Скопіювати Ван Гог. Похід на повсть

Взагалі ця техніка може, приготувавши запас терпіння, вибити картину навіть на зимових черевики. Вам буде потрібно голки для прокатки (з особливими відступами), вовна в ебать стрічку, автомобільну губку і, власне, відчував себе.

Я відчував себе. Знімаємо полотно до необхідної щільності, зрізаємо деталі ножичками (то пришиваємо мішок з них). На цьому обличчі ми будемо працювати з голками.

З моїми коментарями буде 15 фото випробувань.

Сумка готується в подарунок для друга. вона любить зоряну ніч. Ван Гог. Тому підбираємо вовну правих відтінків, пофарбуємо ескіз милом. В той час як приблизний, по дорозі ми розглянемо композиційно і коригуємо.

Фото змащувалася (слабкий фарш і знімання, навіть в чотири ранку)).

Поставте повсть на автомобільну губку. Або велика губка, як це. Губка не кріпиться до основи, вона не рує вовну, як щітка (для прокатки продається, не льоду). Тепер нам необхідно переконатися, що губка не справляється з нас на столі.

І починаємо з хвоєю, повільно, стикаємо вовну на ескізі. Ми відриваємо дрібні волокна, і приклеюємо їх в голку. Відступи на голці заплутують волокна між собою, що дозволяють їх закріпити на підставі. Ми намагаємося досягти ефекту однієї відчистої тканини. Чим довше ви спійшли, тим щільніше малюнок стає.

З іншого боку ми бачимо хутро «фур». Ми працюємо з ним пізніше. Довший і більш пишний цей артефакт, чим сильніше картина буде проходити на сумці.

Волокно для дрібних деталей видаляються за цим розміром. Ці місячні блискавки. Ви можете спочатку натиснути волокна в пальцях, якщо вам потрібно розмиті краї. Майже акварельний живопис...

Ви можете малювати в будь-якій послідовності. Я вперше окреслюв основні елементи, з яких я знаходжу до складу. Світильник повинен бути відвертий так, щоб не сяяти в лобі сну дружини.

Починався заповнювати небо на лицьовій стороні (згадайте, що дуже відомі розлучення?), це не «го». Я зняв три рази. Я божевільний. Вона залишилася на посередині з рішенням фірми, щоб отримати автограф Ван Гога. На щастя, є Google.

Я думаю, що я отримав автограф. Надихнув мене, щоб продовжити занедне небо.

Трохи технічних. Багато valyalskaya (і я впевнений в собі, тому подрібнила багато майстер-класів) поясню, що голка може бути введена строго вертикально. Це злам.

Це міф, досвід. Головне - не кут вставки голки, але кут її зворотного ходу. Принаймні приклеїти горизонтально. Але не рушайте голку. Як було, прикус і тягнути.

Р

Нігті. Будинок не вписався. А картина вийшла більше «за мотивами». Але я не Віннсент.

Тепер залишається дати нашим полотном міцності і однорідності.

Для цього поливаємо полотно водою, мило з гелем для душу, обманюємо, прасуємо руками. Якщо є віброшліфувальний верстат, то це не гріх для роботи з ним. Прокочуємо в рулоні, розгортаємо на рушник. Ворота повинні бути захоплені, отвори з голок повинні бути втрачені.

Не забудьте іншу сторону. Її зрада і три особливо інтенсивні. Наші хутряні артефакти повинні бути єдиною або, принаймні, міцними кнаклами. Він тримає малюнок зсередини.

Ми будемо висихати на сонці.

Сушка, праска з праскою. Тепер починайте з «пошиттям і шиттям». Я не збираюся зробити це більш, це нудно. Наріжте тканину підкладки, пришиваємо кишенями, застібаємо ручку зсередини шкіркою і т.д.

І ось паб-бам, спинка нашого Старого Нічу.

Я пішов на роботу, взяв картину сумки, щоб мій друг вперше побачив фотографії. I'm "гарячий" =

Всі комплекти. Я поїхав мій друг вчора. Щиро дякую. І я щасливий. На тиждень роботи не було. Це в очах Ви не можете купити його в магазині, оскільки це єдиний в світі.

Я буду раді, якщо хтось вирішив зробити це вовна-пампінг після мого посту.

Я зробив. Ви можете кинути.

Джерело: