Олексій Кудррін став євром

Ідея походить від rurik_l.
«Кудрін перетворений в Юдаїз». Назад у вересні. Не знаю.

Чому ця російська кров раптом стала єврей? Я дуже відповідальна відповідь на це. Я може бути неправильним, але відповідь прямо поруч з шахтою. Я дуже впевнений, що.

Зареєструватися

р.

До 1987-88 не було єврейського питання для мене. Тоді він з'явився і троянда до повної висоти. Причини. Є багато! Після того, як Демарче Єльцина, потужна медіагрупа самовизнаних людей з'явилася в Політбуро, що безстрашно і абсолютно несподівано для мене впала в ряд критичних видань і телевізійних програм на російських національних шринках, які для мене були і залишаються безглуздими до цього дня. Не менш потужна критика знизилась на російських землях, на її фундаментах, на православних. Тепер всі специфіки забуті, є тільки відчуттям дикого ненависті для цих людей.

На початку цього кладуть Коротик в «Огоніках», коли він змішувався з брудом Павлика Морозова. Ми можемо мати різні види Павла. Але той факт, що хлопець загинув за те, що він думав. Ось що Олексій Морозов, брат Павела, написав потім в «радянській Росії»: «Редастр «Огоника» Коротика на радіостанцію «Свобода» розповів, що мій брат – син укусу, тому мій мама ...» Юрій Ізраїлевич Альперович-Дружніков долучився до нашої сім'ї, відвертий чай з матір'ю, симпатізований з нами все, а потім опублікував в'яну книгу в Лондоні - згустка такого розтушування криється і ляска, що після його читання я отримав другий інфаркт.

далі, Зоя Космодемянська, Олександр Матросов, Маршал Жуков і багато інших атакували. Зрозуміло, що російські люди систематично дегероізували, як люди живуть без гордості в них? Вони атакували. Червоно-коричнева, худоба, п'яна, ліза, некомпетентна і так далі – це стало загальним місцем. Ось в Росії! Російські росіяни розгорнулися в їх будинку! Читання та перегляд нестерпним.

Тоді прийшов світло двох монстрів – Новодворська і Боровая. На 1-му каналі я повністю відчув мене Поснер. Кожна передача – це спрайт Росії та мого народу. ворог заправив м'яч! Про нас На головному каналі Росії. Пожертвувати, де він збив і подивився на ці фольги. Де є наука цих людей? Чому вони приходять тут? Вони ще й ходили до Ведиктова на Ехо Москви – Проханов, наприклад. Тут Ведиктов не відправиться до Проханову в його «Томоро», а Проханов йде до Ведиктова. Чому? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Радіостанція "Ехо Москви", "Нова газета", "Грані". Кожна з них була повністю ворожа до мене. Я важко плутати. Я знав, що я зустрівся з ворогом. Внутрішній ворог, який навіть не приховує.

А потім приватизація. Р’РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμС‚РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμллРμР»РμР»РμРμРNoРNoлллллллллРμллллллллллллллллРμллРμРμРμРμРμРμРμРμРμР»РμллРμРμлллРμРμРμРμРNo Знову ж таки – це повний дискрет для інтересів людей та країни.

Взагалі приклади можна давати безкінечно.

Що об’єднує ці люди? Вони кажуть, що вони є демократами і лібералами, вони говорять. Вони називають себе. Це їх віра, щоб захопити комуністів. Так буде. А російські народи і її традиції, її герої, чому інсульта і хараса, Російські росіяни не роблять цього. Я також демократ і ліберал. І я вірю, що влада повинна бути обрана і повинна бути вільною особою. Путін буде обрано, тому Путін буде. Зюганов буде обрано, потім Зюганов. Це вибір - демократ повинен відповідати. Це не демократи або ліберали. Після того, як вони кажуть (Радзіховський та інші), які випереджають, якщо комуністична мова йде про владу з залізом. Але це не демократія. Нор - це лібералізм, який має право безкоштовно. І вони не мають права на всіх. Право - консервативна російська кров, яка відзначає свої традиції більше, ніж що-небудь інше, на відміну від революцій, зліва. Знову ж таки. Хто вони, то, якщо вони не є демократами, лібералами, або правовласниками, оскільки вони неймовірно об’єднані у свою ненависть росіян і Росії?

Звичайно, більшість з них євреї. Але не всі євреї люблять це. Є винятки – А. Везерман і Е. Годос, наприклад. Це люди, які я поважаю. Так це не Єврейська взагалі? Багато хто вважає, що ця група є правильним, перш за все Юдаїзом. Я почав читати про це. Я прочитав багато речей. І котирування з Талмуда і з Шулхана-Архача і з інших джерел холі. Що це говорить дивовижний. А їхня мета – це не мене, хто придумав, це в цих книгах, які вони самі пишуться – кінцева мета – миру на наших ногах. Не більше, не менше.

Ця група людей діє разом і з великим хору. Німецько-німецька школа. Бо це бруд. Але ця аудиторія, як і один санг, оцінить пісні до цього filth. Все. І ніхто не може сказати слово проти них – вони відразу пришивають етикетку антисеміту. Належати до цієї групи, щоб приєднатися до клубу потужних. Якщо ви серед них, ви не несете ніякої небезпеки.

Саме тому Кудрін є. Не бо він єврейський або єврейський. В принципі це вихлопна характеристика людини, яка добровільно вражається на табір противника. Я завжди думав Кудрін ворога. Після того, як в руїнах немає нормальних міністрів, негайно повернеться до того ж місця, коли економіка своєї країни перебуває у руїнах. Все про інфляцію на користь бідних. Якщо він використовується для того, щоб компанія де-факто, тепер він де яре. Блювотні руху YAP. Дек.

Джерело: