Залізничний вокзал

Я працюю на залізничних переправах. Я думаю, що тема буде цікава для власників автомобілів. Я хочу розповісти про роботу залізничних переїздів і відповісти на найпоширеніші питання. Всі фотографії шахти, будуть 16 фото.

Залізничний вокзал р.

Залізнична переправа - місце підвищеної небезпеки - як часто ми чуємо її і як часто ми намагаємося пропустити ... Для автовласника, що зв'язує червоний сигнал: як ганчірка для усунення несправностей швидше. Але ми не думаємо про те, що може статися. Найпоширенішим є те, що автомобіль зупиняється. Підіймається кришка і автомобіль залишається розтоплений. Всередині руху.

Залізничний вокзал

Другий аспект полягає в тому, що кришка підніметься під дном вашого автомобіля. Звичайно, існують інфрачервоні датчики, які, в теорії, не повинні дозволити це, але все відбувається - прилипання снігу, просто бруд ... А потім автомобіль піднімає акі експонат в музеї...

Залізничний вокзал

Найпоширеніше питання тому після проходження поїзда передача не відкривається і чому ви закривите його так рано? Відкриває його або відкриває його. Трансфер закривається автоматично після поїзда надходить в блоковий розділ, який довжиною до 2 км - залежить від швидкості поїздів на сайті і профілю шляху.

Додано до [mergetime]1372673361[/mergetime]
Це інфрачервоні датчики ...

Залізничний вокзал р.

Релокація офіцера може відкрити переправу по аварійному відкритті начинок, що обертається на поїзді «червоний» і з обмеженням часу трьох хвилин... але тільки після зупинки поїзда повністю припиняється. Рішення приймається у виняткових випадках про такий прохід не на всіх зобов’язаннях пересуватися. Так ви не повинні кинути їх для цього ...

Залізничний вокзал

Релокаційний обов’язковий офіцер має радіозв’язок з локомотиками та обов’язковими офіцерами на сусідні станції, а також зв’язком з ДАІ. Прямий або через диспетчер.

Залізничний вокзал

Ось приклад того, що з метою ніхто не тримає - поїзд стоїть на червоному барикаді - автомобіль збирається.

Залізничний вокзал

Колеса, яка закривається колісною парою, може бути різною довжиною - при перетині близько 1500 метрів.

Залізничний вокзал

Регульовані переправи на дорожню мережу дозволяють зменшити кількість аварійних ситуацій. Це де більшість водіїв, які знаходяться в полум'я.

Залізничний вокзал

Вага поїзда становить до 5 тис. тонн ... уявіть, скільки часу і відстані потрібно зупинити таку машину. Відстань від гальмування – найменша 400 метрів.

Залізничний вокзал

більше

Залізничний вокзал

Коли поїзд входить до блок-секції для переміщення шляхом закривання рейкового ланцюга, повідомлення надсилаються і червоні сигнали починають блимати. Після 20 секунд бар'єри починають падати. Після того, як вони повністю опущені, плити УЗП піднімаються.

Залізничний вокзал

Багато переправи оснащені пристроями відеоспостереження та фіксації. Є, звісно, дупи і трупи. На мій повністю діючий з записом відео 1080 р. У поліціях з привидним регулярним використанням записів.

Залізничний вокзал

І це залізнична схема, яка закривається парою коліс. Не можна відкрити передачу до останнього автомобіля, що йде за тертям, що обмежує ланцюжок. Здавалося б, що поїзд пройшов, і передача не відкрита вілла? Ні, він не може нічого робити до тих пір, поки що залізо зникає.

Залізничний вокзал

Всі охоронці на переїзді зобов’язані повідомити про порушення правил дорожнього пункту 3 правил дорожнього руху. Ми просто закриваємо очі. Я особисто не пробачу. Виграти хвилину і втратити життя.

Залізничний вокзал

Джерело: