Я повернувся не так багато цікавого дорожнього заходу в додатку Yandex Maps, але той факт, що я вперше бачив коментар від представників наших правоохоронних органів.
через Marlboro через варфа
Побачивши це, я був водінням і мисленням і зрозумілим, що це буде чудово, щоб допомогти звітувати інциденти безпосередньо до поліцейського трафіку через це або схоже додаток. Серед можливостей, які можуть бути:
Уповноважені коментарі від представників нашої правоохоронної системи (Я не говорю про спілкування з ними, але принаймні обов'язок «Інформація отримана» повинні бути використані).
Уміння завантажувати механізм фото/відео, схожий на той же Instagramм (ми не говоримо про соціальну мережу з трусикими і финтифлушки, але, власне, можливість офіційного запиту / звернення до поліцейського трафіку).
Обов'язкове підключення GPS при надсиланні фото/відео даних.
І якщо ви мрієте про використання програми в контексті так званої «нав'язливої реальності» та подальшої взаємодії з усіма сортами Google Glass, то є дійсно фантастичні можливості, які ткаються.
Але як я думав про це, я став більш і більш впевненим, що такий проект неможливий в даний момент.
По-перше, маючи під рукою інструмент, який вписується в кишеню джинсу – з’явиться величезна кількість «інтернетних воїнів», які відразу ж бомбардують співробітників з «за ціною». Звісно і без причин. Що таке питання персоналу, підтримки та сервісу.
По-друге, розробка цього програмного забезпечення.
У нас є половина бюджету з [ цензурою], ще третина буде п'яти, а решта буде придбати створення компанії, що афілійовані державними замовленнями «Колісні Кодери», які повністю переповнені за низькою ціною та індійськими програмами. :
По-третє... Що ви думаєте?
Джерело: