Я працюю в Фінляндії.

Наша компанія виграла конкурс на зміну залізничних вій на фінській залізниці. Так ми беремо до Фінляндії, працюючи там протягом двох тижнів, потім працюємо в домашніх умовах протягом двох тижнів. Перш ніж перейти до Фінляндії, всі працівники взяли 8-годинні курси безпеки, пройшли тести, отримали «työturvllisuuskortti» (це щось схоже на 8-річну картку дозволу на роботу) і тільки після цього пішли. Покажіть трохи про роботу, трохи про роботу.

Компанія орендувала «будиночку в с.» для нас. Точно будинок обладнаний всім необхідним для тривалого перебування. Не приватне, але належить до кемпінгового комплексу, в якому живляться "гість робітників". В цілому, є багато таких комплексів в Фінляндії, вони розташовані в красивих місцях поза містом і проживають в них порівняно недорогий.

48 зображень

Це кухня в будинку ми живемо. посудомийна машина, мікрохвильова піч, мішки для сміття, навіть упаковка кави в шафі

Чи є камін на кухні? Я не знаю, що це так.

Це номер, який я жив. За допомогою офіційної позиції я отримую єдиний номер.

І це мій хлопець. Вони відпочинуть, бо вони йдуть на роботу в ніч.

Душ і ванна. Ванна електрична, але нормальна. Коли вони переїхали в, з'явився презервативий фінський хлопчик і спробував викласти берези на нас, але коли він дізнався, що ми були росіяни, він знімився і залишив.

фіни перетворюються на пожежної безпеки. Детектори диму всюди. Але, щоб дати кредит, вони незрівняно менше людей, які загинули в вогоньх, ніж хтось інший. Ці централізовані датчики стоять на кухні і ми відразу попередили помилкову тривогу-780 євро штраф. Ми дуже обережні.

Лесенка, спеціальна коса. Все, що ви можете зняти другий поверх під час пожежі.

531530

Finns перетворюються на здоровий спосіб життя. У нас є дитячі будинки. І щоб діти не побачили курців, курців ми виявили за будинок від очей людини. І все-таки з'явилася тітка з постером «підтопити»! Людина з Нарви розказав їм в Есперанто, де піти з цього плаката.

Фіни перетворюються на сортування сміття. Ось стандартний маркер. Лівий компост бак.

Вхід в будинок з скиданнями (прив'язуючи на дверцят чіпс-не ясно)

Постери на в'їзді в Смітстер - в фінській, англійській і в великій і потужній!

Р

І ось сам відварник, купіль танків, але кожен для власного сміття! Якщо ви не розумієте знака для чогось, просто подивіться і пахнете його.

Наші "роботири" - VWTransporter. До подорожі до Финка я змінив бічні двері і забули під'єднати центральний замок. І на другий тиждень я не поклав її на тривогу.

408052

Це нормальна, дерев'яна ванна. Єдине обмеження не вводити взуття і не використовувати скляні контейнери. Знову ж таки коляска.

Кондиціонер лазні весело!

Показники різних туристичних маршрутів. Як, "Берлін"

Я розповідав вам, кемпінгові села знаходяться в красивих місцях. Наше озеро. У цій частині Фінляндії озера є нормальними. І ось місце, як це для шашлика.

р.

А граніт відмінно в Фінляндії. Так мангал і деякі гранітні лавки.

На вході в озерний стенд. З великою кількістю корисної інформації.

р.

Це, як я розумію, хімічний аналіз води в озері. Збочення!

р.

На березі є човни і оар-заїзд, який ви хочете, щоб ви хочете! Я люблю риболовлі, але це не дуже добре. Всі рибки пішли на далекий шнур.

Тут знаходиться озеро док. У комплекті комплектуються рушники та лайфбуки.

Це озеро!

Це знову. Почати!

Вода в озері найкраще. Принаймні пити його! І слухаючи насос вниз, що ми робимо.

А взимку на озері з’являються такі «боти» Вони приводять в лід, зав'язують його і приводять її навколо.

У цьому (і, можливо, не тільки в цьому) складі Фінляндії, коні дуже люблять. У будь-якому місці є затирання або затирання.

Ось коні.

Тут настає коня.

Я бачив цю картину вранці. Діти з інтернату, через які ми дихаємо, як partisans, були вивезені в двір вранці, вручили спеціальні герметики і скибки і привели до поїздки ті самі коні.

Звичайна сільська парковка біля коня. І ці непристойні білі коробки на паличках.

Я не змогла шукати. Легкий і просто 220V.

І трохи про роботу. Я не буду входити в деталі, професіонали вже знають, що саме це працює, а відпочинок може зрозуміти. Я скажу, що одне – «вік» тут дарувати... як Бог покладе на душу! "Ведро"-планований перерву в русі поїздів, виконувати ремонтні роботи) або щось схоже на це. В короткий час від 10 хвилин до години. Враховуючи, що вікно всього 4 годин... "Windows" надається тільки вночі. Пленти поїздів протягом дня. В цілому один з показників багатства держави є його пасажирським трафіком. Фінляндія є багатою країною і пасажирським трафіком (який спочатку некомерційний) є дуже розвиненою. Я був на ніч "вікно" біля Керави. На наступному шляху всі ночі були поїзди (переїзд був двостороннім). І вони були пасажирські поїзди! Тільки один вантаж був вантажним, і навіть тоді відносно вантажу. На відкритих майданчиках, і в кінці поїзда був пасажирський автомобіль, в якому, швидше за все, водії цих вантажів подорожували.
І це зміна вій. Ось мої екскаватори (ми називаємо їх Atlases) чекають вікна, щоб почати.

Це моє місце. У центрі доріжки є нові «вії» (рейки довжиною 150 метрів і вище), які слід заміщати старі (які закріплюються на сонках і на яких поїзди зараз пролітають).

Всі права Атлас закривається, а Атласи забираються на шляху. Найкраще це зробити на залізничному перехресті, але там, на жаль, вони не поруч, тому ми обрали більш плоску платформу, посипаємо трохи рубльовим і піднімаємо на неї. На боках є старі рейки.

Як швидко дістатися до дороги в таких умовах непросто. Спробуйте покласти 20 тонн машини на доріжок, коли колеса ковзають, все гойдалки і т.д. Хоча я бачив, як Finns стоять на своїх "Akermans" - вершина досконалості! Не більше 20 секунд. Ми естонці мають хвилину і половину.

Про нас Атлас отримав, опущені спеціальні залізні колеса на рейки. І потрапив на місце роботи. Після нього піднімається шлях другого Атласа.

І означають, хлопці зраджують стару рейку від снів.

Мило фотична. І з хмари дощ прийшов... Коротко про те, що перед роботою погано видно.

Перший Атлас знімає стару рейку з відро і кладе її на боці дороги. Тоді він ходить назад, якби він ходив за ним.

Хлопці знімають старі (раїль), липкі підкладки гумок і кладуть їх назад на спалах.

Атлас екскаватор дуже потужний. Призначений для роботи на залізниці, тобто він має половину оборони, що тьмяно зрізається, і офіційно. Я сам побачила цей екскаватор піднімаючи себе з залізницею. Тому, якщо екскаватор натягує рейку на сторону трохи міцніше, він витягне його від себе.

...

І в цей час, після нього, інший "Атлас" спеціальний пристрій, в загальному народі-"коляці", кладає нову рейки на місці старого

Він надягає його перед ним і приводить його вздовж нього, надягаючи його на своєму місці залізними колесами.

р.

І за ним хлопці надягають нові застібки і закріплюють нову рейку до спалень.

Ось «робочий» після закінчення роботи. Стара залізниця розташована на боці дороги, нова залізниця знаходиться в транзитних і фінських поїздах, що літають по ній на швидкості 120 км / год.
Я зробив!

Джерело: