Вони псують машини-новини. 0 товар(ов) - 0.00 р.

Як я написав раніше, я працюю в прокаті автомобілів, і тут знову у нас є «великий комбінатор», який є лідером в ТОПі наших «геній». Це те, що ми хочемо розповісти вам сьогодні і ми шукаємо вашу допомогу!

Читати, дивитися відео та фотографії розслідування

У нашому флоті був великий, міцний автомобіль, який був щасливим. І це не просто автомобіль, але автомобіль з історією – він був багаторазово вкрадений, спробував «роздягати», знімаючи колеса, фари, дзеркала і подушки. Німці не було нічого. Продовжуємо радувати не тільки нас, але і наших водіїв і пасажирів. У зв'язку з тим, що в оренду клієнту «геніус» завершився щасливе життя BMW.

Він неодноразово звертався до нас, орендованих автомобілів, але завжди оплачується вчасно і повернув транспортний засіб. Але неоднозначний весняний день, 9 березня він сказав нам, що автомобіль був вкрадений. На ніч 8 березня він залишив BMW на дворі, а вранці не знайшов його на своєму місці.

Наші співробітники почали діяти оперативно, відповідно до багаторазової схеми знезараження. Використовуються пошуки маяків і поїхали на місце розташування автомобіля з набором ключів, хорошими новинами, сигнал був хороший, а радіус пошуку невеликий.

Коли ми приїхали на сайт, ми знайшли активний автомобільний ринок з великою кількістю підозрілих особистостей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми почали шукати його, але двогодинний пошук не виходив ніяких результатів. За цей час ми змогли перевірити всі кути, гаражі, кузови, але автомобіль здавалося випаровувати в повітрі. Ми вже думали, що, можливо, «спеціалісти» знайшли і кинули маяки, і в той час як ми шукаємо машину, вони десь лежачи снігу. Тим не менш, в машині були 3 маяки, тому ймовірність того, що вони відкинулися в одному місці недбалими.

Так як пошук не був успішним, я повинен повернутися додому порожнім, щоб повернутися в ранок і перевірити "Євроавто", як радіус розташування BMW вкрита їх територія.

Прибув вранці в євроавто, я попросив боса показати мені територію, пояснивши ситуацію до нього, що я отримав відмову від килимів. Він сказав, що якщо мені потрібно щось, я можу викликати поліцію. Я був про те, щоб залишити порожній, але на в'їзді я вирішив подумати його і курити. Судденно, я розмовлявся з працівником офісу. Він збив мене, що всі частини, які продають, як правило, вкрадені автомобілі. Я консультую вас, щоб піти в міліцію.

Я не мав сумнівів і назвав наряд, який дуже швидко відреагував. Вони називають начальником і змушували його показати територію, яку він явно не очікував. Після того, як перевірити її, я знайшов нічого, бос відхилявся все. Однак я помітив страх в очах одного з працівників Євроавто, які побачили автомобіль, який прибув на власній. Трохи тиску на нього ми дізналися, що він бачив BMW 525 на тиждень тому, який відповідає моїм описом. Після того, щоб показати всі документи на транспортні засоби, які прибули до минулого тижня. І ось все було відкрито - наш автомобіль прибув на власній на 6 березня і був переданий за запасні частини на 100 тис. рублів. без пред'явлення ПТС, але тільки для СТС, страхування та підробленої довіреності.

Працівники «ЄвроАвто» прийняли машину без сумніву, незважаючи на відсутність основного документа – PTS.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное