Німецький сталь проти радянського водосховища

Остання ніч, я підбираю деякі ярус в гаражі, який я отримав 6 місяців тому. Його очі були змащені старою радянською шафою, він трохи переповнював через гнильну сторону, але проходив, займаючись дорогоцінним місцем. Вирок був розібраний. Залиште всю ДСП, викинути їх.

Я закрила зовні, застрягла пару разів з молотоком (найбільш нові) на скотчій ДСП, одна зубна мука з молотка. З фінальним ударом до ДСП, дошка обрізається, а земля впала. Поруч з дошкою був другий зуб.

Знаю, я думав, головне, що головка молотка неможлива. І вдарив наступну стіну. Моя голова зламала від молотка, якби я потрапив до кільця живлення. Поставляючи залишки молотка до бока, я закінчив шафу з радянською монтацією, акуратно відключивши стіни і кріплення.

Повернувшись до молотка, я очікував бачити напис «Чшен-Рена Провінція, Дядько Ляо». Виявилося, що молоток був виконаний в Німеччині, в Гамбурзі, на німецькому заводі і гарантовано мене, як споживач, німецька якість.

Я звернув увагу на це. Чи могли б це бути, що товари в СРСР мали властиву вразливість німецьким гарматам і довелося вижити іншу війну?

160228

Джерело: