505
Історія того, як він зібрав сіль.
Так, товари, я прийшов до роботи з відпочинку і... Ви не можете уявити, протягом місяця і половина стільки ярусу накопичили, що не встигнути перекусити. Але сьогодні був п'ятниця, ланч, пара трьох годин. Я хотів суп, але суп не простий, але глутонний. Я пам'ятав солянку, що мій бабуся використовується для того, щоб зробити в чавуні, але в духовці (сльоз був щітий в цей момент). Я пішов до моєї дивної книги. І Omaigad !!! Рецепт від часу гуртожитку. Я навіть заготів, що я вже приготував цей натрій ваших. Він вирішив бути на столі і в животі сьогодні. Я збираюсь на поїздку до магазину для копчених товарів і котеджу для зелені.
24 зображень
Звичайно, родзинка програми буде такою копченою кришкою з кісткою і цим копченою ковбасою навіть з шматочками м'яса.
2,2 км
А потім з'явився цей димний багін в Польщі.
3. У
М'ясо булка. Що таке м'ясо без красивого базиліка? Ох і свіжі.
4. У
Другий обов'язковий ніготь сьогодні буде це кисло-фіолетовий друг, або досить кілька таких друзів.
5. Умань
Щось було в настрої експерименту. Я вирішив не обсмажити копчене м'ясо, але випікати їх в духовці. Потепління.
6. Жнівень
Поки плита для обмоток м'яса нагрівається, він вирізати всі три види копченого м'яса кубиками. В той час як він ріже їх, він закрив десять разів, що я ще йду до планки і не скоро тягне сотні для здоров'я Яповцева. Запах м'яса відмінний, а також огірок кислий в картопляних темпах...
7. Про нас
Це як гарна крихта, або досить ребра. Після того, як я пообіцяю тебе.
8. У
Зріжте духовку і дайте йому сік. Я не додала масла до сковороди, свинячі груди потрібні щось.)
У сковороді означають, ходили цибулю з кільцями часнику, щоб запах олії дав
9. Навігація
Поки я карамелізую промінь, я пролягаю кислі хрусткий палі. Давайте їх кип'ятити 3-4 хвилини.
10.
В той час як огірки кип'ятять, дали гарну ложку томатної пасти на цибулю і два хвилини добре прогрівають станцію.
11.
Тим часом третій ручний очищений картопля з морквою, і четвертий зробив все це різання. Перші два були зайняті начинки і огірки)
12.
Я чую від духовки, яка здоба щілини збуджує мій ніс і мій рот є сонним. Перевірити... Красивий! Я знову сниться, що ще робити.
13.00 р.
О, я майже забули. У горщику з товстим дном, вода з краном вже кип'ятить. Ніщо солоне! Для огірків - солона і копчена солона.
Запечена картопля, морква і там наш ляпас м'яса і жиру
14.
Так, я сіла і відвертала деякі мінерали. майбутня Солянко кип'ятить 5 хвилин.
Я заливка пурпура незрівняна друзів там з такою ж водою, яку закипають.
15.00 р.
Поки все кип'ятять і лангуси на слабкому вогні ще 8 хвилин, я ріжу зелений, часник. Це буде прямо до кінця.
16.00 р.
Я думав пару саморобних томатів можна зробити для маленької кислої замітки. Під ножем
Разом з томатом заливається і заправка цибулі і часнику
17.00 р.
І це вже буде покласти в пластину самому і в роті, але без кальмарів.
18 років
Я заготів, щоб показати вам оливки.
19.00 р.
Це майже зроблено. Я кладаю лавру в роті, я кладаю перець і марірам в роті. Але без фанатика.
20.
Після 3 хвилин зелена йшла, вогонь відключився.
21.
Нагадуємо, що горщик з дуже товстим дном. Це створює ефект того ж чавуну.
Ну і це, і результат маленьких зусиль.
22.
І запах, хлопці...
23.
Оральний вигляд. Я все, дякую за прослуховування, Idios.
Ця ніч я зрізав цю кісточку.
24.
Джерело:
24 зображень
Звичайно, родзинка програми буде такою копченою кришкою з кісткою і цим копченою ковбасою навіть з шматочками м'яса.
2,2 км
А потім з'явився цей димний багін в Польщі.
3. У
М'ясо булка. Що таке м'ясо без красивого базиліка? Ох і свіжі.
4. У
Другий обов'язковий ніготь сьогодні буде це кисло-фіолетовий друг, або досить кілька таких друзів.
5. Умань
Щось було в настрої експерименту. Я вирішив не обсмажити копчене м'ясо, але випікати їх в духовці. Потепління.
6. Жнівень
Поки плита для обмоток м'яса нагрівається, він вирізати всі три види копченого м'яса кубиками. В той час як він ріже їх, він закрив десять разів, що я ще йду до планки і не скоро тягне сотні для здоров'я Яповцева. Запах м'яса відмінний, а також огірок кислий в картопляних темпах...
7. Про нас
Це як гарна крихта, або досить ребра. Після того, як я пообіцяю тебе.
8. У
Зріжте духовку і дайте йому сік. Я не додала масла до сковороди, свинячі груди потрібні щось.)
У сковороді означають, ходили цибулю з кільцями часнику, щоб запах олії дав
9. Навігація
Поки я карамелізую промінь, я пролягаю кислі хрусткий палі. Давайте їх кип'ятити 3-4 хвилини.
10.
В той час як огірки кип'ятять, дали гарну ложку томатної пасти на цибулю і два хвилини добре прогрівають станцію.
11.
Тим часом третій ручний очищений картопля з морквою, і четвертий зробив все це різання. Перші два були зайняті начинки і огірки)
12.
Я чую від духовки, яка здоба щілини збуджує мій ніс і мій рот є сонним. Перевірити... Красивий! Я знову сниться, що ще робити.
13.00 р.
О, я майже забули. У горщику з товстим дном, вода з краном вже кип'ятить. Ніщо солоне! Для огірків - солона і копчена солона.
Запечена картопля, морква і там наш ляпас м'яса і жиру
14.
Так, я сіла і відвертала деякі мінерали. майбутня Солянко кип'ятить 5 хвилин.
Я заливка пурпура незрівняна друзів там з такою ж водою, яку закипають.
15.00 р.
Поки все кип'ятять і лангуси на слабкому вогні ще 8 хвилин, я ріжу зелений, часник. Це буде прямо до кінця.
16.00 р.
Я думав пару саморобних томатів можна зробити для маленької кислої замітки. Під ножем
Разом з томатом заливається і заправка цибулі і часнику
17.00 р.
І це вже буде покласти в пластину самому і в роті, але без кальмарів.
18 років
Я заготів, щоб показати вам оливки.
19.00 р.
Це майже зроблено. Я кладаю лавру в роті, я кладаю перець і марірам в роті. Але без фанатика.
20.
Після 3 хвилин зелена йшла, вогонь відключився.
21.
Нагадуємо, що горщик з дуже товстим дном. Це створює ефект того ж чавуну.
Ну і це, і результат маленьких зусиль.
22.
І запах, хлопці...
23.
Оральний вигляд. Я все, дякую за прослуховування, Idios.
Ця ніч я зрізав цю кісточку.
24.
Джерело: