788
Подорожник - Німецький Художній
У четвер вночі я пішов з другом, після роботи, на скейтборд на Південному Буковелі. На шляху ми пішли на піцерію на пляжі Манхеттен. Хто знає Нью-Йорк зрозуміти, що Манхеттенський пляж є такою зоною міста, що ви не побачите нічого цікавіше, ніж багаті люди там.
Звісно, ми не чекали нічого – ми пішли їсти і пішли. А потім є два Фуцзини, одягнені як циркуси. Я люблю маскараду, особливо коли це відбувається в місцях, де ви принаймні очікуєте.
Я зрадився. Я пішов до хлопців і сказав: "Так вони кажуть і так - ви веселі костюми, я хотів би взяти картину вас, але пристрій не з вами." Ось моя картка - виклик мені. І вони кажуть, "Соррі, ми не маємо телефонів."
- Ви, як немає телефонів?
- так, ми не можемо мати їх. Ми німецькі пентхауси.
- Ти означаєш?
- Добре ... ми німецькі пентерів... ми дотримуємося традицій... нам потрібно подорожувати 3 роки і 1 день до того, як ми можемо... ми повинні носити ці традиційні речі і так далі...
до Так, ви не з цирку?
- Ні.
до Де ви перебуваєте?
Ніде...
Я попросив їх приїхати до мого будинку в обмін на фотографії.
Ось що я дізнався від хлопців:
«Джорніман – це традиційна традиція, яка дала сотні років. й
Ці німецькі майстри об'єднуються в "клубах" - столяри, покрівельні, хлібобулочні, сівалки тощо. Закриті клуби люблять Masson. Що вони обговорюються - це таємниця. На деякий момент в житті майстри повинні залишити свій будинок протягом 3 років і один день, щоб подивитися на світ, дізнатися його ремесла з інших майстрів і людей, дізнатися, як і які інші люди живуть, розширити свої горизонти і так далі.
Подорожник залишає свій будинок з 5 рублів (євреї, долари і т.д.) в кишенях і повинен повернутися з такою ж кількістю. У процесі подорожі він повинен заробляти живу його ремесла, але не приносить прибутку.
Подорожник не може залишатися на одному місці більше 3 місяців.
Подорожник повинен спиратися на допомогу і підтримку незнайомців – тому він навчається бути понітом, дружнім і скромним.
Подорожник може носити тільки традиційний одяг.
Він повинен піти в подорож після закінчення своєї майстерні, але перед тим, як він досягає 30 або одружився. Подорожник не повинен йти від свого життя, проблем і заборгованості. Навпаки він повинен навчитися застосовувати себе в житті найкращим чином. Повернувшись додому, подорожник не повинен носити традиційний одяг і насолоджуватися всіма перевагами цивілізації.
На сьогоднішній день в світі налічується близько 500 мандрівників, які вилітають в артисан. З Німеччини, Швеції, Австрії та Франції.
2: Німецький столяр має тату івриту – фраза з Біблії, що «Дуже мій вівчарець»
4: Це карта ідентичності подорожі артисан. У Німеччині еквівалентно паспорту.
р.
5 хв
6: Цей «паспорт» містить рекомендації та ущільнення різних майстрів, які працювали під час своєї подорожі:
7:
8: І тепер, вихід. Цього разу в Нью-Йоркі запроваджують німецькі пентхауси.
9: Яскравий пляж є російським міцним.
10: Brooklyn Heights. Вид на Манхеттен.
12562.
11:
12: Манхеттен міст
13: Вільямсбург. Німецький столяр і Хасидім.
14: Вільямсбург. Німецький пивний сад.
15 хв
16: Бруклін міст
17: Вони люблять пиво. Дуже :
18: Нью-Йоркська фондова біржа. Це фінансове серце Америки. І мир, по суті.
19: Відомий "Wall Street Bull"
Р
20: Вашингтон Площа Парку. Місце, де студенти, старі хіппі і всі, хто занадто ледачий, щоб піти по місту висить.
21: Високий парк
22: Гіпси
23:
р.
24:
25:
26: І знову Брайтон :) Переміщення в Острів Коні
27: Знаменитий Бруклінський циклон є найстарішим валиком в Сполучених Штатах (можливо в світі теж)
28:
29:
Ви йдете. Сьогодні вони пішли на прогулянку на Брукліні Мермид Парад, і я, фольго, не пішли з ними. Я впевнений, що фотографії будуть fucking здорово :
Я хочу взяти їх до синагоги завтра. Нехай світ знає і давайте світ щось добре забути, і тому нові.
Запобігання
Джерело:
Звісно, ми не чекали нічого – ми пішли їсти і пішли. А потім є два Фуцзини, одягнені як циркуси. Я люблю маскараду, особливо коли це відбувається в місцях, де ви принаймні очікуєте.
Я зрадився. Я пішов до хлопців і сказав: "Так вони кажуть і так - ви веселі костюми, я хотів би взяти картину вас, але пристрій не з вами." Ось моя картка - виклик мені. І вони кажуть, "Соррі, ми не маємо телефонів."
- Ви, як немає телефонів?
- так, ми не можемо мати їх. Ми німецькі пентхауси.
- Ти означаєш?
- Добре ... ми німецькі пентерів... ми дотримуємося традицій... нам потрібно подорожувати 3 роки і 1 день до того, як ми можемо... ми повинні носити ці традиційні речі і так далі...
до Так, ви не з цирку?
- Ні.
до Де ви перебуваєте?
Ніде...
Я попросив їх приїхати до мого будинку в обмін на фотографії.
Ось що я дізнався від хлопців:
«Джорніман – це традиційна традиція, яка дала сотні років. й
Ці німецькі майстри об'єднуються в "клубах" - столяри, покрівельні, хлібобулочні, сівалки тощо. Закриті клуби люблять Masson. Що вони обговорюються - це таємниця. На деякий момент в житті майстри повинні залишити свій будинок протягом 3 років і один день, щоб подивитися на світ, дізнатися його ремесла з інших майстрів і людей, дізнатися, як і які інші люди живуть, розширити свої горизонти і так далі.
Подорожник залишає свій будинок з 5 рублів (євреї, долари і т.д.) в кишенях і повинен повернутися з такою ж кількістю. У процесі подорожі він повинен заробляти живу його ремесла, але не приносить прибутку.
Подорожник не може залишатися на одному місці більше 3 місяців.
Подорожник повинен спиратися на допомогу і підтримку незнайомців – тому він навчається бути понітом, дружнім і скромним.
Подорожник може носити тільки традиційний одяг.
Він повинен піти в подорож після закінчення своєї майстерні, але перед тим, як він досягає 30 або одружився. Подорожник не повинен йти від свого життя, проблем і заборгованості. Навпаки він повинен навчитися застосовувати себе в житті найкращим чином. Повернувшись додому, подорожник не повинен носити традиційний одяг і насолоджуватися всіма перевагами цивілізації.
На сьогоднішній день в світі налічується близько 500 мандрівників, які вилітають в артисан. З Німеччини, Швеції, Австрії та Франції.
2: Німецький столяр має тату івриту – фраза з Біблії, що «Дуже мій вівчарець»
4: Це карта ідентичності подорожі артисан. У Німеччині еквівалентно паспорту.
р.
5 хв
6: Цей «паспорт» містить рекомендації та ущільнення різних майстрів, які працювали під час своєї подорожі:
7:
8: І тепер, вихід. Цього разу в Нью-Йоркі запроваджують німецькі пентхауси.
9: Яскравий пляж є російським міцним.
10: Brooklyn Heights. Вид на Манхеттен.
12562.
11:
12: Манхеттен міст
13: Вільямсбург. Німецький столяр і Хасидім.
14: Вільямсбург. Німецький пивний сад.
15 хв
16: Бруклін міст
17: Вони люблять пиво. Дуже :
18: Нью-Йоркська фондова біржа. Це фінансове серце Америки. І мир, по суті.
19: Відомий "Wall Street Bull"
Р
20: Вашингтон Площа Парку. Місце, де студенти, старі хіппі і всі, хто занадто ледачий, щоб піти по місту висить.
21: Високий парк
22: Гіпси
23:
р.
24:
25:
26: І знову Брайтон :) Переміщення в Острів Коні
27: Знаменитий Бруклінський циклон є найстарішим валиком в Сполучених Штатах (можливо в світі теж)
28:
29:
Ви йдете. Сьогодні вони пішли на прогулянку на Брукліні Мермид Парад, і я, фольго, не пішли з ними. Я впевнений, що фотографії будуть fucking здорово :
Я хочу взяти їх до синагоги завтра. Нехай світ знає і давайте світ щось добре забути, і тому нові.
Запобігання
Джерело: