Загублений кут Росії.

Я не думав, що я дійсно люблю будь-яку конкретну область нашої рідної країни.
Узагалі я торкнувся на згадку про кінну подорож по Алтайських горах, і як страшно я хочу відвідати там. Дружина не оцінила вибір (так, жінки віддають перевагу «забутому святі», що є там) і природно не пішли. Я не знайшов ніяких супутників, але я не збираюся і пішов самостійно. Перший пункт прибуття Барнаул, потім автобусом в Горно-Альтаїськ, звідти приватний кабаб в село Тунгур. Зняти коня на місці зламав ціну, і я вирішив розбити ноги, і більш корисною, і я побачила більше краси.
p.s. Перший пост, кліщ обов'язковий, постріл на горщику. 18 фото.

Загублений кут Росії.

Це насправді початок.

Загублений кут Росії.

Причеп йде вгору і вниз по гірській річці, з гарною жіночою назвою Kucherla.

Загублений кут Росії. 530 грн.

Також невелика, але дуже приємна до очей «законами». Хонди ягняти прибули, що дивно без старців. Хоча, можливо, я просто не бачив їх.

Загублений кут Росії.

Кучерла. Ти знаєш, зробивши якийсь жіночий шум, і я зрозумів, що наступного разу я пішов там, я пропустив чоловічу річку Аккем. Вода відрізняється і шум відрізняється. Річка дуже добре для рафтингу, за словами закоханих цього задоволення.

Загублений кут Росії.

Не можна перехрестити його. Він буде. Ви можете пити воду, і я б сказав, що ви повинні пити її. Має свій смак. Вода, як видно, віддає до білого. Займіть ім'я краю, Belovodye.

Загублений кут Росії.

Нехай сірі хмари ходять накладні. Краса ... На голові ломи першого снігоприкритого конуса. Днів і я там...

Загублений кут Росії.

Чому ви не повинні йти? Мосс здавалося дуже цікавим для мене, як це, і з ноги ви натискаєте в дюймах 15-20. Ягоди є ставок, але так далеко тільки липень, і ягод немає.

Загублений кут Росії.

Це кінець маршруту вперше. Озеро Кучерлінське. Погляд з пагорба просто приголомшливий, погода шкода і не вдалося фотографувати руки. Послідовно виправлено. =)

Загублений кут Росії.

Ось ще один кут, вранці. Всього спокійних. Я дуже не спить. У нічних маргарах і це завжди холодно. Це трохи страшно.

Загублений кут Росії.

Але ми повинні йти додому. Так я вирішив взяти трохи інший шлях, щоб піти вище. І є цей вид -- wow.

Загублений кут Росії.

Все здається так великий ... Я навіть кажу. Ви відчуваєте себе реальною частиною природи. Один шматок.

Загублений кут Росії.

Крим і Приморський край, Урал і Чорноморський берег... Все красиво, але це свого роду рідних. Але Алтай захопив мене своєю прозорістю, незаймана природа, деякі щирість. Якщо запитати мене, є влада там? Неприємно щось. Це так примарно.

Загублений кут Росії.

+25 і сніг. Якщо ви не боїтеся відірвати спину стегна, то йти вперед) Сидити на дощовик і йти. До речі, взяти половину кола кроків, заважати цим снігом і волею, смачним морозивом.

459365

Чи є сайт блювотні руху або щось? Я подумав, що я помітив цю картину. В цілому змішайте згущені снігом, морозивом, які потрібно. Добре, ви також можете влаштувати поїздки. до

Загублений кут Росії.

Повернувшись до нас. Сходження на річку Текелюшка. Вниз є скелі і гірський потік. Насправді коляска є одним невеликим кроком.

Загублений кут Росії.

У мене було б спати.

Загублений кут Росії.

Мос скрізь... і дорога до кінця.

Загублений кут Росії.

Джерело: