Новий закон

А, дорогі, наша Держдума прийняла закон про захист почуттів віруючих. Я не страждаю від особливої релігійності, тобто, я знаю молитви, але я не читаю Біблію до ecstasy. Все добре в модерації.
Але є один БУТ: якщо ви (Ортодокс люди) думаю, що це наші почуття, які збираються захищати, то це дуже велика помилка. 99,99% від цього зроблено для захисту численних килимових молитв. Після того, як він вже дозріває в суспільстві, плюють і сниться, проходячи від «карпетних священиків». Наприклад, я живу в Отрадному районі, у нас є «Релігійний комплекс». Збудований синагог, православний храм і невелика православна каплиця, і величезний мечет. І відчуйте всіх, хто хоче. Проте кожен п'ятий п'ятий неможливий для мене, щоб приїхати на вулицю Хачатурян в сором'язливому шляху, адже все з них вимушені автомобілі тих, хто прийшов до оплати мусульманського боргу. І знову половина неприємностей (хоча я особисто як мешканець цієї області подразнює непропорційно), під час «Курбан Байрам», коли овець зрізається в альтанках (у кращому), і навіть на газонах перед будиночками, то в цілому дупа, комради!!!
І тепер з новим законом, я бачу, як після ряду обраних матюга від мешканців, автолюбителів, які не можуть приїхати до свого дому, від міліціонерів на обов'язку поруч, щоб отримати штрафи від декількох сотень тисяч рублів, тому що був відхилений релігійний обряд.
Нижче я буду фотографією комплексу і що відбувається під час релігійного поклоніння килимів.
7 зображень.

До речі, довідник до закону «протектор»

Синагога

Православна каплиця

Церква

Москі

Немає коментарів у всіх =()

...

Додано до [mergetime]1372673926[/mergetime]
Всі вони) ()

Джерело: