Російські красуні в Universiade.

The Universiade - це чудова подія. Гарний, як ви подивитеся на нього. Так, мешканці Казань змушені витримати під час будівництва, стояти в джемах, але для цього вони отримають спортивний фестиваль і інфраструктуру протягом багатьох років. Я не хочу, щоб піти в це, я не хочу, щоб піти в це, це не мій робота. Про це заявив Ігор Шувалов, який значно долучився до Універсіада в Казані.

Але, і я багато чого цікавиться красою. Краса в Universiade не тільки в результатах і записах, це в першу чергу в людей. Люди з сильних волі. Я ще захоплюю красу спортсменів. Якщо я попросила, я можу назвати пару людей, але я заощаджу ці для жіночої аудиторії друзів і знайомих. Тут я представлю вас чарівним дівчатам 2013 Universiade.

У темі 25 фотографії

р.

Краса Universiade. У деяких спортивних змаганнях вони навіть діляться на вагові категорії. Я побачу, що ви не вважаєте себе збоченим і не звикли до себе. Походимо.

Як аматорські спортсмени, я стартую з королева спорту.

Спринт 100 м у моєму підборі представлений Вікторія Ярушкіна. Ось вона знаходиться в файлі, No 870, правда фото з зимової Чехії в приватній.

Ось Вікторія на канікулах. Фото безперечно вкрадені зі своїх сторінок в соціальних мережах, тому якщо ви хочете додати в список шанувальників свого спортивного таланту і краси. Для медалей з 7 по 12 липня змагатиметься Вікторія та інші треки та польові спортсмени.

400 метрів плавного ходу подолати гордість Урал Ксенія Устальова.

Дуже гарна дівчина з великим спортивним потенціалом. І якщо є імена слів, то це просто навпаки.

Р

У високій стрибці з нас візьмуть участь молода і дуже приємна дівчина – Марія Кучина.

Довгий стрибок представлений виростаючою зіркою великого спорту Дарія Климини.

Дар'я - чемпіон світу серед спортсменів за 17 років 2007 року, чемпіон Європи у 2009 році, чемпіон Європи з Європи. Тепер переможець Universiade 2013. І вона тільки 22.

Вона також є прихильником шокування громадськості.

Але головне - навчання.

І кілька інших дівчат, які не прийшли до Казань. Сріблястий медальист Чемпіонату Європи в потрійному стрибку Ірини Гоменюк.

Габаритний зображення

Краса Ксенія Вдовіна, взяла участь у презентації Олімпійських ігор у Лондоні – 2012.

р.

Нагадуємо, що фокус на спортивному виконанні.

Але це не просто королева спорту, яка багата красою. Золотий Олімпійський гімнаст Анастасія Назаренко – це дуже талановита і приємна дівчина.

р.

Анастасія Костянтинівна 21 і вона є найбільш досвідченим учасником команди ритмічної гімнастики.

Р

Гімнаст, срібний медаліст Лондона Марія Пазака, обов'язково взяти золото Universiade.

У стрибках з 10 метрової вежі в Universiade Юлія Котрунова збила навіть китайським спортсменом і забрав золото.

І це Анна Кашлінська. У своїх 20-х рр. він велич.

Юдока в масі до 48 кг Алі Кузнецова.

Р

А тепер синхронізоване плавання (спорт красунь, як ви знаєте).

Angelica Тіманіна

Алла Шишкіна

Олександра Зуєва, одностороння, отримує державну нагороду (відновлює Дімо з її висоти)

р.

Привіт, руль для таких дівчат, дуже приємно. Всі дівчата заслуговують, щоб потрапити в цю колекцію, на жаль, багато хто не мав хороших фотографій в мережі (це справа майбутніх перемог, полум'я і визнання). Я шкода, якщо я бачу.

Успіх наших спортсменів!

Оздоблений, спасибі всім :

Джерело: