Прогулянка по аеропорту

Недавній, Муніципальний заступник Кац і я вирішив провести прогулянку по різних округах Москви і побачити, що відбувається там. Не просто ходити. Давайте зробимо експеримент. Після кожної прогулянки ми підготуємо коментарі та пропозиції, надішлемо їх до відповідних органів та відстежуємо реакцію органів влади. Ми зробимо невеликі поліпшення. Ми також покажемо людей, як це зробити самостійно. На сьогоднішній день перша прогулянка по аеропорту є гарною зоною Московських стандартів. До центра, з великим лісом, багато парків.

Ось 48 фото. Заливка золу. Звідси.

01. У Я відразу ж зроблю бронювання, щоб прогулянка не тільки була поруч з аеропортом, на початку прийме трохи Хорошевського району. Почнемо з інформаційної кабіни, щоб зрозуміти, де ми.
02. Мар Важко зрозуміти, що голова ради не піклується про репутацію району. Що з поросятою на вході?

03.03.2014 р. Ми їдемо по Ленінградському проспекту, і тут ми маємо першу перешкоду - станцію Газпромнефт. Як стати пішоходом в цій ситуації незрозуміло. На машині немає тротуару. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

04.04. Якось захистити себе від автомобілів, мешканці змушені будувати барикади на тротуарах. Здавалося б, кладуть дорожні стовпчики, але ні. Війна.

05. Мар Після реконструкції Ленінградки ситуація в області погіршується.

Для цього використовується:

р.

Булгард в центрі, дерева, які якось приховують шум від автомобілів, ви можете перехрестити дорогу нормально. Тоді всі ці ферми з якихось причин розширилися, все було зрізане і демонтовано і давали мешканцям 24 години шуму, пилу і повної ізоляції.

Мар Звичайно, можна перехрестити дорогу на таку красиву переправу. Як це?

07. Мар Красивий.

р.

08.03.2014 р. Ох, іах, є ліфт на кожному перетині. Цей ліфт не працює! І, судячи за зовнішнім виглядом, вони зламали довго. Перетин дороги до пансіонату, відключена особа, людина з навантаженням або коляскою дуже складна, або неможлива в принципі.

499.00 Р

09.03.2015 р. Але кладуть красиві урни клумби.

10. І лавки... Хочу відпочити тут.

11. Ситуація не краще з іншого боку дороги. Дорога знаходиться в декількох метрах від житлових будинків. Вони не захищені від шуму, ходьба на тротуарах неприємний і небезпечний. Мотори хочуть приїхати на 80 замість 60. Це означає, що 100 людей приїдуть (20 км. у нас є невикористана швидкість, а кількість загибель на тротуарах буде тільки збільшуватися. Не захищено. Виготовляючи такі дороги на кілька метрів від житлових будинків - злочин.

12. Традиційна московська поросята.

13.00 р. Карта району та маршрутів на зупинці. Прогрес. Сама зупинка дивно чиста.

14. Вхід.

15.00 р. У районі майже немає урнів, адже це люди кидають сигаретні батли і сміття на тротуарах.

16.00 р. Ринок вулиці в вихідні є дуже гарним.

17.00 р. Як в будь-якому районі Москви аеропорт дуже любить паркани. (Для того, як ви замовляєте "Аеропорт" або "Аеропорт"?)

18 років Не пройде ворога! Головне, що паркан повинен бути жовтим і зеленим.

19.00 р. Ммм ... краса.

Р

Я відразу пам'ятаю свою подорож до колонії.

р.

20. Іноді паркани несподіваних квітів!

21. Поставляючи їх всюди...

22. Дуже зручно. Так що не одна пішохода залишається з сухими ніжками після прогулянки! Це перешкода. Як ходити люди?

23. Жовто-зелений паркан двору.

24. А потім раптом, двір без паркану! Як виглядає краще відразу. Звісно, ви повинні поставити повідомлення на тротуар, щоб притулки не паркувалися.

р.

25. Або тут ще один приклад. Ну, не паркан, ні в якому не вмирає.

26. В цілому двори стандартні московські...

27. Ви можете побачити, де починається подвір'я і вулиця. Розкажіть мені 10 причин, чому слід пофарбувати бордюри жовтими і зеленими?

8. У Ще один приклад вулиці без паркану.
P.S. 20 більше фотографій.

29. Новий комплекс квартири. Нормальні тротуари, без шпильок і парканів, чому це не скрізь? Чому не можуть бути нормальними?

30. Вихід з входу звичайного будинку, де живуть спільники. Відчувається ставлення до них. Можливо, це те, як вони показують своє місце в цьому житті. О, що пекло це? Де бувають лавки, де квіти? Що таке паркінг?

31. На східних кордонах площі є ще одна атака - залізниця. Відокремлює мешканців району від парку ім. Тимиряшевського.

32. Щоб дістатися до парку і перехрестити шлях, мешканці запрошують прогулятися практично кілометром до станції. Звісно, ніхто не любить піти там, тому кожен йде через отвір в паркані. Далі влада закриває отвір ...

Вибачте мене. Фото плутають.

33. А жителі роблять новий отвір. Я хочу піти в парк, але не ходити на кілометр.

34. Наповнення отвору, а мешканці поруч з ними нового.

, Україна

35. Це новий. Що заважає вам будувати підземний проїзд, наприклад? Щодня сотні людей ризикують потрапити на поїзд, чому чекає смерть? Зніміть тунель, що все. А потім розширити Ленінградку і побудувати непотрібний Алабян-Балтичний тунель на 8 мільярдів, є гроші, але зробити зручний перехід на парк – ні.

Ми попросили префект SAO Базанчука, чому закрили проходження і запропонували зробити нормальний перехід. Ми відправили в РЗД так далеко, але ми будемо боротися з переходом. Я сподіваюсь, що вони незабаром.

36.00 Р На в'їзді в парк знаходиться пельмен. Великий. А сміття тут, обтягуючи зовнішнім виглядом, не один рік. Чи варто це зробити в Москві?

Р

37. У зоні почали встановлювати підземні сміття. Це добре.

38. Погано, ви не завжди можете підходити до них. Це погано.

р.

39.00 р. Зручні пішохідні переправи.

41.

р.

42. З дренажу є великі проблеми. Система бурових каналізацій застаріла і потребує модернізації. Які ці озера в дворі? Як про деякі більше дуків для дітей?

43. Чи знаєте ви, куди приходить бруд? Ось приклад з аеропорту. Вся вода з дахів потрапляє на газони і промиває грунт на дороги.

44. Складання клітин для машин.

45. Загальні враження площі:

Додано до [mergetime]1374674356[/mergetime]

Тепер поліпшимо. Який район має йти?
Всі Ви можете курчати. Оцінка неправильно тому. Деякі фотографії не мають номеру.

Джерело: