«Цей крок вперед»: рейтинг найяскравіших автомобілів

У Сполучених Штатах здійснили рейтинг найяскравіших, невибагливих і просто невибагливих автомобілів. Дослідження проводилося не естетичними експертами, але відвідувачам сайту CarInsurance.com, тому список був дуже представником. На додаток до конкретних моделей, є також речі, які найбільш гідні машини можуть перетворюватися в дорожню частину.

Самий смішний колір фіолетовий. З невеликою лагу в другому - по-третє місця жовтого і помаранчевого кольору. Не дивно, якщо «забарвлення кольору» скасовує покупку «гарячих» моделей від Ford - традиційний колір автомобілів з ПІБ - це цукрова морква.

Найпопулярніші розміри компактні міські автомобілі. У другому місці мінівени. Як CBSНовини, що публікує рейтинг, примітки: «Для пацієнта, хороших сімейних чоловіків». Цей мінівен стане найкращим приводом, щоб купити Porsche під час доброї кризи середнього життя.

Вигідні фурнітури – це стікери «кілії» навколо фар, бамперові палички, комплекти кузова та псатори в дусі «Fast і Furious», а також попереджувальний знак «У автомобільній родині» на задньому вікні.

10. Кубик Honda Елемент, за словами японського, призначений для «екстремів протягом 30 років», дав їм не бажання купувати, але тільки когнітивний диссонанс. Отримано 15% голосів.
Я не знаю, що я завжди любив цей автомобіль, це весело, хоча це не так молодий, але для юних сімей це те ж саме.

499.00 Р

9. Навігація Chrysler P.T. Cruiser, який відкрив моду для ретро, тепер виглядає просто застарілим. З кошещу він став просто «до дідусь», - розглянув учасники опитування.

Але я не читаю старих пісень, автомобіль крутий, особливо конвертована версія. Ніцца нео-ретро стиль.

Понтіак Азтек, багаторазовий переможець у категорії автомобілів ugliest - і тільки восьмому місці? Автокритик Dan Neil говорить, що він "купе не буде ненавидіти більше, якщо на грилі була ластівка." До речі, коли творці серії «Брекінг Бад» потрібні «Машина для втрати життя», вибір впав на Азтек.

Він не в першому місці, він страшний! Ви побачите його на дорозі вночі, ви відкладете багато цегли.

7. Про нас Автомобіль Lincoln Town Car є найкращим чином, щоб повідомити всіх на дорозі, «Я старше свого діда». Великий, великий і clumsy. Якщо це таксі, вам не доведеться турбуватися під час руху.

О, ці американці, вони самі народилися в цьому монстрі, і непристойні. Я думаю, що це хороший американський Волга. І твердий, і багато картоплі в стовбурі.

, Україна

Subaru Baja є найщасливіше авто на списку. Це підвал. Автомобіль і водій також відзначили, що це було, мабуть, єдиний час, коли хлопці з Subaru розширили всі поради дизайнерів.

Шукайте, як великий автомобіль для мене. Якщо я міг, я обов'язково купую його. Суть, що Subaru не розвиває цю ідею далі (((((()))))

Volkswagen Beetle. Збірник до культової моделі 60-х був розпущений за те, що в новій інкарнації автомобіль був виконаний занадто «розрізати» – підходить для жилетів і балеринов. Тим не менш, автомобіль просунувся так високо в рейтингу тільки завдяки голосам чоловіків запилювалися - кожен четвертий запевнив, що Beetle не буде сидіти за колесом. Жінки були більш прихильними.

І я сидю, хоча нова версія, яка зараз випущена, набагато краще.

4. У Chevrolet SSR - це спроба створити нову нішу, поєднуючи пікап вантажівку, гарячий і спортивний автомобіль в одному автомобілі. Незлічений, звичайно. Вранговий монстр спробував продати протягом 3 років, протягом якого часу виготовлявся близько 4000 автомобілів.

Я сподобалося машину я бачив в Москві. І позбавляючи від кількості випущених, він також дуже ексклюзивний.

3. Гуммер H2: «Я працюю як плащ, бо я не шукав». Машина для адвоката, який мріє про отримання МАНПАДІВ напередодні Нового року і витирає сльозу, переглянувши «Я був достатньо» з Майклом Дугласом.

Я повністю погоджуюсь з авторами, і я додаю - На цій машині ви зможете відразу побачити, що власник має проблему з м'ясом.

2. Куб Ніссан. Що робить цей автомобіль гірше інших Honda Element? Ну, наприклад, шляхом перегляду через задні бічні вікна, які були закриті третіми з темним пластиком. Один в трьох CarInsurance.com респонденти сказали, що автомобіль був смішний.

Знову американці не розуміли таємничої японської душі.

1,1 км Смарт Fortwo - це супер компактний малюк з динамікою газонокосарки і однаковою кількістю варіантів: радіо і кондиціонер також необхідно замовити окремо. Автомобіль заподіяло відторгнення майже половина опитаних. А коли в топ-шестерні, Stig був поставлений за колесо автомобіля, він виявився, що навіть Смарт не завжди перетворюється, коли водій хоче.

Ну, в Сполучених Штатах, я не хотів би їздити, подрібнити, і сказав, що це було. Але в Європі це не спортивний автомобіль, але в Римі можна сміливо їздити в центрі.

Все!
Якими автомобілями ви думаєте, що це розумні?

Джерело

Джерело: