розтріскається зазвичай так, в результаті згинається одна витяжка :

Я мусила вводити шматочок і багаті окремо. вирізати на внутрішні підсилювачі променя, тільки передня незміцна частина.

пропилений шматок, добре видно в залі. по суті, можна витягнути на місці за допомогою старого діда способу обігріву металу на місці перелому.

Я виправила складки і затирають напівавтоматичний зовні.

переглянути на іншій стороні променя. шов вже кип'ятився і обробляється антикорозійним грунтом

р.

коробка борони зварюється і має жорсткість. тепер ви можете дістатися до відсутніх міліметрів до заводського розміру

доля

р.

Знаходив час на ліву спарю, вона виглядала як перед ремонтом.

бічні

Висаджувальні колодки свердлять і багатили окремо, одночасно було доступ до фіксаторів.

Цей тип набувається на місці на заводі розмір пазів

Але коли ви намагаєтеся розібратися з пластиковим телевізором, місця його кріплення не відповідають.

інший спосіб

Ви можете закривати капюшон і оцінити зазори.

фари

Все було розтяговано на заводських розмірах, діагоналах, горизонтах і вертикалі, але остаточна збірка все ще робить регулювання.

І це шматки нового бампера, і основна частина його складається з двох цих бамперів.

а. )

Але якщо ви поклеїте їх разом, вони перетворюються на щось, як бампер.

друк

Праворуч

Шукаємо ліворуч, зазори нормальні, з урахуванням можливого регулювання.

На цьому етапі завершено роботу на машині. На жаль, я не пофарбував його, але мені вдалося взяти фотографії.
Тут паски готові фарбувати.

грунт

Найдорожча частина всіх ремонтів - це новий.

Один шматок рвані і прогубленого дроту в ДТП з лівого фари витягнув шматок проводки варто 15 р. фари по дорозі також як нові, їх кріплення були зруйновані, хоча вони самі залишилися непристойними.

Фото після 6 місяців після ремонту

3610Р. 4200Р.

Джерело: