Відповідь на 8 Педестріанські оголошення . .

Відповідь на повідомлення

1. Педестріанська переправа.
Шановні пішоході, не думаю, що ця чарівна смужка з «zebra» заощаджує вас від удару драйверами. Сам водій, я часто ходив. Але будь ласка, заробляйте важко перед тим, як почати перетинати дорогу, щоб подивитися навколо. До речі, він письмовий в правилах руху, які слід переконатися, що цей маневр є безпечним, переконайтеся, що немає підходу транспортних засобів. Так, водії часто болить, не суперечать, але це не рятує життя! Вчимося думати трохи, перш ніж зробити щось. Люди, які збираються перехрестя з головою, провели високу казку, «Я трахнув прямо!» Я даю! Дякуемо! Один, інший. Для п'ятого або сімнадцятого часу водій, який може просто бути відволіканий (Я не бачу його, в будь-якому випадку) не помітить вас, і він не буде в змозі отримати його. Гей, лікарня! Або цвинтар...

2. Циклісти.
Ось окремий когорт людей, які я навіть не знаю, хто звертається до. Якщо ви їдете на дорогу, будьте, обладнайте конюшину належним чином (право прохідні правила). І не думаю, що якщо ви не керуєте автомобілем або мотоциклом, правила дорожнього руху не застосовуються до вас. Прийміть на дорогу, підготуйте на одному рівні з мотороциклами та водіями вантажівок, які таким же чином приводять перед собою, за та боком вас. Ви є частиною потоку, тому живете його правилами! Пам'ятайте, що ви повинні дати прикмети своїми руками, незалежно від того, як смішний і смішний. Ви повинні дотримуватися середньої швидкості потоку (це мені для велосипедистів на московському Кільце дороги та інші шосе), не можете - ласкаво просимо до тротуару! А коли ви перехрестите вулиці, отримайте велосипеди!!! Ви можете зареєструватися на сайті. Привід велосипеда за колесом! Не трахаються стрибки під колесами, які сподіваються, щоб отримати через. Не коли-небудь отримати минуле ...

3. У Перехрестя дороги зовні перехрестя.
Це fucked вгору! Про нас Головна Про нас Ви не знаєте, як поїхати іноді, і ви також намагаєтеся перехрестити дорогу, де заборонено! В інших країнах, ви будете приємно здивовані, і за величезну кількість. Уявіть річку, наповнену крокодилами і містом по ньому. Чи ви їдете в іншу сторону мосту або ви збираєтеся fuckin' плавати? З якоїсь причини я думаю, що я знаю відповідь на це питання... Так чому ви заважаєте перехрестити дорогу з рухомими вагонами, де заборонено? Якщо ви перейдете на драйверах? Пориньте! Оскільки ми не маємо ідеї, що на зайнятому протяжці дороги з середньою швидкістю 60-90 км / год може отримати на дорозі деякі морони. І є багато випадків, як це. Через Ярославку, через московський кільцевий шлях, через основні вулиці Москви, ебатьери прийдуть! І не тільки куртки, які звикли до пустельних доріг в їх батьківщині, ні. Російські чоловіки і тітки трахаються, як горда гусака, і навіть з боків незалежно. Пам'ятайте, багато людей мають реєстратори в машині, тому в цьому випадку буде ваша відмова.

4. У Прогулянка по дорозі.
Розкажіть мені, що ми зробили тротуари? ЗАМОВИТИ, ПОВ'ЯЗКУЙТЕ! Я розумію, що багато тротуарів повні з автомобілів, які сліпо стояв так, що ні проходячи. Немає питань. Але, укус, дороги трахаються, де люди ходять уздовж дороги і не пливуть в їх вуса, і два метри, чистий, прямо, ебать помста. Педестріани, як це, не скаржайтеся на сплеских брюках! І якщо не буде відмова, прочитайте правила дорожнього руху, на які потрібно йти. Я скажу вам – проти руху, тобто зліва! Не дивуйся! Водій бачить вас, ви побачите водія! Про це

5. Умань Гоління червоний.
Цей розділ відокремлений від переходу. Хочу попросити тих, хто не заборонений червоним світлом. Ви молони? У вас є сім'я і друзі, які не хочуть втратити тебе? Ви вирішили зробити самогубство? Покрівля можна стрибати, мотузку з милом, пістолетом, після усього, таблетки – пучок способів! Зроби це таким чином, що ніхто не обрамлений, щоб не був гріх у душі після Пам'ятайте, що ви були в школі, «Не є червоним світлом». Ви забарвили? А тепер у верхній частині! Ви усвідомите, що люди збираються на вогні трафіку, а потім ви трахнув показ! Ви бачите, легше вдарити так, що пішохода стає рифом – меншою відповідальністю і геморою. Так, якщо ви потурбуєте про своє життя, перейдіть на зелену, будь ласка...

6. "Я буду..."
Бібліотеки для тих, хто намагається пропустити за машину, назад назад ... Це особливо стосується важкої техніки. Ви ніколи не отримаєте! Водій не побачить вас в зоні дзеркал. Зачекайте 5 секунд або прогуляйтеся по машині. Ви не будете ламатися, ви не будете...

І пара виразів, які застосовуються як для водіїв, так і для пішоходів.
1,1 км Подаруйте Фолію, як базове неписане правило!!!
2,2 км Понад 30 років
Слідкуйте за цими правилами, ваше здоров'я...

Джерело: