Как самому собраться за границу

Це буде багато літер.

Головна 1. Підземелля.

Наприкінці вересня 2012 року придбали квиток на літак до Іспанії від Tez Tour. П'ять з нас (дві пари, один з дитиною 5 років). Поїздка на 8 ночей/9 днів. Так як наші друзі мали дитину, то з запропонованих варіантів перельоту з почуттям глибокої моральності і т.д. були обрані авіакомпанією "I Fly" (то виявилося, що це "fed" авіакомпанія "Tez-Tour") денні рейси з аеропорту "Vnukovo". Так, під час очікування, ми були розміщені в готелі та вечерю, але ми повинні вечеряти не в холодних передмістях, але в теплій Іспанії. Рейс перетворився в нічний рейс і знизив тур на 7 ночей / 8 днів.
Після цього був нічний знак льодового приводу Внуково, де наш рейс зникне з екрана і де вичерпані люди кинулися в пошуках принаймні когось з персоналу аеропорту. І цей же персонал перетворився на кондиціонери в приводі, приносивши температуру в приміщенні до значень підзеро. У літаку здійснювалися живці, близько трьох ранку, Я переконався про небажання працівників «Цеса» для того, щоб поспілкуватися з проблемами деяких відпочиваючих. Після дня, діти жовтих сорочок, які сіли в лобі, за час, вони повинні мати, і вони не хочуть нічого робити. Коли один з жінок на виході з готелю перенести сумку, вона повернулася до холі, де в цей момент була дівчина з «Цеси» і попросила викликати поліцію – випустити цю собаку жіночого роду мала кілька хвилин – вона повинна пояснити міліцію, час відходи! І сталося цирк з останнього дня - відправлення з 16:00 було перенесено до 7:00. Ми приїхали з готелю не о 13:00, але в 4:00 (до сніданку, обід і півдня на пляжі). Поїздка відверта до 6.5 ночей/7 днів. Туристи в нашому готелі були повідомлені про цю радість протягом дня. Під час вигадливих клієнтів висловили «танки» до іншої дівчини Тез-Турова, вона запропонувала їм піти з позовами до офісу «Цеса» (до 4 кілометрів). Ідея, що ви можете викликати телефон служби стільникового телефону в голові цього ТП не прийшов. Я попросив її зробити дзвінок до неї «фірма, до якої вона запитала.
Вона сказала, що вона була ізольованою і вона була готова називати міліцію. Я не боївся таких понтів і сказав, де цей ТП може дотримуватися своїх загроз разом з великим стільниковим телефоном. Вона приступила її губки і пішла, щоб принести радість людям. На автобусі виявилося, що багато людей з інших готелів (докладно для того, щоб уникнути особистої подяки) повідомлення про передачу відправлення була заспокійена заміткою в кінці вечора під дверима приміщення, напередодні відправлення в батьківщину.
У Vnukovo представники Waffle-Fly попередньо доповнилися тарганами в приміщенні, де вони перетворилися на вогні, щоб не дати пасажирам сертифікати про передачу рейсу. Виявлено не єдиний Вофлаєв в аеропорту. Згідно з очевидами, вони «запалюють» безпосередньо перед посадкою нашого рейсу.
Це як моя перша поїздка до Іспанії закінчилася. Для зменшення квитка Tez-Tour сплачується компенсація (після подачі заяви) 500 (FIFTH) рублів. Вартість поїздки 26,000 рублів. Я не турбувати з судом, як огляд результатів подібних судових справ призвело до розчарування висновків: наша російська ліва справедливість глибоко дає шати про страждання своїх громадян.
Відвідування поїздки:
I hate Vnukovo Аеропорт, Tez Tour і I Fly Airlines.
Я люблю Іспанія і хочу піти туди знову.

Я збираюся йти до Іспанії самому! (без ансамблю!)

Головна 2. "Препарація"
Головний дайвінг у червні 2013 року. У лютому почався підготовка поїздки. Досвід пошуку нуля. Google і Yandex.

1,1 км Місце поїздки, де це було перше, як район досліджується (Сало Іспанія). Тільки зроблені коригування за 10 днів в Салу (відпустка + екскурсії) і два дні в Барселоні. Почати пошук готелів і варіантів перельоту. Є багато пошукових систем для авіаквитків, але після перегляду результатів, які я скидаю їх і шукати безпосередньо на сайті авіакомпанії. Прямі рейси зпадають - ціна за квиток "Москва-Барселона" з побутової "Аерофлот", "Трансаеро", "S7", Іспанська "Іберія" виходить за 40 тир на людину (чорт, до терапевта). Я шукаю пересадку. Екзотичні маршрути рейсів, такі як "Фінарія" або "Балтика" з усіх видів Хельсінкі та Риги скасуються через незручність доставити туші до аеропорту та високі витрати на полонини. У фіналах конкурсу є Czech Airlines, Air Berlin, Lufthansa з дочкою та Air France-KLM. Після перегляду опцій за ціною / час / незручності я обирає Franzov-KLM. Я залишаю «погану» між рейсами, щоб уникнути накладів під час передачі. В результаті є рейс 13.06.2013 Москва (Шереметієво)-Паріс (Харлес де Голль)-Барселона. У Парижі між рейсами 3:00.
Рейс назад 25.06.13 Барселона-Амстердам-Москва. Зачекайте в Амстердамі 5 годин. Ціна квитка в момент придбання 1 березня 11070 рублів за людину (це остаточна вартість квитка назад і форту).
Конс - прибуття в Москва в 2 ранку, квиток на літак за найдешевший тариф не передбачає повернення квитків (не дасть візу - оплатити гроші). Air France надає ще один недолік у вигляді високого ризику бігу в удар (французькі так... ультрамарини коротші). Шукаю вперед, я розповім, що вони майже не отримали, бо це був день, що вони вирішили піти на страйк. Але удар, якось загинув швидко, і ми не боляче. Ми були досить нервовими, хоча.
Parallel до авіаквитків через Bucking.com шукати готелі. «трешка» в Салу, в якому мені сподобалося його восени, але вона зламала некошерну ціну, і навіть з незамінним передоплатою. Знайдена ще одна ціна, але на Забронюванні варіанта тільки половина дошки (розрив + вечеря). У разі, якщо я пішов на сайт готелю - вони пропонують повний стіл, який підходить мені краще. Повідомляємо: різниця між половиною і повним дошкою 50 євро, тобто обідом на два 5 євро. Якщо на день екскурсії ми втратимо обід, то нічого не виправда, але в інші дні не потрібно пропарити (прокат на одну в Салу 10 євро без дрилі в бічній кав'ярні або ж 10-12 євро, якщо з фуршетом в будь-якому готелі). Забронювати готель безпосередньо. Ціна готелю від 13 до 23 червня 601 євро. Вивести передоплату 130 євреїв з картки (якщо ви скасуєте бронювання не пізніше тижня, гроші будуть повернені). З картою прийшла така історія — вказала його «Віса-електрон» (тільки з магнітною смугою), в вечірній дзвінок від іспанського номера зміст розмови не розуміли, але зрозуміли, що виникають проблеми. Спанісари переїхали в тому, що я не тренувався на мовах і просто сказав: "Сайт." У випадку, якщо на карті немає. Я кинув їх реквізити карти дружини (на ній є майстер класика з чіпом) - це все пройшло. Я отримав електронну пошту, щоб номер був заброньований.
Готель в Барселоні заброньований по відроху. До того часу, як ми приїхали до Салу (50 відсотків).
Так, на березень календаря. Є перельоти і готелі. Мозаїка бракує віз.
2. Отримання віз. У зв'язку з тим, що його дружина мала змінити паспорт у травні, він почав працювати над візами після травневих свят. У місті немає візових центрів. Помешкання розташоване лише в 500 км. Ви повинні піти двічі - подавати документи, а потім отримати його.
Транспортні витрати + необхідність уточнювати два робочі дні. Для кур'єрської перевірки завітайте до місцевих туристичних агенцій - найяскравіші побажання 6500 за візу. Відхилити перелік необхідних документів на мило.
Я дивився на ідіозі європейських чиновників. У свідоцтві про місце роботи про кількість заробітної плати я міг принаймні вказати мільйон. Коли я отримав мій банківський твердження, моя дружина і я відхиляв гроші з картки на картку поруч з вікном, де було отримано твердження – спочатку я отримав її, потім я пропустив відсутню кількість до неї і отримала її. І попросіть себе, що ебать це для європейців? Замість того, щоб зробити життя важко для людей і годування візових посередників, вони будуть продавати 100 євро ваучер, який може бути проведений тільки в своїй країні. Можливість отримання додаткового прибутку. Скоро, всі зібрані, давали, видали медичну страховку в одній агенції (30 рублів на добу). Чекати.
3. У В той час як було час, щоб вивчити в Інтернеті, як перенести в аеропорти з терміналу до терміналу, як дістатися з аеропорту в Салу, як знайти готель Барселона і так далі. Також була корисна консультація туристів, які відвідали ці місця.
4. У Так як ми літаємо по штатах, не за чартером, ми придбали квитки на поїзд в обидві сторони заздалегідь. Це великий плюс у порівнянні з чартером. I live 1000 км від Нерезинової і чекаю на поїздні квитки в святковий сезон в касі Москви на московському вокзалі. І ось, як білий чоловік в 45 днів, квитки на правильному поїзді, для зазначених місць в кишені. Красивий! До речі, він оплачував Visa-Electron карту - на його батьківщині і при покупці через Інтернет, він досить прокатний.
5. Умань Після 20 днів ми отримуємо паспорти з візою. Змішані швидше, але помітно під час святкового сезону процес затримується (легка нервова, так як вони побачили наш щит).
Повідомлень про те, як віза посередників ебать з візами. Але ми були дрібними.
6. Жнівень За тиждень до вильоту я отримую рейс з авіакомпанії з зазначенням терміналів прильоту та вильоту. 30 годин до вильоту, я перевіряюсь за маршрутом і оберіть місця на рейсах.

Головна 3. Перейдіть!

Залізнична станція-метро-аерокспрес-Шереметієво. Рейс затримав 30 хвилин, але ми
Це океї. У нас є 3-годинна пересадка. У Шереметієво дощів в Парижі. Не процідаючись, ми знаходимося на знаках переходу з одного терміналу до іншого, сидіти, чекати, ходити по аеропорту. Важлива нагота для початківців туристів. Прикордонний кордон ЄС перехрещується Парижом, тому знак в паспорті, укладеному в Карл де Голль. Аеропорт так поганий, немає нічого спільного. Ми будемо літати в Барселона без затримки. Ми залишаємо хмари на французькому боці Піролі. Сонце в Барчі. Ми попросимо міліції на виході, чи потрібно поставити знак на іспанський контроль (запитайте - це я, хто згинався і подрібнив їх паспорт і попросив «Управління спортом?»). поліцейський запитав, де вони прийшли без пошуку. Париж? Це океї, бро, не турбувати, просто один штамп, ласкаво просимо до Іспанії. Вони стрибають на вулицю, припинили дівчинку з значком. "Ола, сенора!" "Plana bass", Салу? «Плана» - це офіс, який працює в Каталонії. Я помітив свою руку два хвилини тому. Виявилося, що одна хвилина і ми зупинилися. Прибув квиток на автобус, людина з нього продала квитки, відсортовані пасажири в два засобі (який до Тарагони, який до Салу) і з'явився на радіо два автобуси, хоча Тарагона була на шляху до Салу, і пасажири ввели в себе один. Інтернет не лежав - при зупинці ніхто не залишився, б припинив стільки автобусів, щоб залишити все. Ще один чоловік з каси відразу ж вказав, хто збирався куди і дав список водієм, щоб він припинив відразу ж обертів імен готелів біля зупинки. Ми приїхали і знайшли готель без будь-яких проблем, наш номер чекав нас. На прийомі вони сплачували решту за проживання і пішли на вечерю. Ми тут. Привіт до моря! Tez-Tour, ебать ви!

Глава 4: Повернення.
Понад 10 днів, наповнених пляжними святами та екскурсіями до Валенсії та Фігуї (Музей Сальвадор Далі), ми переїжджаємо в Барселона. Ми проводимо два дні. Прогулянка, насолоджуватися. На харчування навіть перед виїздом він окреслив бюджетну кав’ярню «FresCo», яка була поруч. На обід і вечерю. Сніданок в готелі-рефрижератор і чайник присутні в коридорі (готель невеликий, 5 хвилин пішки від Plaza Catalunya). До аеропорту аероекспрес автобус (5.95 євро на людину). Рейс в Амстердам. Ви можете піти в місто, але ви не хочете. Аеропорт був величезний магазин з кафе (і навіть музей). 5 годин очікування не сидять на всіх, і я мав враження, що тільки невелика частина була обходжена. У порівнянні з Schiphol, Sheremetyevo є сільськогосподарський авіаційний аеродром. Ми приїхали до Москви за розкладом. Згідно з графіком, ми отримали до станції і доставляємо наш поїзд.

Ім'я Вартість тегу.

У Салу, у нас була розмова з жінкою нашого готелю. Закупівля квитків через туристичний оператор. Поїздка на 12 днів для двох осіб (від 10 до 22 червня) з повним столиком вартість її 69000 рублів. З 13 по 23 червня в Салу, з 23 по 25 червня в Барселоні. Уважно розглянуті всі наші витрати (в тому числі вода і закуска в аеропортах трансферу), сума була приблизно такою ж, як і її витрати, якщо до них додали дві поїздки в Барселона (податкова ціна квитка ще 100-120 євро).
Тобто в плані грошей ми виграли практично нічого (точніше, близько 1000 рублів) або 72000 рублів за два. Але! Ми отримали досвід незалежної поїздки та без туроператора та лотереї «еб-но-ебать». Вони планують власний маршрут. Вражаючі регулярні рейси авіакомпанії - тільки позитивні. Повернення дороги з попередньо підготовленими поїздами є чудовим. А висновки повинні піти таким чином або не робити це самостійно.
П.С. Курська станція в Москві повинна бути ремонтом або продувом. Це не залізнична станція, це не грація. Брудний посип, що пахнуть як бум. Якунін, ебать штампувати ваш жаді і замість вашого палацу хору ремонт станцій!
П.П.С. Поїзди без кондиціонера повинні бути заборонені злочином проти людства. Послухайте, ви навчите кози!

Більше фотографій.

Цей пляж в Салу, де ми пішли люди в день набагато більше, ніж на фото

Парк Гюелл є одним із створення Гауді.

Це реконструйований палац з 1929 року. Але не можна сказати.

р.

Оглядова екскурсія до Валенсії є одним з найбільш «довгих» (від Салу 250 км)

р.

Вхід в музей Сальвадор Далі в Фігуїрос.

р.

Tarragona знаходиться в 30 хвилинах їзди від Salou.

Salou має дуже красиву набережну. Субота і неділя - фонтан шоу. У Барселоні, співати фонтани не потрапили, але в Салу також був дуже красивим.

Додано до [mergetime]1373947912[/mergetime]
Оздоблений. Кицька в.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное