Як правильно схуднути без шкоди для здоров'я

В останні роки просто хвиля листів з проханнями поділитися способом втрати ваги і навіть допомогти схуднути за гроші :

Позбавляємо від себе – я не вважаю себе компетентним, щоб дати поради – набагато менше допомогти людині за гроші.

Я можу лише описати те, що я буду робити сьогодні, якщо я прокинувся 128 кг знову.

Джерело

р.

Єдиний рецепт - вживати менше. Це простий рецепт, але 99.9 відсотків його не працює. Чому? Як людина, яка періодично спробувала безуспішно схуднути двадцять разів від 14 до 35 років, я можу тільки припустити. Йдеться про довжину раси і Джерк.

Як вони починають схуднути? Після чергового походу для безрозмірних джинси, більше, як корпус бака, людина міцно (314 разів) вирішує схуднути.
Калорії підраховують лінь, про білки, вуглеводи, всі сорти глікомічних індексів - ще більше. Людина знаходить таку абсолютно добру дивну дієту (особливо даровані люди керують оплатити гроші за неї):

Для перших двох днів людина охоче намагається дотримуватися цього дивного списку. І це навіть твори!

Добре, як працює - перші дні кілограмів на вагах і спалахах. Вранці -2 кг, потім ще -1,5 - диво діє дієта !!!

Я, ї.

Прийміть не жир! Це (пардон мій Французький) павук вийшов з кишечника і вода була виведена трохи. Плюс глікоген вигорає з туші. Саля максимальна половина кілограма.

А потім, звичайно, біологія перемагає -- людина не виходить. Настоянка самозбереження, на щастя, не легко зламаний. Для тіла це смертна небезпека - голодування наближається!

Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, волі фармакології / біологія не танець повністю. Природно, наш стрункий чоловік загиблий в кінці - і вода з цупом повертається до власних місць в день або два. Плюс, метаболізм терміново уповільнюється голодним ударом - відповідно, тушки відразу поставлять ще одну кілограму льоду в резерві.

Я не можу схуднути - у мене є ця структура тіла." Ну, придуманий магічний ефект «Yo-Yo».

Що ми робимо?

А сто разів я писав - хто вважає калорій - він втрачає вагу. Немає. Всі

«Я на дієті, я не їсти це або це». Я не даю сором'язливі (офіцер знову французи), що ви не їсти. Що і скільки ви їсти. У грамах.

І для того, щоб не поламатися і уповільнити обмін речовин - потрібно пити без цукру енергію (що називається "жирові опіки") - добре, природа природного і безболісний спосіб позбутися від жиру не забезпечена. Його надмірність є нечутливим для природи, як надмірність грошей у людини. Ви не хочете «хімія» (хоча сільська ідіот не здавалося б, тут), ви також можете використовувати колгосп – багато міцної кави без цукру.

Але головне - створити мінімальний, але постійний дефіцит калорій. Що таке дієта:

Ну, потім.

Введіть вашу активність та закуски в www.fatsecret.ru і зробіть дефіцит 1500 калорій на добу. З одного стану слід їсти 2 грами білка на кг ваги. Чи можна їсти льод, їсти 2г білка і організувати "мінус 1500 калорій"? Боже! Так ви будете мати «українське харчування».

Необхідно чітко розуміти - «KILOGRAM IN A WEEK» (записати це вниз на шматку паперу і вставити її на холодильник) - це про те, скільки потрібно схуднути. Якщо ви втратите вагу, ви їсти занадто багато. Ви втратите вагу? Це не добре, ні, він спалює м'язи. Я сподіваюся, що ніхто не в рахетах, як яскраві мрії про поворот?

І це дефіцит приблизно 1500 ккал на добу, що дозволить вам втратити необхідний 1 кг на тиждень.

Спорт

З спортом ця фігура виходить. Спорт, по-великим, не допоможе вам схуднути. Спорт без дієти. Ось чому.

Як схуднути людей грати в спорт? Знос безрозмірних сірих сорочок і виходить на пробіг. Як пробіг? Перші п'ять хвилин, сплячі люблять локомотиву і рухаючи своє тіло, стрункість людина намагається бігти. Наступні п'ять хвилин більше не працюють, але захоплення з червоною нечіткою, біль в боці і очі. У 99 випадках з 100 в секунду п'ять хвилин спорт закінчується. На цьому випадку лежачи і плюшеві щілини і йде додому (кропом).

Він втратив вагу? Ні. Перші 15 хвилин, навіть вранці, навіть на порожньому шлунку - ви не горять жир - але глікогенові магазини. Перехід до спалювання жиру чітко видно. Вона стає явно простіше бігти, температура піднімається, ви починаєте потіти і в роті з'являється, якщо найменший смак ацетону. Зверніть увагу, що це після 15-20 хвилин середньої навантаження. В цілому доцільно навантажувати себе вранці на порожньому шлунку, щоб імпульс був в діапазоні згортання жиру (Google розповість про формулу розрахунку - У мене є близько 130) не менше 60 хвилин.

Ви готові до години потовиділення на тренажері або бігу? Ви опікуєте 500-700 калорій. І це, я бачу, літр йогурту, який ви п'єте і ви не помітили. Або ж красень горіхів...

Ви знаєте? Без дієти, це маленьке почуття.

З іншого боку (і тому я потію за годину і пів 5 разів на тиждень з спортивним клубом) - ці калорій ніколи не зайві - і спорт дозволяє злегка прискорити обмін речовин.

Добавки

Найсучасніша і слизька тема. Багато, навіть зовсім, на перший погляд, сане люди - будь-які спортивні добавки або таблетки сприймаються реальним жахом. Хім. У спорті піт!

Я не збираюся боротися з чужими тарганами в голові – маю багато їх. Я кажу одне. Якщо аптечна хімія, на мій погляд, абсолютно непотрібна. Навіть якщо ви порадуєте свого лікаря, п'яте фармацевтичні гормони або термогени не найкращий спосіб для вашого здоров'я.

З іншого боку, щоб схуднути просто на воді також ідіоз. Хоча принциповано. Такі люди просто не розуміють, що з довгою відсутністю калорій - наприклад, змушувати себе йти в тренажерний зал - це абсолютно нереально. Не хочете жити там – як ковбаса. Важко перенести ноги. І ймовірність не стриманих - і їсти тістечка або які морепродукти - майже 100%

На щастя, є трав'яні добавки, які не будуть чарівно видалити всі ваші жири - але вони допоможуть вам вижити дієту. Смішні, як це спортивні жирні пальники.

Наприклад:

Немає нічого страшного. Ні в якомусь місці гона кладуть кокаїну. Все це було перевірено сто разів і досить без зуба. Так що деякі навіть заперечують ефективність таких добавок. Я покажу вам персональний досвід, який працює для мене.

Якщо ви попросили мене, що я б зробити сьогодні, я б прокинувся 128 фунтів. Помилки Я б не витрачати гроші на ці жирні пальники (російською мовою такі витрати банку близько 2000 рублів). Я купую інгредієнти окремо.

Наприклад, такий набір для того ж кількості для новачка, щоб схуднути буде більш корисною, в мій джмл думку.

Додано до [mergetime]1373310892[/mergetime]
так, щоб не поширити думку на дерево...

Ось що я хочу зробити сьогодні, якщо я знову збуджу жир.

1,1 км Я б замовив добавки на списку вище (що б дозволити мені не розбити і перетворювати в ступійне амеба з відсутністю харчування)
2. Прогулянка в найближчому спортивному клубі (де на тренажерах можна зручно регулювати навантаження і пульс)
3. У Початок підрахунку споживання калорій і доходів в www.fatsecret.ru (- 1500 ккал на добу і 2г білка на кг)

Це, мабуть, все.

Диффікулт? Не добре. Сьогодні я втратив вагу швидше і більш безболісно.

У мене є все, але тут є фотографії самого пана Шамана, як він виглядав до і після.

З.С. Я щиро захоплюючу сутність і збалансований підхід цієї людини до багатьох аспектів життя, в тому числі його власної.

205497

Джерело: