Я вирішив, що пансіонат просто навколо кута і ми повинні знайти більш мирні, теплі і приємні місця, щоб жити, ніж Москва і Росія. Наш вибір впав на Болгарію, який мав низку несумісних переваг: теплий клімат, море, схожий на російську мову, низькі ціни на продукти харчування, дружнє місцеве населення, деякі види Європи і найголовніше - можливість щорічного проживання в країні для заможних пенсіонерів, особливо якщо у вас є власний майно.
Тому, у вересні 2012 року моя дружина і я пішов до Варни на тиждень (з містом майбутнього проживання ми вирішили заздалегідь) побачити, що там і скільки. В принципі нерухомості в Болгарію був відомий заздалегідь, тому ми зосередилися на пошуку району Варни, в якому ми хотіли б жити.
12 зображень через t-itanium
Ми поглянули в центрі (старі будівлі, шуми, з парковкою, багато коштує в неприємностях), ряд більш запасних зон і зупинилися на мікрорайоні Вінниці. Це тихий передмістя міста, переважно приватні будинки і малоповерхові будинки, в той час як центр міста знаходиться 25 хвилин на машині або 15 хвилин на машині. У Варні немає джемів трафіку, тому час він точно відображає віддаленість осадів з центру.
Прогулянка по площі, поїхала через (що удачі!) прокопування плювати житлового будинку ... і власник-будівельник даної споруди. Він продемонстрував всі дозволи на будинок, права на землю та багато іншого. Все дуже переконливе, мало сильних ущільнювачів і ми вирішили на цьому серйозному покупці. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу:
Р
3. У Ми дуже любимо місце: зліва від будинку ліс і заповідна зона, праворуч - низькі приватні будинки, передні - блакитний ніжний море, а поруч не будівництво буде в принципі.
В результаті ми придбали 4-кімнатну квартиру з лоджією і терасою, з підвалом 7 кв. м, а також шикарний вид на море. 2 паркувальні місця біля будинку кріпляться до квартири безкоштовно (до речі, в Болгарії заборонено будувати нові будинки без автостоянки для резидентів). Загальна площа квартири за документами склала 133 кв.м. м, однак, болгарки в цій точці, як правило, збиваються і загальна площа відповідно до їх законів включає в себе площу стін, сходи, сходи тощо. Так, щоб дізнатися «російську» площу квартири потрібно зменшити «Бульгарський» на 30-35%.
Загальна вартість цього дива склала близько 82 тис. євро, оплата була здійснена на стадії будівництва нашого будинку. Квартири орендовані водою і електрикою під чистою обробкою.
Протягом року наша будівля поступово виросла з кота. Спочатку прийшов фундамент:
Жовтень 2012:
6. Жнівень Взимку робота проводилася в нелюдських умовах:
7. Про нас Навесні почала виглядати як будинок (березень 2013). :
Квітень 2013:
р.
Травень 2013:
Це те, що наш будинок виглядав як в липні 2013:
І цей вид відкривається з лоджії нашої квартири:
У вересні вже планується отримання дуже важливого документа – Акт No 16, який відповідає прийманню даної будівлі державою в експлуатації і завершенню даного етапу будівництва. Наступним етапом буде будівництво другого та третього будинків, прилеглих до нашого будинку (див. ділянку праворуч від будинку). Від перекопування котловану до готового будинку зайняла 1 рік, як обіцяли.
Я хочу відзначити, що вони зробили все самостійно, не посередників і помічників. Як я вже писав, по волі долі, ми відразу пішли до господаря будівлі і робили все безпосередньо з ним. Він допоміг всім в дизайні, виявилося, що не все було настільки страшним. Незважаючи на те, що в Інтернеті є багато історій про нерозривних продавців і різних кишенят. Тепер залишається тільки після Акту No 16 для реєстрації з податковою службою для щорічної оплати податку на нерухоме майно та виписки контрактів на воду та електрику.
й
Всі права.
Джерело: