Скляні бічні вікна в намистину

Прийміть так, пройшовши рік на диві французької автомобільної індустрії, вирішив провести деякі оновлення - вирізати бічні вікна, подрібнивши сотні сторінок автофорумів і отримати деякі уявлення про майбутній захід, вирішив не вдатися до послуг офісів і гаражних майстрів, але зібрати сили і зробити все самостійно. У інтернеті знайшли і придбали скло, купили клей, герметик (в ковбасі), захід супроводжувався тим, що на яких можна практикувати і так читати, подивіться всі питання пізніше.

50 зображень

І з тих пір, як я вже говорив вище, багато власників такого плану автомобіля мріяли про те, щоб вони були добре або принаймні глазуровані, як ніхто інший вигляд і видимість буде краще.

Після нещасного випадку, не був гріхом, щоб змусити його і практика, необхідно вирізати прямий віконний отвір, як вони кажуть в Інтернеті вирізати з болгаркою або лобзиком, при наявності обох - беремо двері, намагаємось.

Ми отримуємо цей результат від використання щелепи, лобзик стирає метал, подряпиняє фарбу, це не дуже зручно, можливо, файл товстий, добре, я не хотів би це.

більше

Звертаємо увагу на те, що потрібно вирізати отвір зсередини, щоб не пошкодити внутрішню кромку металу тіла, вирізати зсередини набагато зручніше, так як це дуже межа служить довідником для різання.

Ми намагаємось вирізати болгаркою, але вона також не вдається, не розуміла, але звук був так, ніби зуби з'їли.

і так далі про різання отворів болгаркою, коло потрібна 125-а, найтонші - товщиною 1 мм, обов'язково добре, так як 2 дешевих йдуть до 1 віконного отвору.

вирізати прямі лінії віконного отвору

більше

вирізати прямо до кута, так як кут навколо болгарки не проходить

Додано до [mergetime]1375021161[/mergetime]
Я спробував перенести кути знову з лобзиком, але знову відмовлявся від цієї ідеї, метал сльозиться і стіна подряпинає фарбу.

Я ріжу кути з-за кордону, якщо це зробити акуратно без хитання, але все виходить з глини

Ось результат: закінчене відкриття я не здогадав тільки з кутами, але ви можете вирізати їх без проблем.

у верхньому правому куті фото можна побачити бджіл з щелепою і тим же болгаркою - Акуратною потрібно працювати комреди) але так як тренувальні двері) то такий гріх пробачається для мене.

вирізати додатковий край, відступивши близько 5-7 мм від краю внутрішнього краю тіла - для чого - потім поясніть

р.

Є одна нагота, яку не можна нехтувати, в пороги, зовнішній метал і внутрішній метал з'єднуються з точковим зварюванням, майстри периметра отвору висаджують на заклепках (Я теж хотів). Саббати пропускають внутрішню порожнину герметика надії, що це буде досить, але у мене є напівавтоматичний зварювальний апарат в домашніх умовах, я вирішив варити в колі.

Додано до [mergetime]1375021878[/mergetime]
Приготував крапки на обох зварених ділянках і варять до.

р.

Джерело: