Автобуси в Магадан

Не так давно я прийшов на збір фото автобусів Магадан на тематичному сайті.

Слід зазначити, що міжміський автобус в Магадан становить 700 кілометрів і більше. На глухій тайзі, метр сніговодів, відсутність асфальту і температури -50 градусів ...

Які технології можуть жити в таких умовах? Що таке оновлення, і що робити, якщо багатолюдний автобус застрягає в глибокій тайзі? Давайте спробуємо розібратися...

Не ламайте його.

10125532

Більшість автобусів вилітають з автовокзалу в Магадан і дотримуйтесь траси Коляма.

Аеропорт Сокол. До нього від Магадан трохи більше 50 кілометрів - нічого не за місцевими стандартами.

До Сокола, доріжка проколюється. Ділянка без населених пунктів невелика за місцевими стандартами, всього 20-25 км. Це досить легко від місцевих доріг і кліматичних точок маршруту No 101. Ікарус використовується для роботи над ним.

Цитувати з місцевого форуму:
Напрямок Магадан - Сусуман (625 км). Це лише два міста регіону (після поділу Чукотки). Далі до Ust-Neru - це Якуція. Цікаво, що було написано в цій статті! З кінця 80-х до останнього року автобуси дісталися Карамкен. Після проходу ми виходимо з бетону і починається страшна земля!!! Я чув 30 років тому, здається, що Ikarus спробував дати на бруду доріжки, але каміння відключають повітряні подушки, і вітрове скло при температурі -60 лоп (взимку область досягає -63, а влітку до +40 плюс проходить 1000 м). Незважаючи на те, що камені круглі по дорозі, а також перевозять вугілля уздовж доріжки, які мухи і машини тут постійно знаходяться без бутонів. Попередньо автобусні драйвери зв'язуються фари, автомобільні драйвери знижують швидкість, і автобусні драйвери подякували їм хвилі своїх рук. Я сам побачила LAZ з ковдрою замість переднього і маленького вікна в цій ковдрі. І сказав я, що в Сеймчані, там було кілька Ікарусів 260-х, вже розібралися.

Р

І тепер, Кавз.

Асфальт неперервний переходить до 110 км маршруту - не досягає 1-2 км до вершини Карамкен Пас (це все бетон - в кінці 90-х років вони почали закривати його асфальтом). Потім бетонний розсипається в місцях, в місцях це не було. Після с. Яблоневи на підйомі до проходу яблучний асфальт зникне на шосе «Амур».

На трасі "Лена" асфальт на невеликих ділянках також дуже рідко.

далі "Фалкон" ходять тільки автобуси однієї моделі - ЛАЗ-699Р. В дорозі 25 років, а їх витривалість дивовижна.

Всі автобуси мають подвійні вікна.
У випадку вітрового скла введено вітрове скло з ПАЗ-672 або ЛАЗ-677. Ставка на пластилін, перш ніж все добре промивається, висушується без протягів, щоб не було конденсації всередині. Побічні окуляри, як правило, виготовляються з віконних сковорідок, в Сусмані видно на 677-му склі, змащеному тарою зверху. Тепер кладемо на двосторонній скотч з термосушивальником і прозорою скотчем зверху. Одне скло сильно заморожує, а холод міцний - руки заморожують на колесах.

Згідно з місцевими населеними пунктами, Магаданська область є «списком» прямо до наших очей. Це чітко видно в автобусному режимі. Пропозиція з одного з форумів:

Між селами тепер знаходиться 200 км. Аеропорти в районі практично всі закриті. Альтернативи нульові. В машині покласти кілька плит + автоном. Вони звикли бути на Magirus, тепер вони мають великий вибір. Кілька запасних частин. За кілька годин колеса стають квадратними - місце контакту з грунтом збиває ще кілька кілометрів до тих пір, поки гумова прогрівається вгору. Для реконструкції коліс нагрівається ще одна шина. Оператор змінює, як він опікує. Старі Драйвери сказали, що в -60 камеру кидають з тіла автомобільної тушки, як скло. Може бути каучук трохи відрізняється. Так, і джек переносять все з ними в салоні.

Ще один нагадування з форуму:

Я був маленькою дитячою їздою 256 icarus. Він був -5, коли придуми вже -34. Автобус впав на живіт.
Водій в цьому морозі в одному светрі ran намагається відродити компресор, але де є - все заморожування.
Хтось прийшов на людей, хтось на набережній пішов назад.
Я їхав з мамою і сестрам. Я вже був "теплий" Я вже гасила ... коротка гіпотермія не була кислою. Сестра щік заморожує протягом тривалого часу з червоним.
Ми проходимо на підніжжя до с., де ми допустилися в будинок, ми прогріваємо плитою.
А один прийшов, щоб забрати нас вранці.
Це його. Як виявилося, автобус все ще прибув, але тільки одна жінка залишилася в ній - всі інші, які залишили.

, Україна

Ось біля Falcon. Постріл на -15, згідно з автором, практично неможливо фотографії там, адже на -50 і нижче зазвичай туман і умови зйомки проблематично - навіть від рук пари на малюнку.

На зиму снігу, в літньому пилі і смарагості.

Цитувати з форуму:

Це дійсно весело з пилом, і вони навчають мене, як використовувати відповідну скриньку - ви кладете коробку в капелюшній стоячи - і вона дрочить і пилу в салоні, який автобус смоктати як пилосос від усіх тріщин. Якщо він прохолодний - коробка поміщається на край, а вночі він повністю плоский - холодний, але якщо закрити люка - неможливо задихати. 16 годин приходять як миша - сіра монохромна маса)

р.

Кожен рейс місцевого автобуса - справжній подвиг як водія, так і його старого автобуса. Життя чотирьох десятків людей залежить від них.

Джерело: