Залізничний вокзал

Я працюю на залізничних переправах. Я думаю, що тема буде цікава для власників автомобілів. Я хочу розповісти про роботу залізничних переїздів і відповісти на найпоширеніші питання. Всі фотографії шахти, будуть 16 фото.

р.

Залізнична переправа - місце підвищеної небезпеки - як часто ми чуємо її і як часто ми намагаємося пропустити ... Для автовласника, що зв'язує червоний сигнал: як ганчірка для усунення несправностей швидше. Але ми не думаємо про те, що може статися. Найпоширенішим є те, що автомобіль зупиняється. Підіймається кришка і автомобіль залишається розтоплений. Всередині руху.

Другий аспект полягає в тому, що кришка підніметься під дном вашого автомобіля. Звичайно, існують інфрачервоні датчики, які, в теорії, не повинні дозволити це, але все відбувається - прилипання снігу, просто бруд ... А потім автомобіль піднімає акі експонат в музеї...

Найпоширеніше питання тому після проходження поїзда передача не відкривається і чому ви закривите його так рано? Відкриває його або відкриває його. Трансфер закривається автоматично після поїзда надходить в блоковий розділ, який довжиною до 2 км - залежить від швидкості поїздів на сайті і профілю шляху.

Додано до [mergetime]1372673361[/mergetime]
Це інфрачервоні датчики ...

р.

Релокація офіцера може відкрити переправу по аварійному відкритті начинок, що обертається на поїзді «червоний» і з обмеженням часу трьох хвилин... але тільки після зупинки поїзда повністю припиняється. Рішення приймається у виняткових випадках про такий прохід не на всіх зобов’язаннях пересуватися. Так ви не повинні кинути їх для цього ...

Релокаційний обов’язковий офіцер має радіозв’язок з локомотиками та обов’язковими офіцерами на сусідні станції, а також зв’язком з ДАІ. Прямий або через диспетчер.

Ось приклад того, що з метою ніхто не тримає - поїзд стоїть на червоному барикаді - автомобіль збирається.

Колеса, яка закривається колісною парою, може бути різною довжиною - при перетині близько 1500 метрів.

Регульовані переправи на дорожню мережу дозволяють зменшити кількість аварійних ситуацій. Це де більшість водіїв, які знаходяться в полум'я.

Вага поїзда становить до 5 тис. тонн ... уявіть, скільки часу і відстані потрібно зупинити таку машину. Відстань від гальмування – найменша 400 метрів.

більше

Коли поїзд входить до блок-секції для переміщення шляхом закривання рейкового ланцюга, повідомлення надсилаються і червоні сигнали починають блимати. Після 20 секунд бар'єри починають падати. Після того, як вони повністю опущені, плити УЗП піднімаються.

Багато переправи оснащені пристроями відеоспостереження та фіксації. Є, звісно, дупи і трупи. На мій повністю діючий з записом відео 1080 р. У поліціях з привидним регулярним використанням записів.

І це залізнична схема, яка закривається парою коліс. Не можна відкрити передачу до останнього автомобіля, що йде за тертям, що обмежує ланцюжок. Здавалося б, що поїзд пройшов, і передача не відкрита вілла? Ні, він не може нічого робити до тих пір, поки що залізо зникає.

Всі охоронці на переїзді зобов’язані повідомити про порушення правил дорожнього пункту 3 правил дорожнього руху. Ми просто закриваємо очі. Я особисто не пробачу. Виграти хвилину і втратити життя.

Джерело: