Костюми Daenerys Targaryen. Частина 3

Нарешті, я вирішив закінчити відгуки костюмів Дениса.

Я відірвав запитати вас не до мінусів, я розумію, що тема вже не актуальна і не як іноземна, як відгуки костюмів від сезону 1 і сезону 2. Я просто хочу закінчити те, що я почав :

Там буде 15 скріншоти з серії (включаючи 2 фото голої Емілія)

Як заголовок фото до вершиника, за традицією я опублікувати фото акторки з життя. Вона була народився в Лондоні.

47972.

Дейнери сюжетна лінія в сезоні три як вузька, так як вона була в перших двох, хоча її характер грає значну роль в серії. Весь сезон присвячений подальшому розкриттю персонажа Дениса, демонструючи свою духовну силу і чоловічий характер. Її костюми не близнються з різноманітністю (за великим рахунком, вона витрачала весь сезон в одному образі, періодично розбавляючи його аксесуарами). Поява актора в кадрі, одягнена в стилі «спідниці-на-труси» переважає (який досить логічний, ви не будете особливо подорожувати в сукнях). У перших двох відгуках я поєднав свої образи за курсом подій. Третій сезон не був настільки насиченим, щоб замінити картину навколо Халісі, тому не буде такого поділу.

Для тих, хто Лази, щоб читати багато бука і дивитися інші фотографії. Ось голий Емілія:

І більше.

Давайте до костюмів :.

Шлях до Астапору. Перший зовнішній вигляд в рамці. Темно-блакитний тунік з овальним вирізом на спині. Ми вже побачили кулон з вболівальниками (законами?) в першому сезоні.

(a) підвіска крупним планом. Якщо ви уважно дивитеся, ви можете побачити фактуру тканини на цій фото. На плечі в тканині виготовляються вставки мережива (або інші в фактурі тканини, важко розбиратися), які зазвичай нагадують або різновид плечових колодок, або ваги дракона.

(b) задній вид. Я нагадую вам, що в другому сезоні почали робити різноманітні серйозні козопічні волосся, Денис. У третьому тренді продовжується. :

(c) підвіска іноді злегка модифікована. Текстура тканини і розріз також добре видно тут:

(d) Фото Емілія в цьому образі для рекламної фотосесії за третій сезон:

(e) додається кришка. Ви можете побачити тут, що клоак проходив разом з чимось, як фібулю. А кільце на пальці.

(e) загальний вигляд. Туніка на штани і черевики.

(e) пізніше вона просто вивертає її всередині:

Що це? Моє улюблене плаття! Чому я почав ці відгуки! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

h) це загальний план (поручно, немає більш успішних скріншотів)

А потім вона змінила капелюшку до більш непоказного (частково, щоб уникнути стоячих з пустельних піску):

І під ним такий самий темно-синій туніки, але намисто відрізняється.

(k) після купання вона була одягнена в довгий рукав.

(l) для решти сезону, він був у вищезгаданих темно-синій туніці. В кінці додано лише деталь: шкіряний ремінь. Я шкода.

Джерело: