Авіар для собаки

Приватний будинок, сонник і всілякі захоплення, державні електромережі і горводоканальні збираються перевірити читання і цілісність начинок змусили мене будувати цю структуру. Я кажу прямо, я проти зберігання собак в замкнених корпусах і на ланцюгах, так що мій собака вільно рухається навколо двору, барок на поганих людей, і закриття закривається на час прибуття незнайомців у моїй присутності.
Спочатку він планував побудувати ікру повністю з дерева, але після консультацій з людьми на роботі, він вирішив побудувати металеву раму з подальшою обробкою деревини. Немає опису того, що і як, де і чому в будь-якому місці. Я знаходжусь через те, що я хотів і, взявши цей дизайн як основу, я почав створювати.

48 зображень
Деякі фотографії були взяті на болгарку, деякі на зварювальній машині, і деякі з них пропускаються з круга. Я сидів на нігті.
ЧИ. Зварювальник вперше забрав, запозичений другом.

Оцінивши місце, що у мене є (з випиленої яблуні до паркану і від паркану до «перемички дозволяє»), виявилося 4 * 2 метрів. Обчислення необхідного матеріалу і вирушають на металевий склад. Мені потрібно:
- профільна труба 60 * 30 мм - 76 метрів;
- профільна труба 15 * 15 мм - 76 метрів (може бути замінений стрижнем діаметром 10 мм);
- Профіль (для покрівлі) 1 * 2 м - 6 шт. Ось з дахом, до речі, який знаходиться в місті =
Вимкніть від труби 60 * 30 чотири штуки 2 метрів і два 4 метрів. Я брала труби довжиною 6 метрів, тому немає відходів. Ми позначаємо місце і встановлюємо «об’єднання». У моєму випадку це блоки циліндрів (відведення від будівельної ділянки) в кількості 8 штук, не забудьте контролювати рівень. Для полегшення очищення і дренажу води в разі ненадійного дощу слід мати невеликий схил від задньої стінки.

р.

Дігові отвори, посипаний рубль, встановити блоки корицю

Ми кидаємо труби, готуємо, отримуємо результат.

Далі встановлюємо стовпи, задній 1800 мм, передній 2000 мм

р.

й

Зварюємо верхню пов'язку, по периметру висотою 1800 мм

...

318382

Для обшивки вагоном і виготовлення конструкції жорстко, відварюємо нижню смугу на висоті 200-300 мм

...

...

Підготовка дахових лаг

І зварюємо їх на місці перед зварюванням переднього кінця для лаг.

Вирізати заготовки для дверей корпусу

Зварювальні, постійно контрольні кути і діагоналі

Перетягніть петлі.

Син допомагає

Повісити двері і зварити вертикальну стійку.

Для того, щоб ваш вихованець не познайомився з дверима до чола, зваривши застібку, зрізавши з залишків, обрізки пластини і зварити до дверей.

...

Далі, ми готуємо профтух, який буде секс обмежувачем і послужить нас в майбутньому як основа для ... добре, він буде служити

Все, здається, бути в місці.

Комплект "Центральний замок" =

р.

Вирізати професійну трубу 15 * 15 для дверей корпусу

р.

Ми готуємо сидіння для "центрального замка" дверей

І кладемо це все разом.

Далі вирізаємо профіль 15 * 15 на шматки для створення переднього гриля

Починаємо варіння, варимо на відстані 100 мм.

Попередній результат (flimsy)

р.

Горизонтальний підсилювач

Ну і це. З дахом я пропущений (з кроком лаги), але вдало в саду був лежачий свічник з відповідного розміру, який був відразу адаптований і крок лаги трохи знижується, до речі, висота була 30 мм, що я радий.

Дошка 150*50 була "розчинена" на брусі за допомогою диво-інструменту, обробленого пінопластом і викручена до лаг на шурупах на металевих підривах 500 мм.

...

р.

...

З металевим профілем і по дорозі починаємо фарбувати каркас.

р.

Так що собака не йде божевільно з звучанням дощу, що вдарив шум даху, у мене є ця піна 50мм в два шари.

р.

...

Після ремонту санвузлів старий пластик знімався з стелі, який я вирішив використовувати.

Далі немає докладних фото (акумулятор на викрутці сати) покритих підлогою 40 мм, попередньо обробляли кути з антиколем і почали обшити стіни вагоном.

Коробка була побудована в Інтернеті та інтуїції + доступні матеріали. Каркас бруса 50*50, за межами трамвая, потім пароізоляція, товщина піни 50 мм, потім теплоізоляція (наприклад, флекс), потім знову трамвай. Я не пофарбував його всередині, я не пофарбував його ззовні.

...

Щоб закріпити двері у відкритому стані, він подрібнив стару динаміку і викрутив гвинт до стіни.

...

Потім зрізаємо все захисним з'єднанням з усіх клаптиків і в кінцевому підсумку ми отримуємо

...

Ну і фактичний кульприт святкування в момент будівництва (нас ми складаємо 4 місяці)

...

У нас 10 місяців.

Джерело: