Про нас

Я не розумію, скільки гнів є у людей і як низькі ці люди падають!

Це так: Я працюю в автосервісі і у нас є 3 гаражі на роботі, в одному вони роблять прогулянку, в іншому на двигуні, і в третій, так щоб говорити, невеликий-тривалий, так щоб говорити, поки я працюю в магазині на прогулянку ... стоячи сьогодні з хлопцями нашого гаража і в сусідньому (че вони роблять двигуни) невеликий кошеня працює ... добре, ми подивимося так і думав, що притулили дітей, в 15 секунд цей кошеня летить (після того, як хтось ювелс: «це істота») зі швидкістю бійця і побачимо сміття, я не соромлюся, і сидів.

Я взяв його в руки ... і гнів на той, хто кинув його, як це сльозиться, майстер виходить з цього магазину, я запитаю, хто це зробив, він каже, що він, як, що проблема? Добре, ми отримуємо дієсловий христий, який розливається в бій, тому сталося, що переможець цієї боротьби вийшов з мене і так погано руйнував його обличчя, взяв кошеня ran в магазин купити його сметану і залити водою, він ate і пішов на сніжку.

Через годину поліція відійшло мене, людина назвав міліцію, під час якого він написав заяву, що я бажав його на роботі, пізніше він відійшов від побиття. Ось люди, які викликають біль в беззахисних, і як вони захоплять його відразу «в кущах»!

Тепер я пишу це, і цей хороший кошеня сидить на моєму плечі і ганчі динамічно) . Захистіть і захистіть наших менших друзів! і в загальному будь-якому, хто слабкий, ніж ви! Якщо ми забуваємо про це, наше суспільство закінчиться. Всі любов і доброту! (на фото цієї дитини)

Джерело: