Перший парашутний стрибок

Я вирішив собі, що хочу завоювати небо парашутом, і 13 липня я зрозумів моє бажання. Не дивлячись на те, що аеродром змушена викинути з десяти ранку до п'яти вечора, це ні в якому разі не зіпсувало враження першого стрибка. Більше про те, що і не просто на моєму фото звіті сьогодні.

38 фотографії + відео, джерело

Збір учасників було заплановано на 8 ранку біля заміського каси залізничного вокзалу.

3610Р. 4200Р.

Природно, всі новачки відразу виявили один одного і почали збиратися в пучку.

Я вирішив захопити себе, можливо, за останній раз. :

Так, вся група зібралися, організатор прийшов до нас, і ми відключили. Відразу перед входом в аеродром.

Вона знаходилася за наступним вітанням.

Вступ до першого журналу, в якому необхідно заповнити назву, вік, кількість стрибків і ваги.

Р

7. Про нас

Після запису ми попросили прогулятись по території, подивіться або поїдемо до їдальні. Як найсвіжіші я пішов на фотографію все.

Парашутний стіл.

Інтрепід інструктор Сергій відкладає свій парашутний тип «Вінг».

Ще один інструктор, означався, прокладав Д-6.

Парашутний стіл з іншого кута.

Парковка і аеродром.

р.

Наш AN-2, який ми збираємося стрибати.

Біля Волги. Це несучі ковзани.

Мото-дельтоплан.

Організатор групи вирішили показати нам тренажери за перші стрибки.

Симулятор для виконання правильного поділу з краю.

123456Наступна

Системи дистанційного керування.

97462

Натюрморт

19.00 р.

20.

р.

Видача парашутів для досвідчених. На жаль, ми стрибали другий, як ми пройшли необхідний брифінг.

Перша партія зносного обладнання.

І коли вони були побудовані для тестування парашутних систем і розподілу ваги, ми були названі для брифінгу.

Р

Після короткого теоретичного курсу, заповнення анкет і проходження невеликого кредиту ми вирішили взяти картину з невеликою командою.

І в небі, над нами, були глідери.

Інші літаки приготувалися до зліту.

У той же час почався наземний тренінг, а інструктор Володимир Володимирович показав, як зібрати парашут після посадки.

28.

р.

29.

р.

Перша група вже зняла.

Після того, як літак висаджував, ми почали отримувати парашути.

Я не дозволяв стрибати через мій вага 106 кг. Вони пояснили це для мене тим, що незважаючи на те, що D-6 здатний витримати чоловіка вагою 120 кг, ці розрахунки відносяться до армійських завдань, де головне - висаджувати живий бійець на землі, нехай зламаних ніг.

Після короткого пояснення, що при переломах я не зробив ніяких претензій до клубу, мені вдалося зробити стрибок на власний ризик. Але я знаю, що це буде OK :

Це мій парашут, або досить, що я мав на увазі, щоб використовувати. Але згодом, через мій жир, шкода, ас, які він не вписався, було прийнято рішення дати мені не D-6, а D-1-5-U (в поширених людей Дуб). Остання система має горизонтальну швидкість, що робить зниження 5 м/с проти вітру, а не 5,7 як D-6. Інструктори намагалися компенсувати зайву вагу.

Устаткування вже на ... Флешбек :

Наша команда знаходиться на парашутному тестуванні та вирівнюванні ваги. Не дивлячись на те, що я повинен бути першим. Інструктор був мотивований тим, що моя система була більш керованою.

35.

Після перевірки парашутів ми пішли на літак.

37.

, Україна

38.

Додано до [mergetime]1375776852[/mergetime]
А потім відео зльоту і самого стрибка. Для якості останнього відео я апологізую, але в той момент вона була повністю вимкнена камера. Я повинен бути керованим парашутом.

Я зробив.

Джерело: