Авторемонт.

Хай, кожен.

PSTO є інформативним в природі і не є довідником до дії. Ніяких особистостей.

Кожен отримує стільки, скільки вони можуть або як вони отримують.

Я пішов до коледжу. Потім коледж. Тренування. Заступник головного бухгалтера в одному з найбільших підприємств міста.

Рисунки, повідомлення, дебет, кредит, звітність... Тільки після роботи на деякий час ви починаєте розуміти те, що вам подобається і що вам подобається. Так Я, син головного механіка, дізнався це з особистого досвіду.

На місяць до закінчення договору я повідомив директор, що виправда. Головне в хуті, і я не подбаю. Що робити, якщо я не маю серця для обліку?

Він провів весь вільний час в гаражі батька. І завжди сподобалося, щоб допомогти йому перекручувати горіхи, протерти клапан, багате залізо і інші роботи, пов'язані з обслуговування і ремонту автомобілів.
Тому після виходу підприємства я мав вибір: піти як механік на станції обслуговування або займатися ремонтом автомобіля. Я вирішив зупинитися на останньому.

...

Етап Один: Знайти і купити автомобіль.

Ось тут. Ми відкриваємо онлайн-платформу для продажу автомобілів. Моніторинг автомобілів. Знаючи середню ціну продажу, ми оцінюємо майбутні інвестиції і кількість прибутку.

Так буває так, що ви приїжджаєте, і автомобіль вже давно був "зад" ... хоча, згідно з продавцем, "автомобіль в "вогонь", в вихідні поїхали, щоб мити і покласти назад в гараж."

І буває, що ви купуєте автомобіль, вимити салон, відшліфувати його і це вже тисячі пряжок дорожче.

Другий етап: марафон - підготовка до продажу.

Тут я завжди був вражений тим, що людина продає машину, і це все «шаки» ... повсюди, стеля чорна, сідла брудні. Що заважає вам зробити основне очищення в салоні? А покупець приємний і око радує чистотою і замовленням.

Іноді потрібно ремонтувати підвіску так, щоб нічого не ламається. Або знизу, щоб переконатися, що рульове колесо не веде до сторони. Штраци знімаються шляхом полірування, «пітів» та «подрібнених» шляхом натискання та нарізання подальшим розписом.

Коли ставити машину для того, щоб я спробую зробити це для себе. Хороший стан автомобіля - запорука прибуткового продажу.

Фінальний етап: продаж.

При продажу ми використовуємо інтернет знову. Помістіть фото і вкажіть вартість продажу. Хочу розповісти про фото окремо. Правильно виготовлені фотографії є одним з точок успішної реалізації. Прямий кут, освітлення, фон, хороша камера. Зважаючи на це, ми отримуємо гідну рекламу продажів вашого автомобіля.

Якщо у вас є кілька автомобілів для продажу, не використовуйте один номер телефону. Не використовуйте однакову SIM більше, ніж двічі. Інакше, існує ймовірність, що ви будете розраховані відповідними послугами і покупцями, які просто набравши номер в пошуковій системі браузера.

Для себе я розділяю «пошуки» на дві категорії:
- Груші страшні люди. Вони продають машину, вони породжують... вони дають ебать і нічого занадто багато для них.

- Майстри нормальні хлопці. Покупка автомобіля з них можна бути впевненим, що автомобіль буде на хорошому ходу і з хорошою передпродажною підготовки.

В цілому, на тему автомобілів, продажу, ремонту, автодіагностики, можна говорити довго і важко і ніколи не повторювати себе. Ви можете пам'ятати різні історії, жарти на Дарогі та ін. Але цей вечір я просто побажаю всіх і себе гарним настроєм, удачі на дорозі і більш позитивні читання повідомлень на www.yaplakal.com

Джерело: