527
Демонтаж-монтаж крана
Недавній шакен з другом давнинини і демонтував баштовий кран КБ 308, замінений на поворотний підшипник, а потім змонтований назад. Здійснено будівництво баштового крану вперше в житті, перед завантаженням лісу Відмінність, як вона виходить, є маса, плюс він майже 40-річний іржаві ас. Фото і відео дуже багато, але потім зводиться до легкого ескізу.
Тут будуть 16 фото і 2 відео
1,1 км Вони знижували стрілу з косою лебідкою.
2,2 км Ми зберігаємо ферму 1 на фермі 2 за допомогою кріплення кабелю. Цей же метод використовується в будівельних кранах для збільшення крану у висоту.
3. У Попередньо видаліть косу зупинку, щоб вона була складена. Мій Spider-Man друг знаходиться на крапці.
4. У Я побудую стрілу для крану без розпарювання поліпасту.
5. Умань Я зупинюся на заголовкових блоках кабелю, інакше вони будуть літати, а потім ебать витягти їх вручну.
6 хв Вид з вище без стріли, стрілка нижче, ненавиданий.
7. Про нас На каюті комфортно стояти, плоску поверхню, не щоб на стрілці працювати.
доб. 4
8. У Невеликі шпильки, такі як ці, прикріплені тими дуже косими зупинками. Ми не вийшли, нам довелося відрізати газ.
499 р.
9. Навігація Контроль крану безпосередньо з електромережі з пульта дистанційного керування.
10. Маяк розгромлений, спочатку стоїть на зупинках, як вик.
р.
11. Кулька знімається, кран вже на клітках, ми укладаємо трос поліста. Вони плутають, потім отримують головний біль.
12. Він був поворотним пристроєм, і він мав підшипник, який не вдалося.
13.00 р. Підшипник кріпиться 90 болтів, 2 брелоки, 2 ключі ковпачки і одна коробка передач зламаний, так що все кидається протягом багатьох років. Цей останній болт дива перетворився з 46 до ключа 75 і ключа, до речі, також домашній довелося варити. З товстої залізної кришки розрізають, метри 2 ручки)
14. Це вже піднімає кран в зворотному порядку після заміни підшипника.
15.00 р. Докінг стріли, замки ковпачки не змогли докнути, тут я відкрита перелом і заробив, там було те, що дуже мало залишилося, пропущено ковпачок, пропустивши замок в суглоб і практично відрізати мій великий палець. Я був допомогла в екстреному приміщенні.
16.00 р. Останні 2 дні працювали в штукатурці, але збирають кран.
Додано до [mergetime]1376944612[/mergetime]
Актуальний крановий ліфт, все.
Джерело:
Тут будуть 16 фото і 2 відео
1,1 км Вони знижували стрілу з косою лебідкою.
2,2 км Ми зберігаємо ферму 1 на фермі 2 за допомогою кріплення кабелю. Цей же метод використовується в будівельних кранах для збільшення крану у висоту.
3. У Попередньо видаліть косу зупинку, щоб вона була складена. Мій Spider-Man друг знаходиться на крапці.
4. У Я побудую стрілу для крану без розпарювання поліпасту.
5. Умань Я зупинюся на заголовкових блоках кабелю, інакше вони будуть літати, а потім ебать витягти їх вручну.
6 хв Вид з вище без стріли, стрілка нижче, ненавиданий.
7. Про нас На каюті комфортно стояти, плоску поверхню, не щоб на стрілці працювати.
доб. 4
8. У Невеликі шпильки, такі як ці, прикріплені тими дуже косими зупинками. Ми не вийшли, нам довелося відрізати газ.
499 р.
9. Навігація Контроль крану безпосередньо з електромережі з пульта дистанційного керування.
10. Маяк розгромлений, спочатку стоїть на зупинках, як вик.
р.
11. Кулька знімається, кран вже на клітках, ми укладаємо трос поліста. Вони плутають, потім отримують головний біль.
12. Він був поворотним пристроєм, і він мав підшипник, який не вдалося.
13.00 р. Підшипник кріпиться 90 болтів, 2 брелоки, 2 ключі ковпачки і одна коробка передач зламаний, так що все кидається протягом багатьох років. Цей останній болт дива перетворився з 46 до ключа 75 і ключа, до речі, також домашній довелося варити. З товстої залізної кришки розрізають, метри 2 ручки)
14. Це вже піднімає кран в зворотному порядку після заміни підшипника.
15.00 р. Докінг стріли, замки ковпачки не змогли докнути, тут я відкрита перелом і заробив, там було те, що дуже мало залишилося, пропущено ковпачок, пропустивши замок в суглоб і практично відрізати мій великий палець. Я був допомогла в екстреному приміщенні.
16.00 р. Останні 2 дні працювали в штукатурці, але збирають кран.
Додано до [mergetime]1376944612[/mergetime]
Актуальний крановий ліфт, все.
Джерело: