Утка на дровах

Моя подруга Сергія мала День народження, і він просто перейшов в будинок, який був побудований на 4 роки. Список кращих подарунків, які я пам'ятаю з радянських шкільних днів, включені два речі: книга і щось зроблено своїми руками. Віскар і інший алкоголь не були на списку. Я перехресив книгу і вирішив зробити свій власний подарунок, який ще буде корисний в заміському будинку.
У грилі є те, що самому. Завжди потрібно, а пам'ятний нетиновий гриль не завжди має привабливої ціни в магазині, а в переліку всіх необхідних предметів для нового будинку, гриль далеко від першого місця. Я вирішив це зробити. Я люблю їсти м'ясо, але я люблю готувати м'ясо більше, ніж їсти.
Пара днів ненав'язливо думали про дизайн. Пара більше днів, непристойна. Наступні два ночі я почав мріяти про 5D проекції, малюнки, м'ясо кварингу, огірки, горілку, тріщини деревини ... У своїй голові дизайн народився, тому досить швидко думки про пристрій були передані до друкованої плати.

З роботи світильника від «Зоряних Війн» не можна знайти, малюнок було відправлено в офіс «загартоване вадер і ко», який займається лазерним різанням металу. Це як анекдотальна морква, і тут я збираю моркву, а на залишках металу я поставив деталі монументального знака будинку. Після 3 днів майстер Йода назвав і сказав, що зріз був готовий.
Я забув свердлити отвір в кількості 0 з лазером, Мастер Йода сказав на телефон, коли я вже отримав метал і розглянув деталі. Він запропонував приїхати до нього деталь з іншої сторони міста. Я природно зламався.

З пальмою металів і блакитів я пішов до зварників. Зварювальники перевели з пучком робіт і запропонували приїхати після першого вересня.
до Що після першого? Ви готуєте шкільні столи?
Про те ж саме: У серпні, і чому саме перед першими вересня люди прокинулися бажання терміново закінчити те, що було забито все джерело і літо. Також готують сотні воріт, дверей, металоконструкцій і пельменів. Третій зварювальник називається ціною. Після того, як ціна, я знаю, чому це було безкоштовно. Я навчився під час попередніх розмов:
- Улі тут варити? Тут всі деталі регульовані в пази, розміри і гачки! Не до тебе, не до тебе.
Улі - це не оулі, але до сходу, як пара днів, електроди половина тону, нанотехнологія, коротко, дають купу грошей і приходять на тиждень.
Скільки коштує? і дешевше? і без нанотехнологій?
Якщо це просто?
Що було ключовою фразою. Я довго хотів знати, як важко приготувати метал. Плюс, зв'язок з зайнятими просили комреди з зварювальними машинами просто втомлюється. І за свою основну роботу я часто замовляю невеликі зварні конструкції. За кілька годин я читаю форуми «зварка для чайників», я укладаю, що можна швидко навчитися варити електрод до чайника, але не міцно, не красиво, повільно, для цього немає смоктати, але напівавтоматично варити будь-яку лочикову баню і що ніхто не сміється на ньому повинна ховатися і показати ніхто. Я шукаю ціни пристроїв онлайн і задаю, скільки вони падають з останнього часу, я продемонстрував інтерес до них 10 років тому. Розмір і маса сучасних пристроїв, які я в цілому дивився.
Скоріше. Наступний день приніс мені маску, найдешевший верстат, дріт, електроди. Я поїхав на повітряну куля, з'єднав всю річ, спробував варити пару залізних електродів для загиблості, зрозумів, що я був сміятися навіть на металевому місці з отриманою шовкою і почав спробувати напівавтоматичний верстат. Все вийшло просто, а через годину почав з'являтися менше. Я шукаю.

У другій години почалися нюанси апарату - потік газу, швидкість дроту, струм зварювання.

Після 3 годин заплановане будівництво почало з'являтися.

Коли кладіння було готовим, я приступив до нальоту, який мав би підвищити враження від подарунка.

Розсіювання моменту самозахисту докладно, думки лазерного різання отвору в нулі, матах, зварюванні, очищенні виявилася такою сильною і потужною фарбою плити.

Перед завантаженням подарунка я пам'ятаю необхідну деталь, яку забули прикріпити до гриля - командир.

Р

На наступний день я купив повітряну куля з термостійкою фарбою, але я хотів більше м'яса, ніж фарба. З словами, "Хай, він так красивий," Я не можу містити хірурга, щоб зробити подарунок, кинувшись на тест-драйв. Подарунок дано і промивається.
Коротко про дизайн я придумав. Грильований щит - гриль, який можна видалити. Коробка в кутку може зробити наступне: просто бути каміном для деревини, щоб просувати вугілля з нижнього вікна, якщо коробка перетворена з вікном на стіну, вона буде духовкою, і якщо ви повісите рибу або ковбаски на кришку коробки, вона буде кур'єром. І можна просто взяти його. Різні висоти стін зручно регулювати температуру в якості дерев'яних опіків або для продуктів, які потребують меншої температури.

На стінах шампуню манжету я зробив розріз через одну. Половина звичайної, як вони роблять на всіх грилях, і половина тих, які я придумав у малюнку. По суті, зворотні вирізи виявилися набагато зручніше, в них шпаклівка може бути розміщена в чотирьох положеннях 90 градусів і, незалежно від висадженого м'яса, вона не залишає ніде самостійно і надійно проводиться в одному положенні. У червоному смузі для чіткості я позначив профіль встановленого шампуню.

Р

Останні фотографії гриля перед тим, як бути смугастими з його незайманого вигляду.

Церемонія укладання палива! Спочатку в мене і Сергія, потім в грилі.

Р

Так як цей подарунок був сюрпризом, і я не встигла приготувати продукти, щоб перевірити продуктивність гриля, найсвіжіші смачні м'ясні інгредієнти купили.

І перевірити духовку - помірно добре запечена качка.

У качку сонячний, гордо поширюючи крила і лапи, різні клієнти можуть служити: птахи, риба, вушні критери, ковбаси та інші піл, каша та картопля.

- відео

Я закриваю сонячну і налаштовую решітку для обігріву.

р.

Смугасті візерунки на м'ясі викликають рясне слинування

Гриль зарекомендував свою дивовижність і під звуками залитий віскі був видалений останнім на темному вечірньому смугастому культурі.

Мед з соєвим соусом перетворився в карамель. Все жир розтоплюється з качки. Телефон не може знімати шкарпетки вночі. На жаль, фюзеляжу качки було розібрано інші до того, як я прийшов до моїх почуттів, щоб його фотографія.

Додано до [mergetime]1377432846[/mergetime]
Що таке повідомлення? Як зробити качку. Рецепт. Візьміть качку, потерти сіль з перцем, висаджувати на пляшки пива, покласти в залізну коробку, покласти дрова навколо, через 2 години води з медом з соєвим соусом (1: 1) і після 15 хвилин їсти.
Щиро дякую за Вашу увагу і гарну апетит.

Джерело: