Автобуси в Магадан

Не так давно я прийшов на збір фото автобусів Магадан на тематичному сайті.

Слід зазначити, що міжміський автобус в Магадан становить 700 кілометрів і більше. На глухій тайзі, метр сніговодів, відсутність асфальту і температури -50 градусів ...

Які технології можуть жити в таких умовах? Що таке оновлення, і що робити, якщо багатолюдний автобус застрягає в глибокій тайзі? Давайте спробуємо розібратися...

Не ламайте його.

10125532

Більшість автобусів вилітають з автовокзалу в Магадан і дотримуйтесь траси Коляма.

Аеропорт Сокол. До нього від Магадан трохи більше 50 кілометрів - нічого не за місцевими стандартами.

До Сокола, доріжка проколюється. Ділянка без населених пунктів невелика за місцевими стандартами, всього 20-25 км. Це досить легко від місцевих доріг і кліматичних точок маршруту No 101. Ікарус використовується для роботи над ним.

Цитувати з місцевого форуму:
Напрямок Магадан - Сусуман (625 км). Це лише два міста регіону (після поділу Чукотки). Далі до Ust-Neru - це Якуція. Цікаво, що було написано в цій статті! З кінця 80-х до останнього року автобуси дісталися Карамкен. Після проходу ми виходимо з бетону і починається страшна земля!!! Я чув 30 років тому, здається, що Ikarus спробував дати на бруду доріжки, але каміння відключають повітряні подушки, і вітрове скло при температурі -60 лоп (взимку область досягає -63, а влітку до +40 плюс проходить 1000 м). Незважаючи на те, що камені круглі по дорозі, а також перевозять вугілля уздовж доріжки, які мухи і машини тут постійно знаходяться без бутонів. Попередньо автобусні драйвери зв'язуються фари, автомобільні драйвери знижують швидкість, і автобусні драйвери подякували їм хвилі своїх рук. Я сам побачила LAZ з ковдрою замість переднього і маленького вікна в цій ковдрі. І сказав я, що в Сеймчані, там було кілька Ікарусів 260-х, вже розібралися.

Автобуси в Магадан Р

І тепер, Кавз.

Автобуси в Магадан

Асфальт неперервний переходить до 110 км маршруту - не досягає 1-2 км до вершини Карамкен Пас (це все бетон - в кінці 90-х років вони почали закривати його асфальтом). Потім бетонний розсипається в місцях, в місцях це не було. Після с. Яблоневи на підйомі до проходу яблучний асфальт зникне на шосе «Амур».

На трасі "Лена" асфальт на невеликих ділянках також дуже рідко.

Автобуси в Магадан

далі "Фалкон" ходять тільки автобуси однієї моделі - ЛАЗ-699Р. В дорозі 25 років, а їх витривалість дивовижна.

Автобуси в Магадан

Всі автобуси мають подвійні вікна.
У випадку вітрового скла введено вітрове скло з ПАЗ-672 або ЛАЗ-677. Ставка на пластилін, перш ніж все добре промивається, висушується без протягів, щоб не було конденсації всередині. Побічні окуляри, як правило, виготовляються з віконних сковорідок, в Сусмані видно на 677-му склі, змащеному тарою зверху. Тепер кладемо на двосторонній скотч з термосушивальником і прозорою скотчем зверху. Одне скло сильно заморожує, а холод міцний - руки заморожують на колесах.

Автобуси в Магадан

Згідно з місцевими населеними пунктами, Магаданська область є «списком» прямо до наших очей. Це чітко видно в автобусному режимі. Пропозиція з одного з форумів:

Між селами тепер знаходиться 200 км. Аеропорти в районі практично всі закриті. Альтернативи нульові. В машині покласти кілька плит + автоном. Вони звикли бути на Magirus, тепер вони мають великий вибір. Кілька запасних частин. За кілька годин колеса стають квадратними - місце контакту з грунтом збиває ще кілька кілометрів до тих пір, поки гумова прогрівається вгору. Для реконструкції коліс нагрівається ще одна шина. Оператор змінює, як він опікує. Старі Драйвери сказали, що в -60 камеру кидають з тіла автомобільної тушки, як скло. Може бути каучук трохи відрізняється. Так, і джек переносять все з ними в салоні.

Автобуси в Магадан

Ще один нагадування з форуму:

Я був маленькою дитячою їздою 256 icarus. Він був -5, коли придуми вже -34. Автобус впав на живіт.
Водій в цьому морозі в одному светрі ran намагається відродити компресор, але де є - все заморожування.
Хтось прийшов на людей, хтось на набережній пішов назад.
Я їхав з мамою і сестрам. Я вже був "теплий" Я вже гасила ... коротка гіпотермія не була кислою. Сестра щік заморожує протягом тривалого часу з червоним.
Ми проходимо на підніжжя до с., де ми допустилися в будинок, ми прогріваємо плитою.
А один прийшов, щоб забрати нас вранці.
Це його. Як виявилося, автобус все ще прибув, але тільки одна жінка залишилася в ній - всі інші, які залишили.

Автобуси в Магадан , Україна

Ось біля Falcon. Постріл на -15, згідно з автором, практично неможливо фотографії там, адже на -50 і нижче зазвичай туман і умови зйомки проблематично - навіть від рук пари на малюнку.

Автобуси в Магадан

На зиму снігу, в літньому пилі і смарагості.

Цитувати з форуму:

Це дійсно весело з пилом, і вони навчають мене, як використовувати відповідну скриньку - ви кладете коробку в капелюшній стоячи - і вона дрочить і пилу в салоні, який автобус смоктати як пилосос від усіх тріщин. Якщо він прохолодний - коробка поміщається на край, а вночі він повністю плоский - холодний, але якщо закрити люка - неможливо задихати. 16 годин приходять як миша - сіра монохромна маса)

Автобуси в Магадан р.

Кожен рейс місцевого автобуса - справжній подвиг як водія, так і його старого автобуса. Життя чотирьох десятків людей залежить від них.

Автобуси в Магадан

Джерело: