Як я зробив це літо. (конструкція)

Покажіть, що я фахівець з ІТ, не конструктор. Я був побудований вперше в моєму житті. Якщо щось не на нанотехнології. Завданням було зробити хозблок, в якому розмістити насосну станцію, туалет, котел, душову кабіну та склад для всіх сортів велосипедів, одягу, холодильника та інших речей, що засмічують невеликий заміський будинок. Розміри були відібрані на основі наявної безкоштовної території і становили до 5 метрів по 2.5 під самим корпусом + запас для прогулянок по-іншому.
26 фото + маленький текст

Як справжній «комп'ютерний вчений» все почалося в Автокаді та інших підручних засобів.

Спочатку будинок був зібраний в Автокад на дошках. Розміри «частин», кути швів і їх кількість були відразу визначені.

02. Мар

Потім в хмільярі я з'ясував макет.
03.03.2014 р.

04.04.

р.

05. Мар

Я купила будівельні матеріали. Я точно знаю, скільки і який матеріал мені потрібен. На пилку тітка закруглила очі з такої точності ... "13 шт., 50х200, 24 шт. 50х100 і т.д."

Мар

р.

Приготувати сайт. Піщана подушка тридцять сантиметрів. Підігрів з водою до важкого стану. Я чекав з машиною, поїхав назад і вперед, колеса не виходять (авто 2 тонн). Все капюшон, ми можемо побудувати. Я, звичайно, знайшов вантажопідйомність такої подушки в Інтернеті і оцінив вагу будинку (4-5 тонн) і зрозумів, що у мене є великий запас, якщо у мене є шість точок дотику загальною площею 1,5 м2.

07. Мар

Набір шести "блоків блоків" висота підстави 50 см від землі. 1. Там буде менше, я думаю. 2. Буде легше спілкуватися нижче.

08. У.

Ми будуємо каркас.

09.03.2015 р.

р.

Все кріпиться до сталевих кутів. Задоволення недешево, одна така вартість понад сто рублів. Але це значно полегшує процес. Особливо я роблю все самостійно, в той час як один бар 2,5 метрів зважує близько 17 кг. Найскладніше було поставити поздовжні 5,5 метрів, їх вага під 40 кг. виходить (якщо вірити, що 1 м3 зважує 700 кг). І потрібно кинути їх трьома метрами вгору (0,5 метрів фундамент, 2,5 висота вертикальних стовпів). Здійснення такої балки своїми руками до вершини не було простого завдання. Але з'явився вихід: У вертикальних стовпах з обох сторін були викручені шурупи - як сходи, так і промінь розійшла один кінець до «кроку», потім запустіть в інший кінець, піднімайте і запустіть назад на наступний крок. І так в трьох підходах променя була вгорі.

10.

Рівні дахові ферми.

11.

Ми робимо те ж саме.

12.

537253

Давайте кладемо дах.

Процес не був знятий, тільки результат. Але це тривіал. Crate, пергамент і праска.

13.00 р.

З іншого боку даху.

14.

Для стійкості покрівлі – діагональних «приклейок». Я не знаю, що це називається правильно.

15.00 р.

Підлогові лаги.

16.00 р.

Чорний поверх. При обробці я кладаю ще один сантиметр фанери. І в ванній кімнаті і душовій кабіні, зверху є плитка. Але це не станеться тут, бо процес ще не досягнув цього етапу.

17.00 р.

Починався дощ, виготовлений з поворотних зливів, або інший сильно закривається настойкою під дахом, а не єдиний краплин за хребтом.

18 років

Я купив імітаційний брус. Починали пошиття стін до дощу.

19.00 р.

Я пошита майже все. Залишаються подяки.

20.

Діон.

21.

Внутрішній вигляд.

22.

Картина.

3v3 просочення. Вона активно підштовхується Leroy Merlin. Я прочитав вії, вони говорять добре. Хтось має 5 років і «не єдиний проміжок». Ми побачимо.

23.

24.

Утеплення стін.

Купить щось дешевше. Тераса (600р. на 6 кв.м.). Технологія: Пергамін потім урса.

25.

Вишивання стін.

26.

Додано до [mergetime]1376292322[/mergetime]
Зроблено!

Для побудови перегородок, стелі, електрики, трубопроводу, стоку. Встановити обладнання, викопувати септиком. Але це інша історія.

Джерело: