Африканська актриса в Челябінську

Audrey Indombe of Congo and Anatoly "Баламут" зустрівся онлайн. Почуття були настільки сильними, що дівчина залишила свою кар’єру як акторка фільму і туман її обраного.
Відомість цієї незвичайної пари була повністю банальною. Анатолій Панов випадково бачив фото дівчини на Facebook і не може протистояти. Починався діалог і за два місяці, майже безперервно, будучи на відстані декількох тисяч кілометрів, вони дізналися один одному. А потім Анатолій запросив Аудрі до Челябінська.
Аудрей закінчив університет, отримав диплом актора, тому не прибув негайно. Я зустрівся з друзями. А коли вона сказала, що вона була готова приїхати до мене, я відразу послав її необхідну кількість, Анатолій Панов згадує. Всі мої друзі сміхалися і дивилися на мене, як фольга. Кожен був впевнений, що це був де-камерам, отримати гроші і зникнути. Але я відчув, як вона не зраджує мене. Я грав рулетку з долею, ставка на чорному і виграному.

5 зображень.

Аудрі теж була ризикована і смілива дівчина. У Конго вона залишила свою кар’єру як акторка - як студентка вона зірвала в декількох фільмах - і полетіти до Челябінська.
Я негайно попередив Анатолію, що я був серйозним. Я тільки тут, тому що я хочу сім'ї і дітей, я хочу, щоб зрадити його, Audrey Indombe сказав Добрі новини. Я вірю, що він мій Моя мама колись розповіла, що у мене був білий чоловік. І коли я зустрів Анатолію, я відразу зрозумів, що прогноз почав прийти до життя. Мої батьки боїться пустити мене до Росії. Ми домовилися, що протягом трьох місяців я поверне додому, щоб переконувати їх, що я був окай.
На жаль, Анатолія також пропагувала чорною дружиною з-за кордону. І тепер, коли любителі були близькими, і бар'єр кілометрів між ними згорнулися, з'явилася нова мова. Не знаю французьки, дівчина з Конго ніколи не спіймана російською. Тепер пара пояснюється любов’ю «на пальцях», вони допомогли жестами і поглядами. І вони завжди зберігають словники та перекладачі онлайн. Незважаючи на те, що вони іноді не розуміють один одного, Аудрі і Анатолія змогли погодитися на попередню дату на весілля, яку вони встановлюють 28 вересня.

р.

Ми приїхали до реєстру, щоб подати заявку, але не прийняли його. Дуже дякую! Виявилося, що документи, які Аудрі принесли її недійсними. Наприклад, сертифікати, що підтверджують, що вона не одружена, і що вона не має дітей, – непристойна fiancé Anatoly Panov. Тепер ми будемо літати до Посольства Конголесе в Москві, і тільки тоді ми зможемо офіційно застосувати.
У той же час наречена і наречена вивчають звички один одного і, як і всі пари, потерти себе в повсякденному житті. Анот був дуже дивний, коли Аудрей визнав, що він ніколи не використовував пральну машину – він спійманий її намагатися відштовхувати кольорові і білі речі. Виявилося, що в батьківщині дівчат всі використовують пральню і періодично мити вручну. Тепер, говорить Анатолій, його квартира перетворилася в величезну гардеробну. Африканська наречена, судячи за кількістю одягу, збиралася до Росії довго.

Її суконь і толстовки всюди, але це не те, що я Вона дає мені реальні шоу. Змінює десятки нарядів в той час і ніхто не повторюється, говорить Анатолія. Я люблю дивитися її, якби вона ходить на прогулянку. Я також іноді допомагаю їй зробити макіяж, але у мене є виховання макіяжу. Тексти пісень, а це означає: І якщо ми йдемо в будь-яку точку, я збираюся зробити її макіяж.
Від чорної акторки і байкера, прізвища «Баламут» перетворилася екзотична пара. Тепер розвиток своїх відносин слідують за інтересами друзів і знайомих Анатолія. Незважаючи на те, що подобовий байкер довго фіксується для байкера, їх романтика з очей на родині стає ще більш цікавим. А якщо закохані грають на весілля, то вони обов'язково здивують безліч скептиків. В той же час вони дивляться один одному. Анотація на голову. Здійснюючи Аудрі позбавив його десятки хвощів, поки він ламав.

Джерело: