Демонтаж-монтаж крана

Недавній шакен з другом давнинини і демонтував баштовий кран КБ 308, замінений на поворотний підшипник, а потім змонтований назад. Здійснено будівництво баштового крану вперше в житті, перед завантаженням лісу Відмінність, як вона виходить, є маса, плюс він майже 40-річний іржаві ас. Фото і відео дуже багато, але потім зводиться до легкого ескізу.
Тут будуть 16 фото і 2 відео

Демонтаж-монтаж крана

1,1 км Вони знижували стрілу з косою лебідкою.

Демонтаж-монтаж крана

2,2 км Ми зберігаємо ферму 1 на фермі 2 за допомогою кріплення кабелю. Цей же метод використовується в будівельних кранах для збільшення крану у висоту.

Демонтаж-монтаж крана

3. У Попередньо видаліть косу зупинку, щоб вона була складена. Мій Spider-Man друг знаходиться на крапці.

Демонтаж-монтаж крана

4. У Я побудую стрілу для крану без розпарювання поліпасту.

Демонтаж-монтаж крана

5. Умань Я зупинюся на заголовкових блоках кабелю, інакше вони будуть літати, а потім ебать витягти їх вручну.

Демонтаж-монтаж крана

6 хв Вид з вище без стріли, стрілка нижче, ненавиданий.

Демонтаж-монтаж крана

7. Про нас На каюті комфортно стояти, плоску поверхню, не щоб на стрілці працювати.

Демонтаж-монтаж крана доб. 4

8. У Невеликі шпильки, такі як ці, прикріплені тими дуже косими зупинками. Ми не вийшли, нам довелося відрізати газ.

Демонтаж-монтаж крана 499 р.

9. Навігація Контроль крану безпосередньо з електромережі з пульта дистанційного керування.

Демонтаж-монтаж крана

10. Маяк розгромлений, спочатку стоїть на зупинках, як вик.

Демонтаж-монтаж крана р.

11. Кулька знімається, кран вже на клітках, ми укладаємо трос поліста. Вони плутають, потім отримують головний біль.

Демонтаж-монтаж крана

12. Він був поворотним пристроєм, і він мав підшипник, який не вдалося.

Демонтаж-монтаж крана

13.00 р. Підшипник кріпиться 90 болтів, 2 брелоки, 2 ключі ковпачки і одна коробка передач зламаний, так що все кидається протягом багатьох років. Цей останній болт дива перетворився з 46 до ключа 75 і ключа, до речі, також домашній довелося варити. З товстої залізної кришки розрізають, метри 2 ручки)

Демонтаж-монтаж крана

14. Це вже піднімає кран в зворотному порядку після заміни підшипника.

Демонтаж-монтаж крана

15.00 р. Докінг стріли, замки ковпачки не змогли докнути, тут я відкрита перелом і заробив, там було те, що дуже мало залишилося, пропущено ковпачок, пропустивши замок в суглоб і практично відрізати мій великий палець. Я був допомогла в екстреному приміщенні.

Демонтаж-монтаж крана

16.00 р. Останні 2 дні працювали в штукатурці, але збирають кран.

Додано до [mergetime]1376944612[/mergetime]
Актуальний крановий ліфт, все.
Демонтаж-монтаж крана

Демонтаж-монтаж крана

Джерело: