Мойян геррілла

У міліції взяли сини провини. Це як 1941.

... Слава, яка вночі впала на мешканця Можайського району Московської області Олега Бутушина, не заслухняний: за повідомленнями міліції наприкінці травня він несподівано зняв наряд ДПС, поранивши одного з інспекторів. І тепер всі відділи поліції послухають його, сниться помсти. Але про все в порядку...

Версія MVD.

«Червень 28... поліцейські... припинили автомобіль Toyota Land Cruiser». При перевірці документів ... було встановлено, що ліцензія водія може мати ознаки провини, після чого інспектори, які пропонуються показати паспорт. Відправляючи від патрульної машини близько 5 метрів, водій зняв травматичний пістолет і виймав кілька пострілів на поліціях і сервісному автомобілі. Один з інспекторів ДПС отримав через рану на праву передпліччю, рану до грудей ... Людина потрапила в свій автомобіль і спробувала втекти. У ході переслідувань ... було прийнято рішення про застосування зброї ... Автомобіль постраждав від пошкодження лівої задні колеса. Водій вкритий в ліси... Відчуття дружини і 15-річного сина.

р.

Ви впевнені, що він постріл? ?

«Ми подорожували з нашим сином Романом та чоловіком з Уварівки, з школи», – розповідає Тетяна. Вони припинили нас і вимагали своїх прав і документів. Чоловік пішов до них. Ми також запитали. Я повернувся до машини, потім я почув гармати, перевернув навколо: одна з поліцейських злетів, Олег стрибав в машину і кинувся. За нас. І було багато пострілів. Одна з кульок стрибала через праві двері, практично вдарив Роману. Колесо зламається. Ми стрибали, щоб зустрітися і пішли на коп... Олег в ліс...

- Чому твоїй чоловіка?

- Ви впевнені, що він був зйомки?

- Тоді чому травми поліцейського?

Чи виникають травми? вона просить знову. Я не бачив ніяких кров'ю, хоча він був від мене, як ви зараз. По дорозі, коли кладуть нас на землі, вони відтягували, і там ще кілька пострілів. Звук був різним. Ні, я не бачив, де вони знімали...

- Може він повинен здатися.

- Ще не вона гойдить голову. Ми не знаємо, що ми працюємо. До того, як він стає чітким, Олег не потрібно виходити з лісу, він повинен врятувати своє життя.

... Господиня переривається дзвіницею: жінка продає корови і кози.

«Сільгосп велика, і після чого сталося, 50 тонн сіна для великої рогатої худоби, я не підготував себе», – пояснює вона. Злий син може допомогти, але він не може: це, хто здавалося б, був поранений, витягував його з автомобіля, кладе його вниз, ручив йому і сидить на нього всю масу, накриваючи на спині. Кілька разів. Ускладнення перелому хребта ...

«Афтер майже 2 тижні ... від дружини Бутуна ... заявка отримала принести до офіцерів поліції юстиції, які, на її думку, були першими, щоб відкрити вогонь, після чого збити сина... Ця версія не знаходить своє підтвердження ..., — сказав мені в GSU IC Росії в регіоні. У той же час факт травми Тетяни (на момент підготовки матеріалу) ніколи не був сумнівним. Так зробив свій 15-річний син, який був у лікарні майже на місяць. При запиті про деталі розстрілу слідчі заявили, що: «У більш докладній кількості на даному етапі розслідування розслідування розслідування не розглядає доцільність розголошувати деталі кримінальної справи, оскільки підозра не затримується і може використовувати цю інформацію для обструктивного розслідування...» Чи не хочу сказати, що я не отримав дозволу на розмову з пораненим поліцейським?

Діти - хости?

Майже два місяці пройшли, і сини Бутушина все ще шуддер на слово «поліце». У цей день Тетяна, повернувшись з районного відділу, попросила родинного друга, відомого ковалю В'ячеслава Коростилева, щоб укриття дітей з ним, під час опери шукали своє господарство. Так не травмувати психіку дитини.

«Про п'ять ранку ми приносили дітям, кладемо їх до ліжка, Тетяна повернулася до ферми», - згадує В'ячеслав. А приблизно через годину собака кинулася, подивилися, і були машини і люди в скатертинах. Без вступів в першу чергу. Тоді я продемонстрував одну скоринку. Давайте мені в. Знаючи дітей, вони почали: вони говорять, відомо, що це діти злочинця, що їх мама покинути їх. Я пояснив: вони тут не насильницькі, їх мати приносили їх, але ніхто не завадить. Я сказав: "Для чого?" Їм необхідно половити Олега: порожнити їх і здатися. Вони дійсно взяли участь у дитячих заходах!

«Для нас постійно розповіли: ваша мама закинулася, вирушила в ліси, і коли вони ловать ваших батьків, вони зрушать вас», – згадує Роман Бутушин, що тримається на його зламаному спинці. - Що, якщо ми не скажемо вас, де Дад, ми перекидаємо в дитячі садочки. Вони були взяті в стаціонару і зафіксовані...

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ГЕНДОПРЕСІЯ В СІЛЬДРЕН

Шад Тетяна випустили наступний день.

«Ми прийшли до відділу ювенілових справ (ПДН), які офіційно взяли дітей, і там були розмови: чим мати я, чому діти були покинутими», – згадує вона. Я був також винним, залишаючи дітей, ненавчених незнайомцями, до яких я не залишила довіру гена. Після того, як вони мали деякі телефонні дзвінки, вони раптом посміхалися, і ми допустили, щоб забрати дітей.

- І опікунство?

Вони ненавиділи, розуміючи, що це було без законності.

З’ясуйте погляд на охоронців на цю ситуацію, до речі, не вдалося: як тільки я дізнався про мету мого візиту, співробітники відразу ж сказали, що вони нічого не встигли зробити з ним і потрібно викликати Міністерство соціального захисту регіону, а Можаїськ КБР раптом запам’ятався про медичну секрецію і відправив до Департаменту ПДН.

Що підказали поліцію до цього скандального кроку, ви можете зрозуміти: поранений офіцер поліції, і це питання про відзнаку, щоб швидко знайти людину, яка тягнеться на життя представника держави. І різні трюки і трюки цілком доречні. Але в цей час операційна гра вийшла за межі площі: землі і споруди Алеусин колись ручив над знаменитим екс-олігархом Германом Стерлиговом, він прокинув про це в усьому світі.

І в кінці червня голова Можайського районного відділу Юрій Шумахов був раптово вилучений з його поста. Блоггери, які слідують справі, негайно зв'язали це до видалення дітей. Однак Міністерство внутрішніх справ запевнив нас на присязі: він був підвішений для іншого - для засмаги, які зробили робачок з центру місцевого утримання.

Симпатізатори Бутуна, тобто поділяють ще одне цікаве спостереження: коли слідчі, якось не хочуть чути іншу сторону, відхиляючи їх аргументи, просто ігноруючи її. У районі йдеться про те, що причина цього є дивним збігом, в якому глава ДАІ в Можайському районі Олександр Олександрович Стопников, а голова IC одиниці тієї ж території Павло Олександрович Стопников. Чи не вони пов'язані? Можливо, враховуючи можливі боби, варто перенести справу до колег вище? І, нарешті, дати відповідь на питання, яке в перші дні після інциденту було озвучено Німецькою Стерлиговом: "Якщо Алеусин вогонь після того, як міліція впала на своєму автомобілі, він є героя ..." Якщо він був першим, щоб поважати поліцейських, і вони захопили його, то вони є героями, і він є злочинцем, і він повинен бути ув'язненим. Питання точно так і не інакше. . . ?

Детальніше тут.

Джерело: