$2,500 за 26-річний корч, або казка скручування

Після снів білоруських міст про хороші і недорогі автомобілі були затінені збільшенням митного оформлення, ринок маушки просто шанув. Для деяких 20-річному «Карчваген», який європейськими стандартами є найкращим місцем в полігоні, просив на суму три нулі в доларах? «Чи не так! Де прихована камера?! Німецька буде проголошено. Але це реально! сувора реальність білоруського життя.

Коли друг шахти відповідав, що він придбав дизель Гольф, я стрибав на мій автомобіль і кинувся йому, щоб подивитися "нову річ". Прокрутка через нюанси нещодавньої покупки другом нашого редакційного офісу «другого» Гольфа в дуже гідному стані протягом своїх років за тисячі доларів, я оцінив «як що» таке придбання може «тримати» і скільки я можу особисто купити його. Добре, $700. Гаразд, $900, але автомобіль 26 років, дизель, пробіг, ймовірно і виглядати страшно.

25 зображень

Р

Наша перша зустріч з «порожньою купівлею» VW Гольф був без свідків. «Тиред» і дещо пофарбований корпус, зварний гумка, дверні ручки з написом Самара, шматочки праски на задніх бамперових ділянках, рогатих і зливних сидіннях ... Що ще можна очікувати від автомобіля в такому віці?

03 мар

Моє перше питання було прогнозовано:

- Скільки ви даєте?

до О, океї.

- Скільки нормально?

- $2,500.

Після слухання, що я почав пересуватися непристойно і навіть злегка боковиною, як спавінг лосось. "Dwepizzot" для цього?!

У світі вийшов божевільний. Два роки тому, як частина редакційного експерименту, ми спробували продати мій злегка зламаний 2001 Fiat Bravo. Тоді брати-"overbought" випереджають, що червона ціна цього автомобіля на день ринку (за умови, що вона буде ремонтована) - "трійка", а "біт" була взята на $ 2,000. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У цей час був 10-річний 10-річний з найбільш успішними в лінії бензинового двигуна 1.6-літрового бензину, оцинкованого корпусу, кондиціонера, повного електричного пакету з двома наборами хороших коліс на дисках! У світлі цієї інформації, $2,500 для пенсіонера німецького бренду здавалося мені неймовірну суму. Але, як ви бачите, наші люди готові платити за Volkswagen, і платити багато.

Імовірно думав, що за такі гроші автомобіль повинен бути «ідеальним». Зовнішній вигляд, звичайно, не є основним показником, але я дійсно хотів дива принаймні у вигляді відмінного технічного стану. Після всього, за що чоловік запитав за $ 2,500, що він сказав!

70834

І поспішаємо до СРТ, де офіційно ще один хороший друг шахти погодився зробити діагноз. Відповідність дива була в совіні.

08 мар

до Лівий передній підшипник - пальці, Silent блоки обох важіль - карпут, правий кермовий наконечник - там, задня частина редуктора зламаний, заднє колесо - з бананом, гумкою - в сміття, але, так, литі диски - тест, - говорить Сергій. Гальмічні труби погано зафіксовані, антиcores були зроблені самі, пофарбовані, очевидно, недавно, можливо, навіть в цьому році взимку все ще йде, потім все вийде. Скільки грошей?

- Два і половина.

- Який?

- Більше цього.

- Стан автомобіля - на "три" на 5-точковому масштабі. Я не скажу. Дизель? Ну, я отримую. $1,800, не більше.

Так знову підтвердили теорію, що зовнішній вигляд тісно пов'язаний з технічним станом. Але хороша річ про Стару Гольфу полягає в тому, що фіксація проблем фіксатора не вимагає продажу останньої сорочки. Це, серед інших речей, заповнює ціну старих автомобілів – на відміну від сучасних, вони прості, ремонтні та запасні частини, вартість пінгень. Обертання? Що не гниття? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

З станції я збираюся в інший друг, майстер роботи. Я вже їсти обережно, тому що тепер я знаю, що це не зима зварена гума, яка знезаду. Автомобіль починається не перший раз, друг сказав, що він смоктати повітря разом з дизельним паливом. До 4-го перемикача передач з зусиллями, але толерантно. П'ятий в випадковому режимі. Я отримав його. Двигун також тягне на низькі швидкості. Я дивлюся на панель - це болісно дратує тремтіння стріли прискорювача. Виявляється, що пробіг припинився на 370,000 км. Як багато років тому, тільки Бог знає.

Резюме роботи майстра:

- Це $1,500. Я не бачу ніяких слідів серйозного аварійного минулого, окуляри цілі, але автомобіль вже 26 років – що потрібно від тіла. Який двигун?

- 1.6 турбо дизель.

- Хороший двигун. Я мав на Юти, мільйонера. "Ой" все, що опіки. Хто?

- L's.

до О, добре, $ 2000, потім. Л. в двигунах "Схаріт", без питань. До речі, він проданий цей гольф п'ять років тому для тієї ж кількості.

При виникненні Митного Союзу і вся проблема митного оформлення, виходить, що ті, хто бажав продати автомобіль «пасажир» в Росію дорогий виграний. В кінці «з прибутками» були ті, хто в один раз «інвестував» в придбання автомобілів, таких як Пасат, Гольф, Ауд 80 і т.д. Ці «прибутки» не можна назвати казковими, але факт залишається. Для подорожування на кілька років і продажу більш дорогих, ніж я займав – до недавнього часу був нормою Білорусі. Це тепер прерогатив електрики. І обраний не був старий "преміум". У країні, де «вічно піклується про піцу» тільки мріяли, м'яч регулюється іншими принципами, абсолютно різними механізмами роботи. Що ми можемо сказати, коли навіть де закінчується московський кільце, люди вже мають інші ідеали. Мотор капіталізований, є тіло? Я отримав! Навіть 2 500. Що краще? В умовах, коли ніхто вже знає адекватні ціни, це не те, що є сенс переконувати продавець, щоб відхилити лише тому, що «не варто 26-річного автомобіля таких грошей ...».

«Білоруси вже мають деякий вид скручування кишечника про VW, Audi» підвели рефлексії на ситуації з «купкою» в країні загалом і на доцільності придбання Гольфу зокрема нашого провідного колони «The Case of Technology» Сергій Боярський. - Немає нічого, щоб прийняти прямо зараз. Все ненадійне або дорогий для підтримки. Ми завжди були затребуваними для автомобілів, таких як гольф. У поточних умовах вона збільшилася ще більше, і це впливає на ціну. У 1998 році я придбав атмосферний 1980 Гольф за $1,100. Після п'яти і половини років він став для продажу на 750. Автомобіль не був в дуже хорошому стані, але досить "живий". Всі мої друзі сказали мені, що ніхто не купить його за цією ціною. Першою особою, яка звернулася до неї, і була дуже рада.

Звичайно, покупець дизель таких років ризиковано - це не відомо, що заливається в неї, скільки подорожувало. Але хороша річ про це 1.6 турбо дизель є те, що він дуже простий, невибагливий до якості палива, досить надійний і добре адаптований до наших умов. Єдина слабкість - турбіна, її наявність підвищує ймовірність проблем. Сам двигун може бути «збитий» нескінченно, всі зміни там. Я не знаю, що буде потрібно змінити його повністю. Ось секрет популярності, і раціональне ціноутворення.

15.00 р.

Піддон вологий, Силіконові блоки «дикий». Щоб принести цей автомобіль до гідного стану, вам доведеться працювати.

Р

17.00 р.

18 років

Коррозія всюди. Що я можу зробити, вік!

Безпека – Не вистачає уваги оточуючих. Подаруйте мені hug, який не... Ремені не обертаються назад.

У салоні є не одне маленьке, яке буде радувати ідеальним або принаймні близьким до гарного стану.

«Планений» на дротовій решітці не найяскравіші докази, що в цьому автомобілі практично все зроблено своїми руками.

Найвища витрата ближче до зими буде купувати каучук - струм не добре на всіх.

Фаркопе в селищі майже основна деталь в машині

У старих дзеркалах Гольфа заднього огляду так незвично, що спочатку важко оцінити навколишню ситуацію.

Головна

, Україна

Джерело: